Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Ahogy olvastam a témában az írásokat ki akartam bírni hogy nem szólok bele de nem bírom ki

Én pont ezért cseréltem az S3-at!! HOX-ra!! Mert az S3 fényereje kritikán aluli a HOX-hoz képest. Te vagy egy másolatot fogtál ki vagy le volt véve a fényereje ha az S3 neked fényesebb volt....
3hét után undorodtam az S3 kijelzőjétől, hatalmas csalódás volt. Fényereje 0, színek szét szaturálva, fehér sárgás, és a Pentile miatt még csak félig sem látszott HD kijelzőnek. Innentől kezdve nem érek semmit a kontrasztosságával a jó fogyasztásával, meg a kivalló fekete színeivel![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
100szónak is egy a vége, a HOX nagyon jó fényerőben 9hónapig használtam. Az S3 meg porba fingó fényerővel operál a HOX-hoz képest.Közben Expansys.hu-tól már rendelhető az One. Tehát már nem előrendelési státuszban van.
Igaz csak 32GB-os van 191ezerért.
[link]Remélem a T-mobile-hoz is bekerül minél hamarabb és nem fizette le őket a Samsung, hogy majd csak az S4 megjelenése után kerülhet be
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze ha Samsung lennék én is félnék az One-tól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 7
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Valami fekete közeleg…
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Assetto Corsa Rally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Update 11.18. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)