- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Nightfall75 #5214 üzenetére
T. Ők csüt. este küldtek mailt, hogy lehet rendelni, a speed csak péntek délután hívott, hogy megjött. Mondtam nekik hogy ij.
Így legalább van rá biztosítás is. Mondjuk az, hogy nem küldtek hozzá micro-simet vicces. Legalább a rendelés közben lenne egy pipa, hogy igen, kérek hozzá másik simkártyát. Vagy valami...
A biztosítás miatt mondjuk előbb-utóbb úgyis be kellett volna menni hozzájuk. Így előbb lett belőle...Más:
Ez nagyon nagy. Az ezt kitaláló reklámcéggel kéne beszélgetnie a htc-nek is.#5215 ForRedGlory: A jó munkához idő kell. A szarhoz mégtöbb.
-
bettyske
csendes tag
válasz
Nightfall75 #5211 üzenetére
Ha UK ban felbukkant akkor M.O.-n szerintem még kb 1-1,5 hónap. Egyébként a sima 32Gb os független is kb olyan áron van , mint a T-nél,de gondolom azok függőek.
-
robit74
tag
válasz
Nightfall75 #4257 üzenetére
-
Xaels
félisten
válasz
Nightfall75 #4188 üzenetére
Majd meglátjuk ha jön. Elvileg lesznek a Notibarról elérhető kapcsolók is. Ha visszarakják a Back gombra programozható Menu-t is akkor tökéletes lesz.
-
hurrikan
addikt
válasz
Nightfall75 #4188 üzenetére
király
meg lesz kapcsoló widget is a statuszban.
remélem pár dolgot visszaraknak még, legalább az oldalak számának növelhetőségét és a témázhatóságot. -
Zolik
senior tag
válasz
Nightfall75 #3763 üzenetére
Csakhogy a pl mi, nem vagyunk Lakatus család. Mi 18 éve vagyunk - platina kártyás - előfizetők.
Talán kellene húzni egy vonalat az ilyen előfizetők között és a Lakatus család tagjai között.
Ezen nincs mit magyarázni. Arról nem is beszélve hogy a Lakatus család tagjai annyira sötétek hogy azt se tudják hogy mi az a HTC... -
hurrikan
addikt
válasz
Meg a nagy fenéket.
Sufni GSM boltok tucatjai hoznak be külföldi szolgáltatós készülékeket, amiket odakint letiltottak.
Itthon pedig működnek. Függetlenítik és pá.
Nem egy GSM bolt van az országban aki ilyen készülékekből él meg. Én nem 1-2db-ot rendelnek fejenként hanem 100-akat. Márpedig ha csak Magyarországra, a sok tucat GSM boltnak több 100 külföldön letiltott jut fejenként, akkor... van abból ugyan úgy külföldön is. Nem is kevésAmúgy az One-nál megadott adatok tényleg nevetségesek.
8MPX.... Tegra3..... fehér színű.... meg szerintem a 64GB is. -
Xaels
félisten
válasz
Ehhez kell partner is. Ha nem tudnák továbbadni akkor nem is próbálnának ilyenből megélni. Amúgy meg ettől függetlenül a megbízható régi előfizetőiknek igazán adhatnának komolyabb kedvezményeket a szolgáltatók. Lassan 14éve vagyok az egyiknél, de még 5.000- forintnál nagyobb kedvezményt nem kaptam...
-
Agartner
csendes tag
válasz
Nightfall75 #3615 üzenetére
Igazan nincs mit
Fu, hat pontosan nem tudom, hogy ok mikor valtottak. Tolunk kb marcius kozepen kertek valtoztatast, amit mi 3 nap alatt csinaltunk meg. Week 14 tol mar csak az uj modszerek szerint csinaltuk. Nekik ez gondolom week 14-15. Mivel dragabb memo modulok, azok EU-ba mennek fokent, kb mostanaban kell, hogy a polcokra erkezzenek, kb 1 honap a szallitasi ido innen hamburgba.
Eu vasarlo nem egy evente cserel mobilt mint kinai vagy usa, ugyhogy kicsit tovabb kell birjak
-
Balinov
titán
válasz
Nightfall75 #3209 üzenetére
koszi a zinfot, ment bookmarkba, este atolvasom
-
misi111
tag
válasz
Nightfall75 #3168 üzenetére
Sziasztok. Akkor igazándiból mire is kéne hogy figyeljek, htc one vásárlás elött?
Most van egy eladó,azt szeretném megvenni,de nem szeretnék ugy járni,hogy késöbbiekben visszazár,vagy valami nem müködik rajta? Honnan tidhatom meg hogy gyári független e,és nem valamii mókolt készülékröl van szó? Válaszokat elöre is köszi. Üdv -
válasz
Nightfall75 #3168 üzenetére
Köszi a sok hasznos infót!
A bolt nevét inkább átküldöm privátban. -
N4ri87
senior tag
válasz
Nightfall75 #3154 üzenetére
Közben Speed lett egy kedves ismerősömön keresztül, így megtehetem, hogy idő közben meggondolom magam és máshoz fordulok.
(#3159) sipy888
Én ezt valahogy úgy látom, hogy adott volt egy bérgyártó (HTC), aki úgy gondolta, hogy fejleszt saját készüléket, ami pont jól sült el. Ettől függetlenül nem sz@rik naponta két új "jelentéktelen" telefont, mert nem is tud. Ellentétben a Samuval, akik a piac minden szegmensét képesek lefedni, maguknak gyártani, így van miből hatalmas reklámot csinálni.
Ahogy ti is írtátok, a Samu marketingre szánt keretéből a HTC talaj felett járna.
Az én meglátásom szerint a HTC az "ínyencek" márkája. -
markyy18
aktív tag
válasz
Nightfall75 #3127 üzenetére
Érdekes leginkább a két előlapi alumínium borító elemet nem tudják jól illeszteni. Ilyen hiba az enyémen is van. Annyira nem zavaró de ma küldöm vissza a speedshopba. Amint érkezik új szállítmány cserélik pixelhiba miatt.
-
BroCreSt
aktív tag
válasz
Nightfall75 #3127 üzenetére
Áh, minden patent, semmi illeszkedési hiba nincs!
Kijelző sem pixelhibás!Mondjuk ez elég durva, hogy ilyen, minőségnek nem mondható darab kikerült a gyárból.
-
Loboda
senior tag
válasz
Nightfall75 #3122 üzenetére
A régiót a CID szám határozza meg!
"megállapítható milyen piacos a készülék: az angliai WWE (world wide english) verzió az alábbi formátumot használja:
*.*.401.* (pl. 1.28.401.12, az első két csillagozott mező a szoftverfrissítésekkel változhat)"
Ezzel a szoftver verzióval jön ki szinte az összes Európába szánt független készülék!
-
BroCreSt
aktív tag
válasz
Nightfall75 #3122 üzenetére
Szia,
Parancsolj:
Sw number:
1.28.401.7
S/N:
SH34KW
-
Kori77
tag
válasz
Nightfall75 #2922 üzenetére
Köszi
-
Spark_777
tag
válasz
Nightfall75 #2778 üzenetére
Az előbb megkértek privátban hogy hasonlítsam össze a hangerejét a Sensation-hez képest,de van még tartalékban egy Ones S-em is,amennyiben érdekel majd valakit csinálok egy kis videót....
Amúgy ez a gyártási hely problémás,vagy miért kérdezted?
-
Spark_777
tag
válasz
Nightfall75 #2774 üzenetére
Persze:35443
De remélem elárulod hogy mit is tudsz meg belőle -
martinkeet
aktív tag
válasz
Nightfall75 #2275 üzenetére
Kínai másolat?
Affene erre nem is gondoltam!BroCreSt: igen,előtte privátban csevegtünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest