- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
anonym1s #6069 üzenetére
Neten van 50 teszt már angolul, de még youtube-on is, illetve szavazások is: [vote]
vote
vote
teszt
tesztA lényeg, esetek 80-85% aki probálta mind2-t, (gondolok itt a netes teszterekre) a HTC -t választaná.
Pl. olyan public szavazást még nem találtam ahol S4 nyert volna minden marketingjének ellenéreAngolul érdemes egy két tesztet elolvasni lehetőleg minél frissebbet (ott már valoszeg nem laggol annyira az S4, illetve A HTC One kameráját updatelten nézik).
Összességében amiben jobb a HTC:
- éjszakai kamera, foto
- közeli tárgyak fotozása
- sebesség (itt pl. jól látszik, hogy a galaxy S4 alul marad: video
- képernyő (fehér kevesebbet fogyaszt, kb 2x fényesebb, nagyobb a ppi száma, szebbek a színek (kivéve a fekete) , napos időben is látszik
- kamera nagyobb szögben lát
- kamera szoftver (ez szubijektív)
- videoban a hang, illetve a video stabilizátor, illetve szerintem a felviétel minősége is jobb, de ezt lehet csak én látom bele, de az biztos, hogy nagyobb szögben tud felvenni
- anyagminőség
- tárhely (belső mem. gyorsabban futnak a dolgok, S4-en lévő belső 7Gb lehet csak appot tenni, ami mem. kártyán van azt lassabban olvassa
- tökéletesen fut, nem laggol mint az S4 (ezt valoszeg javítják majd)Hátrány:
- nehezebb szerelhetőség
- nem cserélhető az aksi, csak szervízben
- ha betöröd drágább cserélni a képernyőt szerintem(bár azzal nem lesz könnyű dolgod
video
- ha leejted szerintem jobban sérülhet mint az S4
- fényes nappal az S4 jobb képeket csinál (ez zoomolásnál jön elő főleg - de pl. a nappali videoknál szerintem megint csak az One nyer)
- nincsen egy csomo (feles) feature, amit mellesleg sokan fagyasztanának mert emiatt laggol az S4
- szervizelése több idő (nem jönnek házhoz mint a Samunál, illetve szerintem ha lejár a gari akkor drágább javítani)
- kesztyűben nem lehet használni (van spec. kesztyű erre)
- nincs multiwindov, csak multitaszking (az mind2ben van)
-nem bővíthető mem. kártyával (kinai verzió 2 simes és azt pl. lehet bővíteni, de az itt nem fog megjelenni)Kb ennyi.
Amugy valaki szerkezthetné az 1. hsz,t mert ezt a kérdést kb. minden 2. nap megkérdezi valaki....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- PlayStation 1 / 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Kompakt vízhűtés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest