- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Yettel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reddevil84
tag
Sziasztok! Nem nagyon akar nekem rendesen működni az insertcoinnal a telóm.. .fagyogat gyorsabban merül stb stb.... Lehet én szúrtam el valamit a másik kernell beállításánál a fene tudja,de most már nem is érdekel!
Hiányzik a gyári stabil és gyors rendszer....
Szeretném visszaállítani ha lehet!
A visszakeresésben találtam Ferob álltal 37121 belinkelt RUU-t ezt most töltöm! A bootloader nyitáson másik kernelen és romon kívül elvileg nem változtattam máson.
Egy hamarabbi hozzászólásban találtam leírást a visszaállításhoz,de ott abban több változás volt leírva! És a beleírt linkek sem érvényesek már...Ferob ha tudnál olyan korábbi hozzászólást linkelni ami alapján vissza tudom állítani vagy leírnád hogy és mi kell hozzá nagyon megköszönném
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest