- Telekom mobilszolgáltatások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stunts666
őstag
válasz
szegto #36587 üzenetére
Akksi idő kicsit jobb. Ha nem Dungeon Hunter 5-nék, akkor nem kellene naponta töltenem. Amennyire nem tetszett kinézetre, annyira tetszik most.
Nagyon szép... Memóriakezelés és a Sense brutál jó. Melegedésre olyan, mint az M7. Nem annyira meleg, mint egy Z3...
Kamera sokkal jobb nappali fényviszonyok között. Sötétben hátralépés az ULTRAPIXEL-hez képest és stabilizátor sincs.
Ha nem akartam volna megszabadulni a Telenortól és nem kaptam volna meg a Telekomtól 151-ért függetlenül, akkor nem váltottam volna. Szerintem várd meg a következő HTC-t. Egyébként sokkal gyorsabb az M7-nél.
Tapicskoltam az S6 Edge-t is, de nem nyerte el a tetszésem. Eleje lekerekitett, a hátulja viszont nagyon szögletes/kényelmetlen. Menüben meg-megdöccen és a memóriakezelés se dicséretre méltó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest