Hirdetés
- Megtetszett a Xiaominak a TriFold kicsomagolása, hajlik a jövőre
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stunts666
őstag
válasz
szegto
üzenetére
Akksi idő kicsit jobb. Ha nem Dungeon Hunter 5-nék, akkor nem kellene naponta töltenem. Amennyire nem tetszett kinézetre, annyira tetszik most.
Nagyon szép... Memóriakezelés és a Sense brutál jó. Melegedésre olyan, mint az M7. Nem annyira meleg, mint egy Z3...Kamera sokkal jobb nappali fényviszonyok között. Sötétben hátralépés az ULTRAPIXEL-hez képest és stabilizátor sincs.
Ha nem akartam volna megszabadulni a Telenortól és nem kaptam volna meg a Telekomtól 151-ért függetlenül, akkor nem váltottam volna. Szerintem várd meg a következő HTC-t. Egyébként sokkal gyorsabb az M7-nél.
Tapicskoltam az S6 Edge-t is, de nem nyerte el a tetszésem. Eleje lekerekitett, a hátulja viszont nagyon szögletes/kényelmetlen. Menüben meg-megdöccen és a memóriakezelés se dicséretre méltó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtetszett a Xiaominak a TriFold kicsomagolása, hajlik a jövőre
- Házimozi belépő szinten
- Robotporszívók
- Suzuki topik
- World of Tanks - MMO
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Mazda topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR - (Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagyon szép... Memóriakezelés és a Sense brutál jó. Melegedésre olyan, mint az M7. Nem annyira meleg, mint egy Z3...