- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
Pr3ciSioN #35634 üzenetére
Mivel délután nem volt időm, ezért most hosszabban válaszolok a leírt problémádra, tehát mint írtam, már csak a SunShine S-OFF módszere működhet, ami 25 dollárba kerül (~7100 forint).
A problémád másik felére meg továbbra is csak azt tudom mondani, hogy nem véletlenül nem tudod a bootloader állapotát megváltoztatni a leírásom alapján (jelenleg kinyitni), mivel továbbra is csak az van érvényben, hogy vastagon szedetten ott van a címben, hogy S-OFF állapotú készüléknél lehetségesek a módosítások.
Így a HTCdev-en keresztül lekért fájlt kell használnod az újbóli nyitáshoz.A visszazárt bootloader miatt nem csoda, hogy nem tudsz másik recovery-t felrakni, mivel csak nyitott állapotban van rá lehetőség, így az sem meglepő, ha ez miatt hibát ír.
Az előzőleg HTCdev-en kinyitott booloader miatt pedig megvonta a HTC a telefonod garanciáját, így ezzel jó nagy hülyeséget csináltál, főleg úgy, hogy már a szervizből való visszaérkezéskor is tudtad, hogy vissza akarod küldeni, mert problémák adódtak a szervizelés során.Azt nem tudom, hogy a hibásan beszerelt kijelző miatt miért cserélnének neked készülékházat, azt pedig végképp nem értem, hogy miért gondolod, hogy azért mert te egyáltalán nem vagy tisztában a telefonon levő dolgok módosításával, ezért miért cserélnének neked egy komplett alaplapot.
A bootloader nyitásakor a HTC is egyértelműen leírta a megjelenő képernyőn, hogy a garancia a lekérés után érvényét veszti, ezért itt is figyelmetlen voltál vagy nem foglalkoztál vele, de ez a fórumban is nem egyszer le lett írva.
A leírásomban is egyértelműen vastagon ki van emelve, hogy a módosítások csak az S-OFF megléte esetén lehetségesek és ha egyszer nyitotta valaki a bootloader-t a HTC-n keresztül, akkor hiába próbál bármit is visszaállítani, mert nyoma van a gyártó adatbázisában a módosításnak, hiába lett visszaállítva a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ANNO 1800
- Xbox Series X|S
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest