- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg-77
aktív tag
Na nekem visszajött a szervizből 3-án adtam le és 11-én kaptam az sms-t, hogy kész. Csodálkoztam is, hogy mennyire gyorsan. Meg is lett a titok nyitja, ugyan is a szerviz visszaküldte, nem javítja gariba. Az indok a következő: A készüléken külső behatás nyomai tapasztalhatók (sérült keret), ezért a javítást a gyártói utasítások értelmében garanciában nem tudjuk javítani. Na már most az való igaz, hogy a sok micro usb, ki-be miatt a töltőcsatlakozásnál az a hajszálnyi vékony műanyag le van pattanva a keretnél. Nem tudom ugyan, hogy a telefon töltése az miért nem számít rendeltetés szerű használatnak? De azt hozzá kell tennem, hogy a nemsokára 2-éves készülék pont olyan makulátlan, mint amikor kivettem a dobozból újkorában, mert ahogy kicsomagoltam fólia és szilikon tokban van. Egyébként én gyors merülés és halk hangszóró miatt vittem szervizbe. Valamint azért, mert az előző nagyon ügyes szervizeléskor nem sikerült teljesen jól visszatenni a kijelzőt, nincsen síkban a telefonnal a házzal, eláll. Nagyon nem tartom korrekt dolognak ezt az egészet. Nagyon jó kis készülék kár, hogy ilyennel elrontják
De így mondjuk nem kell azon gondolkoznom, hogy S6 vagy M9 legyen az utód.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Konteó topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Futás, futópályák
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest