- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg-77
aktív tag
Na nekem visszajött a szervizből 3-án adtam le és 11-én kaptam az sms-t, hogy kész. Csodálkoztam is, hogy mennyire gyorsan. Meg is lett a titok nyitja, ugyan is a szerviz visszaküldte, nem javítja gariba. Az indok a következő: A készüléken külső behatás nyomai tapasztalhatók (sérült keret), ezért a javítást a gyártói utasítások értelmében garanciában nem tudjuk javítani. Na már most az való igaz, hogy a sok micro usb, ki-be miatt a töltőcsatlakozásnál az a hajszálnyi vékony műanyag le van pattanva a keretnél. Nem tudom ugyan, hogy a telefon töltése az miért nem számít rendeltetés szerű használatnak? De azt hozzá kell tennem, hogy a nemsokára 2-éves készülék pont olyan makulátlan, mint amikor kivettem a dobozból újkorában, mert ahogy kicsomagoltam fólia és szilikon tokban van. Egyébként én gyors merülés és halk hangszóró miatt vittem szervizbe. Valamint azért, mert az előző nagyon ügyes szervizeléskor nem sikerült teljesen jól visszatenni a kijelzőt, nincsen síkban a telefonnal a házzal, eláll. Nagyon nem tartom korrekt dolognak ezt az egészet. Nagyon jó kis készülék kár, hogy ilyennel elrontják
De így mondjuk nem kell azon gondolkoznom, hogy S6 vagy M9 legyen az utód.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest