-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Kezembe jutott végre - ha használtan is - egy HTC One M7! Gyönyörű készülék, a liluló kamerát leszámítva! A papírjai sajnos már nincsenek meg, de sikerült kiderítenem, hogy még garanciális (persze kíváncsi leszek papírok nélkül mennyire lehet majd intézni)!
Viszont ami most nagyon zavar, mert eddig nem tudtam róla az a következő:
- sem a mail, sem az üzenetek widget nem található meg a jelenlegi szoftverben!
Tudom, hogy számtalan widget-et le lehet tölteni az "Áruházból", de eddig nagyon ragaszkodtam ehhez a felülethez!
És akkor a hülye kérdések:
- lehetséges lenne valami előző verzióból ezeknek az *.apk-ját kiszedni és kézzel telepíteni (nem értek hozzá, de gondolom nem lenne kompatibilis)?
- lehet rá esély, hogy az érkező Lollipoppal újra részét képezik ezek a Sense felületnek (van erről valami infó)?Egyelőre köszönöm!
További szép napot kívánok Mindenkinek!
Krisztián
Új hozzászólás Aktív témák
- Padavan firmware
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest