Hirdetés
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
Ununqatrium
üzenetére
Igen, ez érdekes... Nekem május óta van meg, kb. 100-200 képet én is lőttem vele és mind éles volt, még szórakozóhelyen is, ahol pl. ismerősöm S4-e szeret szép foltokat csinálni. Még az előlapi is éleset csinál.
Itt jegyezném meg, hogy nagyon durva a vaku, simán jó 5-10 métert bevilágít, bár lehet az ultrapixel is segít, hogy világosabbak legyenek a képek. Én teljesen meg vagyok elégedve a fotós tudásával, bár nem vagyok Nat Geo-s természetfotós. :$ Ami zavar engem, hogy kb. 20 fps-sel vesz fel videót szórakozóhelyen. Valamikor szép 30 fps, aztán elkezd szaggatni... gondolom nem bírja az ugráló fényeket, vagy ilyesmi.
Mondjuk nem lepődnék meg, ha pont én fognék ki hibás darabot... Nem ez lenne az első eset. A múltkor vettem procit meg alaplapot, és amint összeraktam, leégett a táp (nem, nem kötöttem be rosszul, másikkal már jó volt.. annak most elkezdett zörögni a hűtőjeXD)...
Ezért nem is merem rootolni, amíg garis, tuti rögtön téglát csinálnék belőle. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
- Amazon Kindle
- PlayStation 5
- PlayStation 3
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest