Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco M3 - felújított állomás
- iPhone topik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
Ununqatrium
üzenetére
Az biztos, hogy nem mikrofon problema, hogy a hivas elejen par mp-ig nincs hang.. Nem tudom egyebkent, mi a banat ez, szerintem több, mint valoszinü szoftveres, de eleg sok HTC-nel jelen van..
Anno Desirenel is volt, ott volt ra egy call delay patch, ami vagy megoldotta, vagy nem. Nem tudom, mi okozza, en mar kezdem megszokni, reflexböl nem is szolok 2-3 masodpercig a telefonba...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Anno Desirenel is volt, ott volt ra egy call delay patch, ami vagy megoldotta, vagy nem. Nem tudom, mi okozza, en mar kezdem megszokni, reflexböl nem is szolok 2-3 masodpercig a telefonba...