-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
A napokban fura hiba jött elő nálam.
Otthon ugye Wifin vagyok. Olyan gond volt, hogy amikor otthonról eljöttem, nem állt át önállóan 3G-re a telefon, azaz semmilyen net nem volt amíg nem vettem észre. Napokon át ezt csinálta.
Most úgy tűnik megoldottam, a CleanMaster volt a hibás, amit azért tettem fel mert azért 2-3havonta kipucoltattam vele a telót.
Csak gondoltam jelzem, hátha másnál is előjött aki használja. Ami érdekes, hogy M8-on, Z2-n sem produkálja ezt a hibát.Apropó... Z2....
jó volt hogy egyszerre volt nálam a Z2 és az M8, utóbbi még itt van.
Jól össze tudtam méretni őket. Elég nagy a kettősség. Sok dologban jobb a Z2, de legalább ugyan annyiban az M8 is.Amiben egyértelműen az M8 jobb:
-prémium érzet, minőség
-hangzás, audió (hangosabb, több a mély, fülesen, hangszórón, hívásnál is, bár végre a Sony is elért egy jó szintet ebben is)
-szoftver sebesség is stabilitás
-kijelző (bár a Z2-é is szép, de színekben, fényerőben is egyértelműen jobb az M8)
-számomra a formaterv is ide húz
-sokkal erősebb vaku
-nagyságrendekkel jobb előlapi kamera
-gyorsabb fókusz, gyorsabb fotózásAmiben a Z2 jobb:
-üzemidő majd a 2x-szerese az M8-énak
-vízállóság
-fotózásban összességében jobb (bár nem minden esetben)
-animáltabb szoftver
-sokkal jobb videózás
-ezer milliószor jobb stablizátor, ha hiszitek ha nem még az M7-nél is jobb, nem még az M8-nál... nem tudom hogy csinálta a Sony optikai stab nélkül ezt ilyen szintűre egyszerűen egy ezred mm-nyit sem remeg a videó hiába remegtetem a telefont
(ezen már mások is meglepődtek: [link] ezt először el sem hittem pár hónapja, de most magam is tapasztaltam, majd benne lesz a tesztemben)Amiben egál:
-tesreszabhatóság (egyik ebben, másik abban szabható tetre)
-funkcionalitás (szintén tele van mindkettő jó funkciókkal, igazából mind kellene mindkettőbe)Hibák:
-M8: erősen merül alvó módban is, gyári állapotban is, még energiatakarékos módban is (1éjszaka alatt 25-30%)
-Z2: erős túlmelegedési hajlam, főleg játékok, benchmarkok, kamerázás közben (4K, 120fps HD, és 60FPS FHD videó esetén) viszont érdekes módon még túlmelegedés közben sem merülKicsit még a fotózásról:
A Z2-ben olyan szintű JPG tömörítés van, hogy a képek mérete ugyan akkora mint az M8-cal készülteké (2-4mb)
Azért írtam fentebb, hogy nem minden esetben, mert bár sok jó funkciója van a Z2-nek, de vannak az M8-nak is előnyei a Z2-vel szemben, pl :
-sokkal jobban, gyorsabban fókuszál
-a Z2 szaturálja a lilás színeket fotózáskor míg az M8 nem
-a fénymérés fókuszponthoz való igazítása még mindig csak a HTC-kben van meg
-éjszaka jobbak a fotói amennyiben nincs szemből elvakító lámpafény azonban ha van a helyzet siralmassá válik az M8-con.
-záridő állítás szuper dolog az M8-ban
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest