- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
delig
tag
Sziasztok!
Tegnap óta én is egy ilyen mobil tulajdonodsa vagyok, végre
A kérdésem az lenne, hogy tudnátok e ajánlani vmi jó kis task manager-t, file manager-t hálózattal, és vmilyen mkv-s, dts-es lejátszót, ami dlna-ról tud játszani. Próbáltam jó párat, 1-2 működött vmennyire, de egy sem tökéletes. Esetleg vmilyen fizetős is jó.
A másolásokhoz a TC-t nem lehet vhogy beüzemelni, vagy csak a saját gép játszik?Köszönöm a tippeket!
Esetleg aki mostanában tervez ilyet venni:
Én a T-nél vettem, nem volt egyszerű döntés, de mivel az edigitalnak nem kellett a pénzem, sufnisba pedig ekkora értéknél nem nagyon bízok, így ez maradt, de így is olcsóbb volt mint számítottam.
De a lényeg: 4.2.2-vel árulják már, magyar nyelvvel!Esetleg aki mobiltárcás: senkinek sem működik a Mobiltárcás app ezen a telefonon? Galaxy Mini 2-t inkább nem használnám már....
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest