- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt0017
tag
válasz
migabi24 #3150 üzenetére
Talán van nála fiatalabb
(jómagam)
(#3162) szegto: Semmilyen problémát nem okoz a melegedés. Legalábbis nekem eddig nem okozott, sem teljesítmény visszaesést, sem akadást, semmit, Kényelmetlen sem lett miatta a telefon fogása. A hibák 5.1-gyel javultak, bár ahogy látom, még van, akinek van kivetni valója
de nem ez volt az utolsó update, én személy szerint semmilyen gonddal, fagyással, akadással nem találkoztam mióta frissítettem, ppedig azóta újra sem indítottam.
Szóval a rendszer villámgyors, úgy össze van rakva, mintha egybe öntötték volna, a hangzása pedig a legjobb mind fülesen, mind hangszórón (ez utóbbin én magam is meglepődtem, mikor hallottam). A kamráról már nagyon sokat beszéltek, szerintem az is szuper, ha valakinek már ennél több kell, arra ott a dedikált eszköz. Bár kinek hogy. Így röviden ennyi, ha valamilyen kérdésed van még, szerencsére már vagyunk egy páran.
u.i.: A legjobb visszajelzés talán az, hogy mindenki elégedett a telefonnal itt. -
Tiger.
nagyúr
-
s3nsitivity
addikt
válasz
migabi24 #1156 üzenetére
Eddig se az itthoni piac volt a fő vásárlói szegmense a HTC-nek.
Nem hiába kerül be ilyen nehézkesen.
Ha bekerül végül a szolgáltatókhoz, megnyugodhatsz ,hogy az S6 alatt fog kezdeni.Kint meg nem akkora az árazásbeli különbség, hogy aki eddig is HTC-t vásárolt az inkább a Samut válassza.
Az, hogy a Samu jobban nyomja a reklámokat és többen ismerik az nem azt jelenti, hogy olyan sokan veszik is.
Aki ennyi pénzért vesz telefont az nem azért fogja megvenni mert 'húú samsung'
-
s3nsitivity
addikt
válasz
migabi24 #1151 üzenetére
Nem ezt mondta. A "samsung piaci helyzetére" reagáltam.
Egyáltalán nincsenek olyan hűű de jó helyzetben.
Nem a mobilos piac miatt vannak fent.Az árképzés meg egyáltalán nem szörnyű az M9 en és az M8 on se.
Mindenki ezen az ár környékén kezd idén.
Láthatod, az edge már 100 euróval drágább is mint az M9, a samsung lenne az aki tudna még lentebb faragni az árból. A HTC nem olyan helyzetben van ahol tud drasztikusan faragni az árakból. -
s3nsitivity
addikt
válasz
migabi24 #1147 üzenetére
Nemégiben olvastam, hogy az utóbbi 4 évre kimutatva süllyedő tendenciát mutatnak az eladásaik a Samsungnak, így annyira nem engedhetik meg maguknak a szájíz szerinti árképzést.
Az S6 ban a saját dolgai van így várható volt, hogy 'normális' áron kezd, még ettől is lehetett volna olcsóbb ha akarják.
A HTC viszont nem saját dolgokat használ így a beszállítóktól is nagyban függ a készülék ára.
-
zsolt0017
tag
válasz
migabi24 #1147 üzenetére
Igazad van szerintem. De nem hiszem, hogy olyan nagy érvágás lenne nekik az s6 alatt tartani, sőt, szerintem többen megvennék, így hosszú távon jobban jönnének ki. Meg mi is jobban járnánk
Na de lehet tévedek, meg aztán nem én vagyok a htc.
#1148 s3nsitivity: Akkora különbséget nem indokol semmi, igazad van
-
zsolt0017
tag
válasz
migabi24 #1142 üzenetére
Azért ne felejtsd el, hogy az s6 soc-ja házon belül készült, ugyanígy a kijelző is, az így olcsóbb nekik. Azt kéne tudni, mennyibe jön egy boomsound legyártása és egy sd hely kialakítása. Btw, én is egyetértek azzal, hogy olcsóbbnak kellene lennie mint az s6 már csak a jelenlegi helyzet miatt is.
Látom beelőztek.
Előzőhöz: Tudtommal az m9 drágább (ne a sarki gsm boltokat nézzük).
#1146 batai15: +1, ezért húzok én is az m9 felé inkább.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
migabi24 #1142 üzenetére
prociSoC: lehet jobb, de magának készít nem pedig veszi így olcsóbb.
kamera: nem akkora szignifikáns összeg.
flash: max több, egyes esetekben de tudtommal ugyan az. Plusz a 32 gigás S6 is többe kerül mint az M9. És akkor már ott van a bővíthetőségi opció ami megint valamekkora összeg. De ha annyival másabb is akkor se akkora ugrás, hogy ekkora különbség legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest