- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Mire?
Egyébként a kamera nagyon jo, az akksi brutál, a hangzás megteszi, a kijelző szép, a telefon is
De a rendszer nem tetszikM9nel meg felek a kameratol es az uzemidotol
Számomra ez hihetetlen hogy az m7et minden idők legimadottabb telefonomat munkahelyen délelőtt mar töltöttem
Az i6ot este nyugodt szívvel teszem töltöre 20% korul, es tenyleg hihetetlen -
stilo18
addikt
Remélem értetted az iróniát...
Általában a fórumtárs olyan linkeket dob be ahol szarul szerepel az M9, vagy frankón szét lehet perzselővel égetni a telót...
Vagy lehet beképzelem, de már mások is írták, ahogy észre vettem...Ha meg szóba kerül, mindig van valami kivágó szöveg. Na de lényegtelen..
-
robit74
tag
Csak egyetérteni tudok veled.
Én mindig tokban tartottam a készülékeimet és amikor eladásra került sor, kivettem a tokból és minha új készüléket adtam volna el, viszont rájöttem, hogy én nem is "használtam" azt a prémium érzést amit nyújt a kicsike. Emiatt ha sikerül beújjitanom egy M9-et azt nem fogom tokba dugni (Mai napig használtam egyet és valami csodálatos erzes volt). -
Nem fogok meglepődni,mert az M7-et tok nélkül használtam.
Azon azért meg is látszik kicsit.Nálam elég sokat van autós tartóban és oda sem mindegy,hogy miben tudom belerakni.
Flip-es felejtős,mert nem szeretem. Ki-be csúsztatóstól rosszul vagyok.Viszont ebben a tokban,simán belerakom az autós tartóba is,és nem kell napjában többször tokból ki tokba be játszani.
-
-
Ez a tok előben nagy jól néz ki,elég jó a fogása,és megvédi a telefont.
Szóval ellátja azt a funkciót amire született.Dot view nem érdekel,más tok pedig nem jöhetett szóba,a legtöbb gagyi vagy nem tetszik.
Meglepődtem magam is amikor megérkezett,nem vártam ilyen jót a vásárlás után.
-
-
Pinda25
tag
Aha. Akkor miért nem mappolja ki az M9 a hotpixeleket? Ennyit nem lehet. Minden dig.fényképezőben keletkeznek deadpixelek és hotpixelek amiket interpolálással gyönyörűen meg tudnak szüntetni bizonyos szintig, ISO-400 felett meg a DSLR-ben is így is úgy is megjelennek a zajok. De az M9-el ha nem napfényben fotózol vele akkor megjelenik a grízdesedés homogén felületeken.
-
vicze
félisten
-
vicze
félisten
OIS hiánya miatt jóval könnyebben bemozdul a kép. Ha van elég fény nyilván egyszerűbb megtartani, de amint nem ideálisak a körülmények egy elég könnyű telefont elég egyszerű bemozdítani.
Eléggé szenvedek én is az OIS hiánya miatt nagyon nehéz elég ideig megtartani hogy értelmes képet csináljon rossz fényviszonyok között, pedig nem vagyok parkinsonos...Azért tök jó hogy kiemelem a leglényegesebb dolgot és a lényegtelenebb dolgokon van a pattogás?
A képeken elég egyértelmű, hogy a RAW-hoz képest egy nagy pacát csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest