- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
robit74 #1694 üzenetére
+1, Apple, Samsung stb. a fasorban sem voltak amikor a HTC már építette azt amit ma okostelefonnak hívunk. A HTC mutatta az irányt, a többiek követték, aztán a piacon erőből azaz pénzből lenyomták, ami meg is látszik mert még lett volna mit tanulni.
[link]
Akik a gyenge marketing miatt nem ismerik a HTC-t, azoknak le kellene játszani a HTC story videót, pedig még abban sincs benne minden érdemük.Mindez olyan szempontból nem is baj, hogy én legalább tudom mit tartok a kezemben és ahhoz hogy tudjam nem kellett agresszív okádék körítés. A kitartó megalapozott edzésmunkával elért eredmény és a pénzből vett doppingszerrel elért eredmény között nagy különbség van, mert utóbbi lehet nagyobb sikerrel jár de az előbbiben van igazi munka és történet. Ha a HTC eltűnne, akkor a piac egy autóvá válna kerekek nélkül mert az bármilyen régi találmány a legdrágább járgány is amiatt képes gurulni.
Én ezért nem veszek mást hosszú távra, pláne nem Samsungot mert nekem az olyan lenne mint egy F40-et azaz a külső belső értéket elcserélni egy Aventador-ra plusz lóerőért és a felszínért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest