- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtibusz
tag
Sziasztok!
Ismét szeretnék segítséget kérni.
Sajnos valami nem kerek a telómmal megint.
Egyik pillanatról a másikra elkezdett folyamatosan újra indulni, fehér alapon HTC logó, egyet rezeg, és ismét újra indul. Valami boot loop-ba került. (mindezt úgy hogy eddig tök jól működött,)Mivel download modban még lehet indítani a készüléket, és csatlakozik is az asztali géphez, így gondoltam, hogy az előző hsz.-em alapján ismét felrakom rá a gyári RUU-t,(ugyan azt) reménykedve, hogy ismét segíteni fog, mint nem rég tette.
De sajnos nem. Most hibára fut, ha jól értelmezem, akkor 7 részből áll az amit fel szeretne tölteni a készülékre,
de sajnos ezt is mindig újra kezdi.FAILED (remote: 90 hboot pre-update! please flush image again immediately)
Lehet hogy marhaságot csináltam ezzel, de ettől függetlenül lenne esetleg valakinek bármi 5lete hogyan tudnám vissza hozni az életbe?
Köszönöm előre is.
-
mtibusz
tag
válasz
mtibusz #6496 üzenetére
Viszont .... ez segített:
Erről az oldalról: [link] ezt a fájlt töltöttem le:
0PJAIMG_HIMA_UHL_L51_SENSE70_MR_HTC_Europe_2.10.401.1_Radio_01.04_U11440601_71.02.50709G_F_release_signed.zipÉs az összefoglaló szerint végig csináltam a lépéseket amit írtál:
Tegyük fel a számítógépre a szükséges HTC drivert, ha eddig még nem tettük meg, majd töltsük le és tömörítsük ki az android eszközöket, majd ebbe a mappába töltsük le a készüléken futó firmware verziójának megfelelő RUU-t és nevezzük át RUU.zip-re,majd ezek szerint mentem:
és voálá... működik...
van, hang, és lehet telefonálni is, és nem írja a fenti képeken látható hibát sem...Nem tudom mi okozhatta...
De most ismét jó...
Köszönöm. -
mtibusz
tag
Annyit próbáltam tenni, hogy gyári beállításokra vissza állítom a készüléket, de sajnos ez sem járt sikerrel.
Így: kikapcsolt állapot után hangerő le + bekapcs. gomb nyomva tart --> Reboot to Bootloader --> Boot to Recovery Mode --> majd ezek után fekete képernyő --> várakozik --> piros felkiáltó jeles háromszög --> várakozik --> várakozik --> aztán egyszer-csak újra indul a készülék --> kéri a pin kódot --> és a vissza állítás nem történt meg --> a főképernyőn továbbra is írja, hogy Remote service has stopped
-
mtibusz
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, ugyanis az M9-em újabban nem úgy működik, ahogy kéne.
Péntek délután valami frissítést kezdett el magától letölteni, és futtatni.
(Még gyári 5-ös droid volt rajta, direkt nem volt frissítve)
Ami ránézésre végig is ment.
Kiírta hogy Android beállítása/optimalizálása vagy valami ilyesmi 1/276, és számolt, majd újraindult.
És azóta a ilyen hibaüzenetet ír folyamatosan: Remote service has stoppedAzóta a készüléknek nincs hangja, videókat nem játszik le, és telefonálni sem lehet vele.
A waze is kb, 5 percenként kilép navigáció közbe.
Hívást kezdeni lehet vele,de a hívás már nem jön létre, mintha kifagyna....Mintha valami hanggal kapcsolatos dolog nem működne, talán valami hang szolgáltatás nem megy?
Lövésem sincs, hogyan tovább.Találkozott valaki már ilyen jelenséggel?
Köszönöm. -
jagfan
újonc
Szevasztok.
Tegnap újraindítás után az M7 nem kapcsol be. Töltésre se reagál. Egy ideje a mikrofon elromlott
és az aksi is elég gyenge volt.Csere érett lett.Szeretném a képeket lementeni róla.
Kösz a segítséget. -
Köszönöm szépen mindegyikőtöknek a segítséget.
-
-
Sziasztok!
Van ugye egy M9 családban (én régi telefonom), viszont előfordul, hogy 15-20-25-30% környékén fogja magát és kikapcsolt, mint ami lemerült. (valószínűleg így is van). Kérdés, ezen egy akkucsere segíthet? Szerintem sosem volt benne cserélve.
A rendszer az teljesen gyári rajta.(#6484) kekkola
Mire vagy kíváncsi, Antutu? (ha még aktuális) -
kekkola
senior tag
Sziasztok! Mennyit pörög most az M9es snapi 810essel? Vettem egy M9e-t, kíváncsi vagyok hol áll az mtk procim!
-
Nando36
tag
Sziasztok!
Tud valaki kijelzőt cserélni jó áron?
köszi -
ferob
őstag
válasz
DG790401 #6480 üzenetére
Értelemszerűen nagy valószínűséggel nem fogsz tudni vele mit kezdeni.
Ha az akkumulátorral lenne probléma és nem tudnád tölteni, akkor leginkább csak villogna a töltést jelző LED, de ez sem garancia semmire, valamint az alaplapon kívül egyéb más problémák is adódhattak. -
DG790401
tag
Sziasztok a budit megjárt HTC+T szètszedtem. Töltőre dugva megjelenik a kèpernyőn a töltő piktogramm azonban nem mozdul el 0%-ról.Mi a teendő?
-
aldork
csendes tag
válasz
Diamond500 #6477 üzenetére
Hajjaj, ez nagyon nem jó hír...
@Tiger. Még jó hogy
-
aldork
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Alaplaphibás a telefonom, már volt erről szó régebben, nem ajánlottátok a javíttatást..
Viszont nagyon hiányzik a kamera által nyújtott minőség a mostani xiaomi redmi note 4-ből, és érdekelne, ha javíttatás felé hajtanám a fejem, mennyit kostálna körülbelül? -
DG790401
tag
Sziasztok! Rövid ideig megáztatott, konkrètan budiba esett HTC one M9-el mit lehet kezdeni? Semmire nem reagál rizs között volt...elmèletileg kiszáradt de èletjelet nem mutat? Köszi
-
papa019
senior tag
Sziasztok!
Van egy olyan visszatérő problémám pár hete, hogy a telefonom kikapcsol 15-20%-os töltöttségi szinten, mintha teljesen lemerült volna. Viszont amint töltőre dugom, magához tér az aksi és 2-3 mp alatt visszaugrik az eredeti szintre.
Ilyet tapasztalt valaki? Esetleg van ötletetek, hogy mitől lehet?
(tavaly nagy hidegben egyszer már csinált ilyet, aztán mostanáig nem. De most minden alkalommal ezt csinálja, amikor lemerül az említett szintig)
Előre is köszönöm.
-
Diamond500
senior tag
Sziasztok! Én is leléptem, köszi mindenkinek a segítséget, főleg ferob mesternek!
-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok!
M9 tulaj lettem egy Microsoft 950XL társasága mellett.
(M9 et most magyarítottam le, köszönet a ki írásért az elején.)
Idővel elválik melyik marad meg hosszabb távra. -
Badboys
őstag
Sziasztok !
Elköszönök mivel eladtam az M9 et. Köszönöm azoknak akik jó szándékkal segítettek időnként a problémák orvoslásában. Mindenkinek kívánok továbbiakban is minden jót és szerencsét a telefonhoz.
-
Badboys
őstag
Melyik programmal tudom le ellenőrizni az akksit november végén le jár a garanciám és jó lenne előtte kicseréltetni. Köszi
-
Egyik ismimnek gond van a jack dugoval mennyiért javítják?
Érdemes htc szervizbe küldeni vagy mezei gsm boltok is megtudják csinálni? -
WD40
aktív tag
Ha jól értelmezem, a RUU csak zárt bootloaderrel megy. Én nem akarom visszazárni, szóval ezt a módszert hagyom.
Továbbra sem értem, miért nem akar elindulni a ROM. Mindent úgy csináltam, ahogy a leírásban van. Recovery OK, ROM telepítés megvolt, boot image is, mégis a bootloader jön be, cseszik elindulni. Ráment eddig a hétvégém. Van valami ötleted? -
ferob
őstag
A futtatható csak Windows alól telepíthető, ha minden feltétel adott, míg a másik egy platformfüggetlen archívum, viszont a menetéről a topik összefoglalójában megtalálható minden.
Csak újabb vagy a készüléken levővel azonos verziójú RUU fut le, ha a készülék CID-jével azonos régióhoz tartozik.(#6452) WD40: Csak azonos vagy újabb verziójú RUU futtatható, valamint csak a készülék régiójához való fog működni, ellenkező esetben leáll hibával.
További részletekért nézd meg a topik összefoglalóját. -
WD40
aktív tag
Találtam megfelelő RUU-t, de ismeretlen hibával megáll még az update elején. Valaki pls?
-
WD40
aktív tag
Sziasztok!
Elrontottam valamit ROM telepítésnél. Egy régebbi Leedroid volt rajta, szerettem volna a legújabbat rátenni. Rootolt a telefon, de telepítés után a Bootloader jön be, az Android nem. Próbáltam wipe-t össze-vissza, mindent letöröltem, csak a recovery maradt, újra flasheltem, ugyanez. Amit ír:
Software status: modified
Unlocked
S-OnLehet ezzel kezdeni valamit, vagy használjam levélnehezéknek?
ui.: RUU-val nem ment, alacsony akku töltöttség hibával megállt, pedig fullra feltöltöttem...
-
Keny.
tag
Sziasztok, hozzám került egy ilyen készülék, ami csak állandóan újraindul, ha megjelenik a fehér alapon a HTC logo. Ha be akarok lépni a recoveri menübe megjelenik egy piros háromszög felkiáltójellel. bootloader és download módokba belép, a számítógép is ismeri. Próbálat az RUU val RUU_HIMA_UHL_L50_SENSE70_HTC_Europe_1.32.401.17_Radio_01.01_U11440261_56.02.50306G_2_F_release_429340_signed_2_4 de hibát ír ki. Az összefoglalóban a fastboot paranccsos résznél ezt az exet kell átírni ruu.zip-re?
-
Pocee
senior tag
Sziasztok újfent!
Tegnap éjszaka fel akartam dugni a számgépre a telefont először az tünt fel,hogy nem kínálja a lehetőséget miként akarom csatlakoztatni,mondom újraindítom,azóta teljes sötétség,semmire nem reagál...
Ötlet?
Menthető?vannak azért rajta fontos adatok.
alaplap lesz? -
Badboys
őstag
Törölni akartam a Skypot mert elérte a használhatatlansági szintet,de nem lehet .Valami tipp,hogyan lehet törölni? Netán az MS bele integrálta a 7.0 ba ezért nem lehetséges törlése?
-
Pocee
senior tag
Srácok!
Szedtem le témákat baszkuráltam a beállításokat majd arra lettem figyelmes,hogy a főképernyő is elfordul,illetve hívás indítás/fogadásnál aktiválódik a kihangosító,ez téma miatt van vagy elnyomtam valamit?
És hol mit állítsak,hogy ha bemegyek egy étterembe utána a google ne zaklasson a véleményem megírásával? -
kirkri
addikt
válasz
davenport #6440 üzenetére
Mindkét Pesti üzletükben le lehet adni?
Nekem mondjuk megfelelt ez a Pesti úti leadás, mert útba esik melóból hazafelé.Más.: A románok elutasították a reklamációm, egy nyomorult mondattal: "According to warranty conditions of the manufacturer your device can be repaired only with cost."
Azért nem hagytam magam, írtam, hogy küldjék el a vonatkozó részt a garanciális feltételeikből, mert egyeztetni szeretnék a HTC-vel. Elvileg a HTC-nek ma kell válaszolni a problémámra, kíváncsi vagyok ők mit írnak.
-
ferob
őstag
Ebbe az egész folyamatba leginkább csak szeptembertől kezdődően az átszervezett átvevőhely-hálózat és az esetlegesen inkompetens alkalmazottak szólhatnak bele, akiknek teljesen új lesz a dolog, ugyanis Budapesten a belvárosban a FirstPhone, míg országszerte a Media Marktnál lehet majd leadni a készülékeket javítás céljából, így jövő hónaptól ők küldik tovább a hivatalos szerviznek a náluk leadott készülékeket.
-
kirkri
addikt
Szemétkedik a HTC szerviz a készülékem javításával.
A kijelzőm besárgult, ami ugye tipikus hiba a HTC One X óta mindegyik modellen, erre ráfogják egy kis sérülésre a készülék burkolatán, hogy ez okozta a hibát és nem javítják garanciában. (A sárga folt ráadásul a készülék közepén található, a sérülés meg a bal felső sarkán.)
Első körben írtam a HTC-nek és a Telemaxnak, erre utóbbi ma gyorsan válaszolt, hogy ők továbbították a készüléket a Regenersisnek és forduljak direktben hozzájuk, ha nem értek egyet a döntéssel.
Így most írtam nekik is, megírtam hogy mi okozta a sárgulást, és hogy semmi köze a sérüléshez, valamint, hogy ezzel a HTC is tisztában van. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a végeredmény.
Ha más nem segít, akkor megint megy egy lehúzós poszt a HTC Facebook oldalára, hogy mennyire inkorrekt módon jártak el. Ez korábban is segített, amikor sorozatosan a szervizt járta az M8-as telefonom újabb és újabb hibákkal és nem akarták kicserélni.
-
válasz
milkabrams #6434 üzenetére
Ennél azért többet tud, kb 1 óra kijelző idővel.
-
milkabrams
őstag
Az imént olvastam, hogy a 10-es akkuja is kb ennyit bír.
-
Speeedfire
félisten
válasz
milkabrams #6432 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen dac/erősítő van benne.
-
milkabrams
őstag
válasz
Speeedfire #6430 üzenetére
Gondolom a 10-es is meg tud hajtani kb. ugyan úgy egy jobb fejhallgatót.
-
válasz
milkabrams #6429 üzenetére
Hát ugye az rátesz egy lapáttal, hogy S810 van benne, nem egy takarékos SoC.
Én reggel 8kor vettem le töültőről, most van 20%-on, és most áll 2 óra kijelzőidőnél. Volt benne fél óra játék, ezenkívül face, netezés, és alap dolgok.
Ennyit bír ez a telefon sajna. : -
Speeedfire
félisten
válasz
milkabrams #6427 üzenetére
Engem az ilyen nem értekel, hogy mennyi az üzemidő. A táskámban mindig van powerban, amivel 2x is fel tudom tölteni. Melóhelyen/otthon/kocsiban meg van QC, amivel fél óra alatt kb 70%-ot tudok rajta tölteni.
A hangjáról már írtam, hogy brutál. A kamera olyan, amilyen. Ritkán használom. A sebessége több, mint jó. Van olyan smooth, mint egy iphone. A kijelzője is szép szerintem. Ami nekem nagyon pozitív, az a strapabírósága. Eddig is htc volt, az is bírta és ez is. Ütöm, vágom és semmi baja. -
kirkri
addikt
válasz
milkabrams #6427 üzenetére
Pedig valós amit írtak, a hozzávetőlegesen 2 óra GPS időről.
Én nem vagyok igazán elégedett az M9-el, az én szempontjaim szerint visszalépés az M8-hoz képest.
Most szervizben van az enyém, (már negyedszer, így bízom benne, hogy most végre kicserélik) így egy M8-at használok ismét és ezt normálisan hallom az autóban, ha ki van hangosítva.
-
milkabrams
őstag
válasz
Speeedfire #6426 üzenetére
Bocs, de engem valami napló féle érdekelne. Egyfelől ott van az ~5 óra kijelzőidő, viszont 1 óra navigáció leszippant 25%-ot, viszont az árukeresőn olyanokat is írnak, hogy kibírja az 1-1,5 napot. Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy egy HTC csúcstelefon olyan szinten használhatatlan lenne, hogy az akku félig lemerül, ha GPS használatával el akarok jutni pl. a Népligetből az xy-ig ami kb. 1 óra séta. Ezt még a jelenlegi LG F6-om is simán tudja, igaz olyankor nincs zenehallgatás vagy átlépés a Chromeba, mert gyakorlatilag multitasking nem létezik rajta.
-
Speeedfire
félisten
válasz
milkabrams #6425 üzenetére
Elég sok teszt van erről, szerintem felesleges.
pl itt van egy
-
milkabrams
őstag
Valaki leírná egy napját, hogy mit csinál vele, hány % stb..? Hogy mégis mire elég az M9 akkuja.
-
válasz
milkabrams #6423 üzenetére
Ezt senki nem tudja, jósgömb kellene hozzá.
Van rá esély, de az is lehet, hogy nem. -
válasz
milkabrams #6421 üzenetére
Hát van valóságalapja.
Nálam 2 óra kijelzőidő jön ki átlagosan, ebbe nagyrészt netezés van, +10-15 perc játék, auto fényerőn, nagy teljesítmény mód off.
Navit is kb. 2 óráig bír, ha megy a kijelző, nekem Waze-el, képernyőkímálő módban (Waze-be van ilyen, ha nincs semmi info, akkor elsötétül a kijelző) bírt 2 órát kb egyhuzamban. -
milkabrams
őstag
Mennyire komoly az alacsony kijelzőidő probléma?
1-2 óra navigáció max fényerőn és 7-8 óra flac zenehallgatást kibír valami komolyabb fejhallgatóval plusz kb. 1 óra netezést 50-70% fényerőn? Úgy hogy nincs bekapcsolva a fejlesztői lehetőségeknél a max teljesítmény. -
milkabrams
őstag
válasz
Speeedfire #6419 üzenetére
November-december környékére lehet beszerzek egy ilyent a hardverapróról.
-
Speeedfire
félisten
válasz
milkabrams #6418 üzenetére
Igen.
Egyik legjobb hangú, amit eddig hallottam. Egy Audio-Technica ATH-E30-al használom nagy megelégedéssel. -
milkabrams
őstag
Elmeletileg ebben a telefonban egy nagyon jó dac van, valóban?
-
Ombre88
csendes tag
-
ferob
őstag
válasz
Diamond500 #6409 üzenetére
Tedd fel a számítógépre a szükséges HTC drivert, majd töltsd le és tömörítsd ki az android eszközöket, majd nyiss egy parancssort ebből a mappából.
Kapcsold ki a telefont, majd tartsd egyszerre lenyomva a hangerő lefelé és a bekapcsoló gombot, amíg meg nem jelenik a download mód a fekete képernyővel, utána csatlakoztasd a készüléket a számítógéphez és add ki az alábbi parancsokat.
fastboot reboot-bootloader
fastboot erase modem_st1
fastboot erase modem_st2
fastboot reboot -
Diamond500
senior tag
Létezik olyan, hogy eltünik az IMEI szám?
-
-
ferob
őstag
válasz
Diamond500 #6405 üzenetére
Megpróbálhatod visszaállítani a gyári beállításokat, de ilyen esetben nem valószínű, hogy bármit is segít.
Ha nem te vagy a készülék első tulajdonosa, akkor akár le is tilthatták, amennyiben a behelyezett kártyát érzékeli, de nincs hálózat.Telefonon csak angolul tudsz már érdeklődni, így egyszerűbb, ha kiszámolod a gyártási időből.
-
Diamond500
senior tag
2 másik telben megy a Sim, szóval a telefonban pusztult meg valami.. melyik az a telefonszám, ahol le lehet kérni, hogy garis e még IMEI alapján?
Szoftveres hiba ez nem lehet? Gyári vissza esetleg? -
ferob
őstag
válasz
Diamond500 #6403 üzenetére
Leginkább a SIM foglalat az, amivel probléma lehet, de ezt a kártya behelyezésén kívül nem tudod máshogy tesztelni.
-
Diamond500
senior tag
Sziasztok!
Nekem tegnap egy sima újraindítás után nem kért pin kódot (be van kapcsolva a kérése), és azóta térerőnél is csak egy X van... már többször újraindítottam, kivettem a SIM-et megtisztottam de semmi. A kártya más készülékben müködik.. meghalhatott a rádió része a telefonnak? Nincs erre valami teszt menü? Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett a fémházas One termékcsalád harmadik tagja 20 megapixeles kamerával és következő generációs, ám nem éppen problémamentes rendszerchippel.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest