- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akciófigyelő: A Xiaomi leárazta a rúdporszívókat
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldork
csendes tag
Sziasztok!
Az a vészhelyzet állt elő, hogy a telefon akárhányszor újra próbálom indítani, beadja boot képernyőt, aztán újraindul. Ha belépek a recoverybe, akkor szintúgy ezt csinálja, semmit nem lehet vele csinálni, még tölteni sem tudom kikapcsolt állapotban, mert beadja a fehér képernyőt, ahol rá lehet menni a bootloaderre, download módra, stb...
Azt is kiírja ilyenkor, hogy security warning. Mintha azt olvastam volna, hogy ez a biztos jele az alaplap hibának, és javítani is felesleges. Minden tippet, tanácsot, tapasztalatot szívesen fogadok! -
Üdv ismét!
Most akkuval kapcsolatban kérdeznék.
Megcsináltam a htc-s akku tesztet, 86% lett a vége.
Viszont a telefon, ha netezek rajta (akár Wifi, akár mobilnet) simán merül 1 perc alatt 1%-ot (auto fényerő)
Ez mennyire normális? Célszerű lenne egy gyári állapot visszaállítás? Gyári 7.0-s droid van rajta. -
Hali!
M9-hez valahonnan lehet szerezni hátlapot? Enyém elég karcos, gondoltam rá, ha nem horribilis az ára, akkor kicserélem, de nem nagyon találtam eddig.
-
Mateusz88
újonc
Hi from Poland! Could you please share the zip file mentioned below? I found two instances of the file, but both are corrupted zip files. The dropBox link is not working.
0PJAIMG_HIMA_UHL_M60_SENSE70_MR_H3G_UK_3.35.771.12_Radio_01.01_U11440792_93.00.51117G_F_release_464296_signed.zip
Szia Lengyelországból! Kérem, ossza meg az alább említett zip-fájlt. A fájl két példányát találtam, de mindkettõ sérült zip fájlokat. A dropBox kapcsolat nem működik. (google translate version
)
-
Bocsánat hogy ilyen linket pakolok be, de ez alapján ettől a héttől a FirstPhone Oktogonon található boltja HTC garanciális átvevőpontként is működik. (Ennyi az infó, így nem tudom hogy csak az ott vásárolt, vagy minden készülék esetén, de lehet hogy megér egy kört egy XVII. kerületi túra előtt, ha nem szolgáltatós a telefon).
-
ferob
őstag
válasz
Cantona777 #6382 üzenetére
A szolgáltatónál is, valamint a Telemaxnál, vagy azok átvevőhelyein is, attól függően, hogy merre laksz.
Ha teheted, akkor tanácsosabb a Telemax irányába leadni, mivel a szolgáltatónál leadva kicsúszhatsz a jótállás idejéből és esetleg javítatlanul küldik vissza, amit utána külön meg kell reklamálnod. -
Cantona777
csendes tag
Sziasztok. Segítséget, tanácsot vagy ötletet kérnék. A problémám a következő: Van egy HTC M9 készülékem amit a mai napig elégedetten használtam (vásárlás időpontja 2015.07.14. T-kom üzlet) Ma minden ok nélkül elkezdett újraindulgatni... sem recovery módba se download módba se sehová nem enged be csak a power down funkció él. A fórumot olvasgatva látom, hogy másnak is volt ilyen gondja és valószínűleg alaplap cserés lesz a készülék. Mi ilyenkor a teendő?? A T-Kom által kiadott jótállási jegyen 12 hónap jótállás szerepel, de én úgy tudom, hogy a HTC 24 hónapot vállal. Hol tudom érvényesíteni ezt?
-
Speeedfire
félisten
A héten tudtam meg, hogy ehhez a telefonhoz is van gyorstöltő funkció. Ezt korábban tudom, akkor már rég vettem volna egy ilyen gyorstöltőt. 50-60%-ról kb 30 perc alatt feltolja 100%-ra, ami azért nem rossz.
-
ferob
őstag
Semmi ilyesmiről nincsen szó, mivel a VSP Data a cseheknél van, ami az előző szerviz volt, jelenleg pedig a HTC hivatalos szervize a Regenersis, ami a románoknál van.
Ha leadtad javításra, ami a leírásodból szolgáltatót jelent, akkor nagyon nagy valószínűséggel miattuk tartott ennyi ideig, de ez könnyen kiderül a Regenersis által adott munkalapból, mivel azon rajta van, hogy mikor érkezett be és mikor küldték vissza. -
izsmen
tag
Sziasztok!
Sajnos bucsuznom kell toletek. Kb majus kozepen magatol bootloop-ba kezdett, es leadtam szervizbe. (16 honaposan)
A napokban jott a hir, hogy megjavitottak, de mivel nem fertek bele a 30 napos javitasi idobe, ezert jogosult voltam egy teljesen uj keszulekre. Termeszetesen leszamitva a HTC arat az uj keszulekbol. Az uj keszulek nem HTC lett, valtottam S7 edge-re. Erre nem kellett semmit rafizetnem, csak papirozni kellett.Egyebkent a telefont megjavitottak, neztem a szerviz protokollt: alaplap es tolto csatlakozo csere volt. Nagyon hosszu utat tesz meg a telefon, eloszor elkuldik ha jol tudom a VSP datahoz, es aztan ok meg Romaniaba..aztan onnan vissza...es igy nem fertek bele a 30 napos javitasba.
Minden jot nektek.
Sziasztok
-
Speeedfire
félisten
válasz
davenport #6376 üzenetére
Én már elég sok félével töltöttem és nem volt eddig gond vele. Konkrétan van itthon egy sima htc, egy blitzwolf, egy asus. De töltöttem már nokia 930-as töltővel is. Nem szabadna, hogy gond legyen belőle, mert a feszültségek, lábkiosztás fix az usb szabványban.
Elvileg átveszik, ha valóban garis. De felhívod őket és kb 1-2 perc telefonálás után megmondják.
-
Üdv, érdeklődnék hogy más is járt-e így.
Nokia DC-20-as 1A-es USB autóstöltőre dugtam a készüléket, Nokia USB kábellel, majd pár perc után az aksi ikonja vörös felkiáltójeles lett, és nem töltött, az Ampere szerint 61 fokos lett.
Aztán amikor kihúztam, visszahűlt, azóta minden rendben, energiatakarékos módban töltve nem problémázott semmit. Ennyire háklis lenne a készülék a töltőkre? (Saját töltővel, Tronsmart gyorstöltővel minden rendben vele.)
+ még egy kérdés, használtan vettem a készüléket 4.28.401.3 frissítés van rajta, CID_032-es, nincsen hozzá jótállási jegyem és számlám, ebben az esetben is átveszik a Telemax szervizben, garanciális javításra a gyártástól számított két éven belül ha valami gond van vele?
Köszönöm
-
Laci37
csendes tag
Nekem hasonló gondom volt, gyári rendszer 25%-nál megállt a frissítés, gyári visszaállítás után a google szolgáltatások nem települtek, lényegében butatelefonná vált a készülék. Szervízben a ROM képet újraflash-elték. Következő frissítésnél megint megállt 25%-nál, majd pár nap múlva bootloop az akksi lemerüléséig, a szervízben alaplapot cseréltek.
-
Saky1
csendes tag
Sziasztok!
Telefonálás közben a hívott felek panaszkodnak, hogy kicsit recsegősen hallják a hangom!
Találkoztatok már ilyen problémával, mikrofon furata eltömődhetett vagy cserélni kell?Szoftver nem okozhatja a problémát, mert mióta feltettem a Messengert azóta jelentkezik főleg a probléma?
Köszi
-
ferob
őstag
válasz
mtibusz #6370 üzenetére
Várhatóan cserélik a kamera modult és megoldódik a problémád.
Valóban rendesek voltak, mert az esés miatt foghatták volna fizikai behatás okozta meghibásodásra mind a hangszórónál, mind a modulnál, de mivel elsőre javították, ezért már másodikra sem lehet ebből probléma, bár valószínűleg az elsőre említett gondok is abból adódtak, hogy a hangszóró rács és a mikrofon furata is el volt tömődve. -
mtibusz
tag
válasz
mtibusz #6351 üzenetére
Sziasztok!
Nemrég írtam, hogy megy szervizbe a telóm, a rövid story eddig így alakul:
05.07-én adtam le javításra a telefont. (ez vasárnapi nap volt)
05.10-én (szerda) ért be a szervizbe , majd 05.23 (Kedd) szóltak, hogy vissza érkezett a szervizből és mehetek is érte a Pesti úti Samsung Store-ba.Nagyon halkan szólt a telefon más M9-hez képest, és beszéd közben is alig értettek már.
Ezek voltak a főbb hibák, amivel javításra küldtem.
Továbbá a hátsó kamerát borító üveg keresztbe, el volt repedve, egyszer sikerült úgy leejteni, hogy az látta kárát.
Mondta a srác, a Samsungnál, hogy szerinte ezt nem fogják cserélni, nem szokták az ilyet.
A HTC-nél úgy látszik rendesek voltak mert cserélték ezt is.Szóval, 23-án hoztam haza a gépet, pár napig használtam, látszólag minden megjavult rajta, egész normálisan össze is lett rakva. Egy dolgot nem próbáltam ki rajta akkor egyből, az pedig a kamera volt.
Na azt nem sikerült rendesen megcsinálni a szakiknak.
Valami sötét színű rész van a kamera képébe most, egy szürkés sáv.[link][link]Mintha valamit nem jól raktak volna össze, és valami bizbasz bele került ...
Úgyhogy most újra szervizbe van. 05.30-án adtam le újra ...Egész kezdem megszokni okos telefon nélkül ...
-
ingyom007
tag
sziasztok! frissites ota mindket hangszorom halk es rossz minosegben is szol hivas kozben es zene/video lejatszasa soran egyarant. elofordulhat hogy a frissetes cseszte el es nem veletlenul pont egyszerre lett mindkettovel valami? keresovel nem talaltam hasonlo problemat nem tudom valaki talalkozott-e mar ilyennel?
-
Ezt a facebook csopiban olvastam.
helló srácoklányok!
M9-emet kikészítette a pénteki Android frissítés.... semmit nem tudok kezdeni vele, most várom, hogy lemerüljön a folyamatos reboot-tól....
Vodafosos szervízről mostanában van tapasztalat? Tipp esetleg, hogy BP-en hová vigyem, ahol nem basszák fel teljesen az agyamat és esetleg kapok cserekészüléket is, mielőtt kiküldik....egyáltalán most hova küldik???
Köszi a tippeket előre is és a pozitív energiát a haldokló kicsinyemnek. Hüpp.... -
ferob
őstag
-
JoHnni
senior tag
Üdv!
Nektek a 4.28.401.3. (651,16MB) számú frissítés felmegy rendesen? Akárhányszor feldobja a rendszerfrissítést, elkezdi és 25%-nál megáll, piros felkiáltójel és újraindul.
Van erre vmi megoldás? Idegesítő, hogy 3 naponta feldobja.Köszi,
-
válasz
Speeedfire #6360 üzenetére
Igen.
-
válasz
Speeedfire #6358 üzenetére
Nem értelek, ha gyári vissza állitást csinálsz akkor nem a 6.01-ről csinálja hanem egyből a 7-ete rakja.
-
válasz
Speeedfire #6356 üzenetére
De akkor 0 lesz, de előtte jelentkezz ki a fiókból.
-
válasz
Speeedfire #6354 üzenetére
Csinálsz egy gyári vissza állitást és szűz lesz az android 7-esed
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #6352 üzenetére
Senki sem tud ebben segíteni? Nem találtam a htc oldalán m9-es image-et.
-
experience78
csendes tag
válasz
Diamond500 #6347 üzenetére
Nem tudom miért lenne marhaság, ha ez nálam működött???
Több napon át, lehet volt egx hét is, a Z2 a Sony feliratnál állt, és nem bootolt be...
Cseréltem rajta szoftvert (mert felismerte a gép), elkövettem vele mindent, de semmi.
A hűtő megoldotta jéééééé!
Jaaa, honnan jött az ötlet?
Volt G4-em is, és ott sok alaplap hiba volt az első szériákban. Ott a fórumon mutatta valaki, hogy a hűtőbe betéve a telefont, gond nélkül elindult, és úgy mentte le a telefonját, hogy a hűtő ajtaját kinyitotta, rádugta a kábellel a gépét, és csinálta a mentést. Hát innen az ötlet, nem egyedi. Tök mindegy.De erről nem akarok többet kommentelni, csak leírtam hogy volt ilyen. hogy mitől? Passz.
Működött, ennyi. -
Speeedfire
félisten
Létezik valami mód, amivel teljesen szűz 7-es androidot tudok feltenni rá? Root nem fontos, szeretnék ota frissítéseket.
-
mtibusz
tag
Az én készülékem is szervizben van.
A Pesti úti Tescóban lévő Samsung Store-ba adtam le.
Elvileg onnan vitték át a Telemaxhoz.
Hétfőn telik le a két hét.
Hát kíváncsi vagyok mikor kapom vissza. -
mateglaj
tag
Üdv mindenki!
A napokban olvastam a legújabb, android O megjelenéséről. Valakinek nincsen valamiféle infója, hogy M9-re ez érkezni fog-e gyárilag, vagy az XDA-s főzött romok által juthatunk csak hozzá ezen verziójú androidhoz?
Előre is köszönöm!
-
ferob
őstag
válasz
experience78 #6346 üzenetére
Nem ajánlom több okból sem, valamint a tartós hidegben csak lemerül az akkumulátor, de egyéb más gondot is okozhat.
Valószínűleg egy hibás eMMC chip a probléma, így az alaplap cseréje fog csak megoldást nyújtani.
-
Diamond500
senior tag
válasz
experience78 #6346 üzenetére
Szerintem inkább ne, marhaságokat ne irogassunk már..
-
izsmen
tag
Sziasztok!
Ma ujbol megadta magadt az M9. Allandoan bootloop. Nemtudok belepni recovery modba sem, mert azt irja ki, hogy: "Failed to boot to recovery mode".
Csak sajnalom, hogy eppen fenykepeim felhobe valo feltoltesekor indult ujra...es jo par fenykepem nem kerult mentesre. Bizom benne, hogy megint magatol megjavul,mint a multkor. Reggel ota Bootloop..kisebb nagyonbb szunetekkel, mert melegszik kozben.
Azthiszem ennyi volt, megy szervizbe. -
-
_ATi_1
senior tag
válasz
Diamond500 #6341 üzenetére
Ezt nagyon el akartam kerülni...
Köszi, akkor nekiesek ha lesz egy kis időm. -
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Látom sokaknak gondja van az új frissítéssel...Jönnék én is a problémámmal:
A Play store nem hajlandó elindulni, a gmail és a naptár nem szinkronizál, mióta felkerült az update. Valaki találkozott hasonlóval esetleg? -
ferob
őstag
Sehol nem írtam, hogy nyissad a bootloadert, mert hogy az majd jó lesz, éppen elleneztem, hogy nekiállj a módosításnak, sőt még privát üzenetben is minden kérdésedre leírtam, hogy nem csak így megy.
Az, hogy te semmibe veszed a téma összefoglalóban található, mindenre kiterjedő leírásokat és az abba fektetett időt, valamint elvárod, hogy más a minden körültekintést mellőző hozzáállásod és stílusod után szabadidejét áldozza rád az minden csak nem normális.Elég sok fórumtag lelt errefelé kimerítő segítséget, csak mégis nálad valahogy semmi sem úgy működik, így ha te ennyire jobban értesz a készülékek módosításához, akkor csak az nem értem, hogy miért mégis itt kértél segítséget, de abban egyet értünk, hogy egyedül jobban fogsz boldogulni.
-
Zord87
tag
Érdekes a gondolatmeneted. Mikor megvásároltam a készüléket és még buherálva sem volt már akkor sem engedte frissíteni. Erre írtad a bootloader nyitás lehetőséget majd akkor talán jó lesz. Én meg is csináltam ezeket de mivel mostmár módosítottam a készüléket szóval mostmár ez miatt nem lehetséges a frissítés... Ki érti ezt, mert én biztos nem. De te biztos vagy akkora omen, hogy juttassam el hozzád, és te majd meg csinálod. Erre én azt mondom, hogy ha te is el juttatol hozzám 50 darab ezrest akkor beszélhetünk rolla. De hát igazad van minek is foglalkozzunk egymással. Én csak röpke segítséget kértem te meg irtad a suletlensegeket. Mert meg sugom úgy raktam a telefonra 6.0t hogy semmi bootloader meg egyéb marhasághoz köze nem volt amit írtál. Bocs, hogy raboltam az idődet ezzel is mire végig olvastad gondolom nincs miről beszélnünk.....
-
ferob
őstag
Persze, amennyiben nem az a célod, ami az előzőekben, hogy segítsek kialakítani a környezetet hozzá és írjam le neked külön lépésről lépésre, majd ha nem boldogulsz, akkor keressük meg, hogy hol rontod el, mivel eddig sem sikerült boldogulnod a részletes leírásaimmal a téma összefoglalóból.
Ezzel az egész folyamattal pontosan oda kerülsz vissza, ahova eddig, mivel módosítatlan rendszer kell hozzá, így nem tudom, hogy hogyan fog sikerülni.
Gondolom a személyes segítséggel továbbra sem akarsz élni, ahogy eddig sem a másfél hónapos próbálkozás alatt, szóval a lehetőségek limitáltak.
-
Zord87
tag
Üdv újra! Noh el jutottam addig, hogy már sikerűlt a bootloader nyitás is, és a twrpt is fent van. Mostmár engedi is a készülék és fél is ajánlja a redszerfissitest, amit előtte egyáltalán nem tett meg. Most az a problémám, hogy le keresi a frissítést majd le is tölti, de telepítésnél valami olyat ír hogy sajnáljuk de a szoftverfrissítés nem hajtható végre valami probléma miatt. Állítsa vissza gyári állapotra vagy győződjön meg rolla, hogy nem módosított eszköz. Tud erre valaki valamit mondani?
-
Diamond500
senior tag
-
Badboys
őstag
válasz
Diamond500 #6329 üzenetére
Köszönöm a tanácsot ezt eddig is tudtam. Szerintem meg 4 hónap elegendő lett volna a javításokra,ha nem sz.....ják telibe. Amennyiben vissza tudod állítani elküldöm és tedd meg. Ebből a szempontból vannak telefonok amit úgy frissítesz vagy állítod vissza ahogy kedved tartja. A HTC nem ilyen.
-
Badboys
őstag
Mint a frissítés elején írtam sajnos sok a hiba 7.0 körül. Ami a legszomorúbb az egészben ezeket a hibákat közel 4 hónapja nem javította a HTC. Szvsz. már nem is fogja mivel az M 9 frissítési ciklusának vége. Vagy veszel újat vagy használd a hibákkal. Ez nem a HTC re vall,de úgy látszik meg honosította ezt az üzlet politikát. Szomorú.
-
Tornado85
tag
Akkor nálatok is tapasztalható volt.Utolsó frissítésnél nem csináltam Gyári visszaállítást!Hétvégén nekiugrok.
Köszönöm a válaszokat! -
kirkri
addikt
válasz
Tornado85 #6322 üzenetére
Nekem is megvan a probléma.
Illetve még egy olyan is jelentkezik mostanában, hogy csörög a telefonom, mintha hívásom lenne, de nem mutat hívót. Ez alatt nem azt értem, hogy nem jelzi ki, hogy ki hív, hanem semmi nyoma nincs annak, hogy bejövő hívásom lenne, az alap háttérképernyő látszik. Ezt már kétszer eljátszotta mostanában. Egyik hívás után sem jelezte senki, hogy keresett, de nem vettem, fel, szóval gyanús, hogy nem volt tényleges hívásom. -
Tornado85
tag
Üdv!Nougat van fent. 2 hete előjött egy hiba a telefonon random!Nem fogadott hívást nem tudom kitörölni.Ott marad a kis telefon ikon a bal sarokban,az értesítések törlésével se tudom eltüntetni.,ott is jelzi ,hogg nem fogadott hívás .Csak a telefon újraindítással tudom orvosolni .Valakinél jelentkezett már ez a bug?
-
kirkri
addikt
válasz
amanoba #6319 üzenetére
Ha hazai Vodás, akkor nem lehet így egyértelműen kijelenteni. Van közte függő és független egyaránt. Az elmúlt években elég sok (kb 10-15) Vodás HTC-hez volt szerencsém, jellemzően azok voltak függetlenek amelyek a megjelenést követően lettek vásárolva.
Viszont az Angliából származó Voda UK-s készülékek mindegyike független volt eddig.
-
amanoba
őstag
Sziasztok!
Kerestem vissza a fórumban, de nem találtam rá se megerősítést se cáfolatot, hogy a vodafone által forgalmazott készülékek függetlenek-e.
Valaki tudja esetleg? -
mateglaj
tag
válasz
mateglaj #6317 üzenetére
Közben megoldottam, xda-n hosszasan van részletezve, RUU-frissítések is fent vannak kb minden verziószámhoz, TWRP backup készítéséhez is útmutató, nagyon korrektül, mindegyik android verzióhoz, S-OFF és S-ON-hoz is egyaránt.
Ha valakit érdekel, annak szívesen elküldöm. -
mateglaj
tag
Üdv mindenki.
Azon gondolkozok, hogy érdemes-e most rootolni a készüléket?
Ezt olyan szempontból értem, hogy mennyi android-verzió frissítés várható még rá?
Mert a root jogosultságot egyértelműen ki tudnám használni.Előre is köszönöm!
-
Zord87
tag
Nekem se lenne bajom vele ha nem merűlne ennyire, és tudnám otan frissíteni és valami teljesítmény javulást elérnék. De hát eddigi probalkozásaim kudarcot vallottak van bootloader nyitó kulcsom a HTCtől de ADBben valamiért nem éri el az útvonalat vagy valami ilyesmit ír ki.. Pedig jól csinálom a le írtak alapján. Noh de ez van vacakolgatok még vele párszor utanna megy a kukába..
-
-
Zord87
tag
Teljesen erthetetlen miért ennyire bonyolult a dolog a Htcnél.. Az m8am remekül ment lollival meg se fordult a fejembe hogy frissitsem. Mondjuk az se ajánlotta fel a 6.0t. De ez az M9 egy kalap csalódás! MERŰL, VACAK KÉPEK STB... Régen sonym volt az ezer fele romoltam cwmeztem, kerneleztem ezt még rootolni sem tudom..😡
Még annyi hogy ha elertuk valahogy hogy nyíljon a bootloader, utanna azt a keneles dolgot meg csináljuk ami az összefoglaloba van akkor minden jó lenne ugye? Az S off ért érdemes fizetni vagy az fölösleges babrálni? Még annyi ha nagyon nem boldoguluk vele ugy eladom, mint a sicc 2 ftért. Még van egy Leharcolt de kitűnő m8m. ☺ -
ferob
őstag
Nem, már nagyon sokszor leírtam, hogy mi a helyzet, ez semmiben nem különbözik a gyári módszertől, csak itt nem a készülék indítja újra magát, hanem az ember maga lép recovery módba.
A frissítések inkrementális sorrendben érkeznek, nem rakható fel csak úgy egyből a legfrissebb, valamint mivel neked más régiós készüléked van, ezért ez teljesen külön kategória.Rengeteg hozzászóláson át próbáltam én is segíteni, de nem jutottál előrébb, személyes segítséget nem fogadsz el, így tényleg nem lehet mást mondani, mint hogy kénytelen vagy így használni a készüléket.
-
mateglaj
tag
Üdv újra!
Mostani alkalommal az lenne a kérdésem, hogy van rá mód, hogy az értesítésekből valahogy el lehessen tüntetni az energiatakarékos üzemmód értesítését?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett a fémházas One termékcsalád harmadik tagja 20 megapixeles kamerával és következő generációs, ám nem éppen problémamentes rendszerchippel.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Late 2016 2TB - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest