- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubi
tag
válasz
Diamond500 #4194 üzenetére
Amíg meg nem nézed, addig villog. Az időtartamot nem tudod állítani, csak azt, hogy milyen eseményekkor értesítsen.
-
válasz
Van ido korlatja sztem.
-
Bilux
veterán
válasz
Szerintem míg meg nem nézed
-
törölt tag
Üdv !!
Pár hete vettem egy m9-et. Munkámbòl kifolyólag fényképeznem is kell amikor elkészülünk egy egy nap után. Nézegettem a képeket semmi baj , most hétfőre kell kiìrnom őket CD-re de csak az utolsó három nap fotóit látom, bármelyik mappába megyek bele. Cc cleanert szoktam használni azok törölhették őket? Segítsetek kérlek, vagy nekem annyi. -
Bilux
veterán
Hétfőn jön
-
Diamond500
senior tag
Nálam valami más gubanc lesz, mert nekem már fél perc után se müködik, hiába emelem fel stb.. akkor se reagál. Gyári visszaállítást csináltam,meg g-szenzor kalibrálást is. Marad a gombos, vagy más alternatíva jobbat most nem tudok.
-
válasz
Diamond500 #4179 üzenetére
Nekem az 5,1 es van gyári launcherel, minden frissítés fent van és csak a koppintás van engedélyezve.
-
pg1966
senior tag
válasz
zsolt0017 #4180 üzenetére
Épp ez a lényege, hogy felemeled (megmozdítod) arra kapcsol be, és utána koppintasz, vagy húzod végig az ujjad a képernyőn. Ha nem mozdítod, pl. le van rakva, és csak úgy próbálod, vagy letakarod a közelség érzékelőt, akkor nem fogja feloldani a képernyőt! Ez így működik normálisan!
-
zsolt0017
tag
válasz
Diamond500 #4179 üzenetére
Nálam is ilyen. De szerintem ezt az energiatakarékosságra foghatjuk, ha érzékeli, hogy egy helyben van sok időn keresztül egyszerűen kikapcsolja ezt a funkciót, gondolom azt hiszi, alszol és úgysem használod, akkor miért szívja az akksit. Nem tudom, mennyire lehet energia igényes ez a funkció..
De abból is erre tudok következtetni, hogy ha nem a kijelzőt próbálod egyből macerálni, hanem felemeled, akkor működik. Gondolom, a gyorsulást alapból méri. Persze lehet tévedek
-
Diamond500
senior tag
Ha nagy ritkán lenne, engem sem zavarna, de sorozatos... Nekem tetszik ez a funkció, meg a készülék is ezért döntöttem a HTC mellett, az LG helyett. Abban segíthetnétek, hogy a googleplayről a htc frissítésekeket felraktárok e, illetve melyik verziójú droid fut nektek, gyári launcheretek van? Hátha csak valami bekavar, és némileg orvosolható...
-
válasz
Speeedfire #4172 üzenetére
Néha nagy ritkán tapasztalok én is ilyet, de ez engem nem zavar.
-
-
lezuvius
őstag
Szia
Jelenleg M9/S6/i6 triót nyúzok ès nemtudok dönteni,hogy melyik a jobb,mert az M9-nek az általános sebessège ès a multitaskja+BoomSound ès bõvíthetõ no meg FM rádió is van benne de kamerában sokkal gyengèbb a másik kettõnèl.
S6-ban a procinak köszönhetõ sebessèget szeretem de ott a multitask pocsèk
a többihez viszonyítva így ez az elõny kb el is veszik, valamint nekem fülesen keresztül rosszabbnak tūnik az M9/i6 duónál.Ezt ellensùlyozhatja a fantasztikus kamerája.
i6 játszani a legjobb a szoftverek jó optimalizálàsa miatt de app megnyitáskor kijön a màsik kèt telefon erõfölènye ès picit lomhának èrzõdik így. -
D4ni
őstag
Van valaki aki s6 ról váltott? El tudna mondani pár pro/kontra tapasztalatokat? Bújom a YouTube-ot, de nem találtam túl sok biztonságos (hozzá értő) forrást.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Diamond500 #4171 üzenetére
Azt, hogy valaki nem jelezte még nem jelenti azt, hogy nem áll fent a dolog. Én sem írtam, pedig van.
Amúgy.
D4ni: spawn21-et zaklasd.
Neki volt/van s6-osa. -
Diamond500
senior tag
válasz
Speeedfire #4170 üzenetére
Pedig jó lenne tudni, hogy ez most mi!? Vagy megoldást találni rá.. szerintem már írták volna mások is, ha minden készülen ilyen
:-$ -
Speeedfire
félisten
válasz
Diamond500 #4169 üzenetére
Szerintem szoftveres lesz. Nem tudom, hogy másnak is van-e ilyen. Hol jó, hol nem. De ahogy írtad nálam is inkább az idő a kulcs fontosság. Ha felnyitom, lezárom. Majd dupla tap, akkor oké. De ha csak itt hever mellettem és mondjuk 1 óra után ránézek, akkor nem jó, illetve nem mindig.
-
Diamond500
senior tag
válasz
Speeedfire #4153 üzenetére
Ez szoftveres bug lehet? Másoknak is van ez a probléma?
-
leslien
nagyúr
válasz
Speeedfire #4167 üzenetére
akkor marad a G4 .. nem csavargok megvárom a G5 ...
-
leslien
nagyúr
válasz
Speeedfire #4165 üzenetére
akkor felejtős...
-
leslien
nagyúr
válasz
Speeedfire #4163 üzenetére
nem látom h hol írják imx 214? mer sztem már vagyis remélem az újabb imx 258,imx 278 ... imx 214 kicsit beteges volt nekem ...
-
Speeedfire
félisten
válasz
leslien #4162 üzenetére
Sony IMX214 Exmor RS sensor van benne.
Valószínűleg még jobb is lehet, mint a sima M9-ben lévő f*s toshiba. -
leslien
nagyúr
m9s 99k van .. 13mp kamera ois arra lennék kívácsi h melyik sensort tették bele,de sehol sem találok infot...
-
leslien
nagyúr
skacok, vkinek van ilyen? HTC ONE M9s mit lehet tudni róla?
-
D4ni
őstag
Sziasztok! Aki az expansystól vette a készüléket, és netalántán Vodásak működik rendesen az 4g? A weboldalon csak 850es 4g frekit látok, ami vodánál nem jó.
-
Nem igazán szivárog ki infó....
-
Speeedfire
félisten
válasz
Diamond500 #4152 üzenetére
Nekem pl sokszor nem akar menni, se a dupla kopp, se a felhúzás. Előtte meg kell b*sztatni a kijelzőt, csak utána érzékeli. Nagyon gáz, inkább ne rakták volna bele, ha nem működik megfelelően.
-
Diamond500
senior tag
Srácok, az mitől lehet, hogy egy bizonyos idő után (mondjuk 1óráig nincs hozzányúlva) nem tudom koppintással ébreszteni a telefont, csak nyomogombbal?
-
hunter84
aktív tag
Sziasztok. Én még 5.1.1-en használom a telót, viszont a napokban előjött egy olyan hiba, hogy nem kapok push üzeneteket a Gmail alkalmazástól, holott ez pár napja még működött. Úgy vettem észre, hogy mikor hazaértem melóból, bekapcsoltam a Nexus 7-esemet, ami egyből dobta, hogy van 5 emailem, a teló viszont napok óta se wifin, se mobilneten nem jelez, manuálisan kell ellenőriznem. Vmi ötlet / javaslat?
-
tmskvcs
tag
Másnak is frissült az Android? A google play services az értesítési sávban hibat ír ki, rá megyek h frissítsen, de a letöltés után nem telepíti.
-
Maxxy10
addikt
Az eredeti töltőt használom amit adtak a telefonhoz de napokban a telefon azt írja ki, hogy használják gyári HTC töltőt, ez miért van?
-
Sztupidka
tag
válasz
Speeedfire #4145 üzenetére
Egyenlőre Ez a verzió jött ki. Majd elválik mi mit kapunk!
-
ferob
őstag
válasz
Speeedfire #4145 üzenetére
Konkrét oka is van vagy csak az, hogy a 6.0.1 magasabb verzió? Mivel akkora egetverő változást nem hoz egyáltalán.
Ettől függetlenül a nyár elején várható a 6.0.1 frissítés, ha minden jól megy, addig pedig a frissebb készülékek kiváltsága lesz.
-
M8 ra jonnek a frissitesek Android 6.0
-
válasz
Diamond500 #4140 üzenetére
Fel teszed a lux nevu progit, es testre szabod.
-
karldergroße
senior tag
válasz
Diamond500 #4140 üzenetére
Jókat lehet káromkodni :-)
-
Diamond500
senior tag
Ha automatikus fényerőn számomra túl sötétre veszi a kijelző fényerejét sötét szobában, akkor mit tudok tenni? (azon kivül, hogy manulálisan állítgatom)
-
keIdor
titán
Specifikációt ki lehet következtetni: Snapdragon 820 (Adreno 530), 4GB szinte biztosra vehető. Gondolom 32/64GB tárhely, esetleg később 128GB.
Ami kérdésesebb az a kijelző mérete, felbontása, fajtája és a készülék forma inkább, mert az egyelőre tényleg nagy kérdőjel. M7/M9 kinézetet szerintem dobják, mert mondták, hogy innentől más az irány. Kapacitív gombok és X9 kinézet nekem, pl. tetszik. Ja és egy darab kamera elég hátulra. -
potyi23
senior tag
Már énis nagyon várom.Remélem hamarossan kijon valami új modell.Maradhatna a 5 -os meret,az pont megfelelo.Semi gond,megvarjuk
-
Bar1
aktív tag
válasz
potyi23 #4135 üzenetére
Nem tudom, mindenesetre érdekes, hogy az S7-ről és a G5-ről már sok specifikáció kiszivárgott és vannak renderképek is, az M10-ről nemhogy kép, de még specifikáció sincs. Valahol olvastam, hogy decemberben még több prototípust teszteltek, de még nem született meg a végső döntés.
Remélem, nem olyan lesz az eleje, mint az A9-nek, mert az a hatalmas hely a képernyő alatt elfogadhatatlan. Az nem innováció, hogy úthengerrel átmennek az M9-en.
Az elvárásom: 5,2 colos képernyő az M9 házában, vagy jóval kisebb készülékházban 5 col. -
potyi23
senior tag
hali.Mikorra várható az uj HTC modell?
-
ferob
őstag
válasz
szilrobi #4132 üzenetére
Innen le tudod tölteni, de célszerűbb lett volna egyből nekem írni.
Azért nem tudtad letölteni a korábbi leírásomból, mert az egyik kedves fórumtársunk akkora forgalmat generált a gyenge kapcsolatával az újbóli RUU letöltés próbálkozásokkal, hogy ideiglenesen tiltva lettek a publikus linkek.
-
szilrobi
aktív tag
MoreLocale Enabler for HTC v1.0 programot honnan tudom letölteni? Találtam linket egy korábbi hozzászólásban de sajnos nem működik a dropbox elérési út
-
HTC vs Microsoft
HTC topicban (anno m7) alig volt ostoba kérdés. Na de most a 950 topicban aztán minden van.Lehet hogy hiba volt a 950. De az M9 se a megoldást jelentette volna.
-
Szakiii
addikt
Na beújítottam én is egy m9et, eddig tetszik melegedés semmi. Mondjuk komolyan játék még nem volt de mindennapos használatnál nem éreztem semmi szokatlant. Gyors, szép, hangszórója csodás de tényleg, kijelző lehetne kicsit jobb minőségű slcd 3 kapcsán én szebbre emlékeztem m7ben mintha szebb lett volna.
-
Diamond500
senior tag
Wifi direct-et hasznàlja valaki LG TV-vel?
-
cdm12
tag
A frissítések hatékonyan javítottak a melegedésen. Amikor kijött a telefon egy egyszerű facebookozástól is tudott melegedni , most ennek már nyoma sincs.
-
Szakiii
addikt
Biztos sokan feltették már a kérdést de azért megpróbálom hátha nem harapjátok le a fejemet. Frissítéssel tudtak valamit szoftveresen javítani a melegedésen?
-
Szvsz ne etessétek a troll-t.
-
cdm12
tag
A minőségét senki sem vitatja , egyértelműen veri a mezőnyt , én csak arra voltam kíváncsi , h mindenkinek halkabb e az átlagnál , vagy csak nekem szarakszik , és lehet e hangosabbat varázsolni
-
hurrikan
addikt
Ebbe kicsit én is beleszólnék mint tesztelő. És mint M9 tulaj
Valóban a telefonok 30-40%-a hangosabb az M9-nél, de minőségben eddig egy közelítette meg, az S6. Abból is csak a sima, mert az edge jóval kevesebb mélyet ad.
De, példák: Huawei G8, Mate S, S6-ok, Z5 család, G3, G4, Doogee F5, sztereós Lenovok, fentebb említett iPhone mind jóval (25-35%-kkal) hangosabb, (sőt, házon belül az M7 és M8 is hangosabb) de amint mondtam minőségben. Dinamika tartomány hang tisztaság talán tényleg a legjobb, de legalább is TOP3 (mert az m8 és az M9+ előtte van) az tuti biztos.
Most éppen a Huawei MediaPad M2 van itt, hát, hangerőben kb. a háromszorosade minőségben nem közelíti meg.
Az meg hogy a minőség vagy a hangerő számít e, felhasználó dönti el. Aki nem hallgat zenét külső hangszórón vagy nem filmezik az tojik a minőségre (egy bizonyos mértékig persze), de pl. ha zajos környezetben dolgozik akkor a 30-35%-al magasabb hangerőért biztosan köszönetet mond, amit pl. egy S6 család vagy G4, G3, Z5 család simán megad, de sorolhatnék még példákat ha akarnék.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Egyetértek migabi24-el.
A nejemnek I6-ja van. Kivagyiságból összemértem a tudásukat. Eléggé meglepődtem, de az I6 hangosabb volt.
Viszont ami a minőséget illeti, abban mi nyertünk!
(Gondolom ugyanazt a hangszórót használjuk, mégha nekem van is ujjlenyomatleolvasóm.)
Vuff!
-
cdm12
tag
A minősége tényleg a legjobb , de a hangerő , léggé alul marad a többivel szemben.
-
cdm12
tag
Ti nem tapasztaltátok , h a hangszórója sokkal halkabb mint más mobiloké ?
-
Gee_-
tag
Szerintem nem próbálgatok semmit majd a szervíz elintézi.
Mit vigyek a tmobilba a telefonnal együtt? Adnak csere telefont? -
ferob
őstag
Elsősorban nem az a kérdés, hogy működőképes marad-e attól, hogy bármit belefújsz vagy öntesz, hanem inkább az, hogy mégis egy pár hónapos készüléket mire fel kéne kezelni bármivel?
Mintha ennyi idő alatt annyira el tudna oxidálódni bármelyik alkatrésze a készüléknek, hogy használhatatlan legyen.Másodsorban, ha még komolyabb problémája nem is keletkezik a készüléknek, akkor is ott a kérdés, hogy szerinted mit szólnának a szervizben egy garanciális javítás keretében, ha ennek a nyomaira bukkannak?
Konkrétan megvonják a garanciát és a hibát sem fogják javítani, csak egy árajánlatot fog kapni az illető a fél telefon cseréjére vonatkozóan, mivel azon a tájékon található többek között a kijelző, az akkumulátor és az antennák csatlakozója is. -
istnag
addikt
-
Varoz
addikt
Mivel a WD40 olaj, illetve kenőanyag. Semmi keresnivalója az elektronikában. De könyörgöm az orbitális hülyeségeddel állj le, mielőtt valaki tönkreteszi a telefonját!
"kontakt spraykent is hasznaljak"
Aki ilyet tesz, az minimum egy idióta!Inkább kis emelem.
Véletlenül se fújunk be elektronikai eszközbe WD40-et!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest