- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
ez tök normális ilyen készülékeknél, egy iphone x, vagy hasonló teló sem bírja jobban.(főleg, hogy folyamatosan világított a kijelző)
van egy dezsős barátom, ha sokat nyúzza, 1 napig se bírja, froyotól függetlenül...
érdekes, hogy hol tart már a technika, de ezeket a kurva akku időket nem tudják megnyújtani!?
az akkut hol rendeled meg? ezekben 1300mah-ás van, nagyobbat tervezel beletenni?
-
drpele
senior tag
bámulatos! lenyűgöző!
Valaki írta, hogy reméli a hTC valósítja meg a koncepciót!
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem egyre kevésbé szimpatikus a hTC. (bár nem mintha máshol sokkal jobb lenne a helyzet)Elhúzódó szoftverfrissítések, féléves termékéletciklus, azt' pá, stb. stb.
-
brownus
veterán
a gyors boot miért fontos? gyakran kikapcsolod a legendet?
jut eszembe, használja közületek valaki a launcherpro programot? itt akadtam rá, és tetszik: http://appdroid.blog.hu/2010/09/08/mutasd_a_home_screened
-
Agi70
aktív tag
"es a kepeken is amiket kirakott az erdeti kepei vannak, mig ugy latszik amit ad az nem igy nez ki.."
Ezt nem igazán tudhatod, mivel a kérdéses fülesről nem lett kép feltöltve. A srácnak 118 darab pozitív vissza jelzése van, és egyetlen negatív sem. Tehát ne kiabáljuk rá hogy csaló egy gyanú alapján. -
dkt
csendes tag
Köszi a tippeket!
Végigzongoráztam mindet, nem sok eredmény... Ha a GPS-t leállítom, felugrik a 2G vagy a 3G adatkapcsolat annak ellenére, hogy mindenhol le van tiltva a mobile network kapcsolódás. És megszűntetni csak újraindítással tudom, illetve ha átváltok másik módba (2G-ről 3Gre vagy fordítva). Rejtély -
IkszIpszilon
aktív tag
Eddig is ezt csináltam és nemhogy a telón lévők nem kerülnek fel az ott lévők se a telóra.Pedig a készülék szerint megtörtént a szinkron....
Azt lehet majd állítani,- ha egyszer sikerül majd szinkronizálni-hogy a telefonon lévő vagy a gmailben lévő információk legyenek e az elsődlegesek?(értsd ha vkinek változik a telszáma a gmail ne szinkronizálja vissza az új számot a régire) -
abcukistván
tag
Igen, ott biztos a Desire-t mondanák jobbnak, épp azért érdekelt, hogy a Legend elég-e annak aki használja huzamosabb ideig, vagy pedig bánja, hogy nem áldozott be többet.
A tesztek szépek és jók, de az csak rövid időintervallumot mutat.
A legend design-ja nekem is jobban tetszik, viszont ha a hardver nem elég, akkor a hajamra kenhetem az alu házat. Előbbre tartom a funkcionalitást a kinézetnél, (nemhiába Thinkpad-eket hajtok évek óta.)
-
Istv@n
aktív tag
Gyári cd nincs a telefonhoz... Minden ami kell az SD kártyán van.
Kontaktok szerkeszthetők a gmail címtárában.
Szoftverfrissítést ellenőrzi magától és kiírja, ha van, de kézzel akarod ellenőrizgetni, akkor a beállításokban az about phone / system software updates -ben kézzel is ellenőrizheted.
Divx-te támogató lejátszót én láttam a market-on, igaz nem próbáltam egyet sem.A többi passz.... Skype kliensem van, de csak üzenetküldésre használom. A hangra inkább voip....
-
HardRic
addikt
Ne szidd le a progit azért mert nem ismered.
"meg olyat se talaltam ahol vegiglehetne nezni az utitervet, h mikor merre stb, csak egy terkepet rak ki az utvonalrol."
Menü/Útvonal/További l./ Navigálás szimulációja.
Azt meg nemtudom hol állítottam be, hogy a sebességet is mutassa, de belehet valahol. Majd később utánanézek. -
HardRic
addikt
WTFRU talkin' about?
Navi közben így néz ki a program. Felül mutatja, hogy mit kell majd csinálni legközelebb, bal alsó sarokban meg egy csomó adatot kiír. Mi üres neked? Én ezt használom amióta megvan a teló, pedig kaptam hozzá ingyenes sygicet, de ez sokkal jobban tetszik. Ráadásul itt lehet tankkal menni -
veninger.b
tag
Gratulálok, a Legendhez.
- nem lehet, csak ha rootolt
- én nem tudok, úgyhogy engem is érdekelne
- Settings/Wireless & Networks/Mobile Network és ott pipáld ki!
Ha ezután se menne akkor, menj rá a Mobile Networks-re, ott Access Point Names, megnyomod a menüt, add new VPN, és beállítod a szolgáltató által megadott dolgokat. (itt google a barátod)
- jól látod, tényleg nincs, nekem most nincs rajta semmi, előtte Brando volt.
Bár én sose kedveltem, mert egy idő után a széle kezdett feljönni, úgyhogy lekaptam róla.Remélem segítettem!
Más: Ezt láttátok már? Balra Galaxy S, jobbra iPhone 4... Ennyit a Retina Displayről
-
Istv@n
aktív tag
Task-killer mellé egy fájlkezelőt (astro-t sokan használjuk), meg egy kultúráltabb sms alkalmazást (handcent pl.) sem árt feltenni... A magam részéről még szeretem a timeriffic-et netcounter-t, WiFinder-t, meg még kb 20 alkalmazást, amik tök jók!
Nézz szét a marketen és próbálj ki minél többet. A winMo-nál tapasztalt belassulás a program próbálgatás után itt nincs! (legalábbis nálam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Goddess of Victory:Nikke
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest