- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thunder78
őstag
Sajnos a műszaki cikkeknél az a helyzet, hogy ha olyan behatás ér egy terméket, amitől valamije törik neki, akkor az egész készülék el szokta veszteni a garanciáját, mivel nem lehet tudni, hogy az a behatás nem rontott-e el még valamit, ami most nem derül ki.
Pl most kicserélik a kijelzőt, amit ki is fizetsz, aztán meg előjön valami másik hiba, ami szintén visszavezethető egy leejtésre, de mivel garis, a gyártónak ki kéne cserélni, holott a telefon maga nem volt hibás, hanem az ejtéstől lett baja.
Na az ilyen esetek elkerülése végett szokták azt mondani, hogy fizikai behatás után ugrik a gari akkor is, ha szakszervizbe csináltatod meg.
Persze lehet hogy márkája válogatja, de szerintem kevesen vállalnák ezt be még garanciálisnak. -
sgery
őstag
semmi baja nem lett az egész telefonnak, csak a kijelző repedt meg.
én nagyon vigyázok rá, mindig tokban van, egy karc nincs rajta, most épp tettem el a tokjába és kicsúszott a kezemből. véletlenek mindig vannak.. :/csak a kijelző 35e, ebben nincs érintés érzékelő csere meg ilyenek.
néztem e-bay-en, 100dolcsiért lehet kapni kijelzőt hozzá, rendelni kéne, és akkor már csak 20e lenne a csere...amúgy iphone-ra nem kerül ennyibe egy kijelző csere, ott "csak" 30e ft, vagy még annyi se volt azt hiszem a szervízben..
-
krisi047
senior tag
A független főzött ROM-tól gondolom a teló nem lesz független, de javíts ki, ha esetleg tévednék.
Oké, hogy rootolom és mehet a móka, de pl. közvetlen utánad írja Tibro5 kolléga, hogy neki meg gondja van a Vodafone-os telóval. Ha buherálgatni szeretném, akkor ne vegyem tőlük? Egyébként pont ma láttam, hogy még iPhone-ra is felrakták az Androidot, szóval szerintem erre a hívásrögzítésre is tuti, hogy találnak megoldást ha akarnak.
Annak idején BB-re se volt, aztán hirtelen mégis csak lett, de kb. 100$-t kellett érte fizetni, egyéb úton meg nem sikerült hozzájutni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Keresünk dokkolókat
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest