- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkt
csendes tag
válasz
Studi22 #2155 üzenetére
Akkor talán mégiscsak a GPS a hunyó a dologban...?
Nem baj, nemsokára itt a Froyo (?), ezt már fél lábon is (+ task killer+APNDroid+stb.) is kihúzzuk.Ma -hoszú idő után először- ismét elkezdte a két-csengetés-után-lehalkulok játékot
Pedig már régen nem csinálta, azt hittem, legalább ez kipipálható már, de nem. Állítólag a már terjengő (de még nem OTA) frissítés erre is orvosság, de hát mikor jön már végre? Azt azért nem értem, hogy egy már kész hivatalos frissítés OTA eljuttatása a felhasználókig miért tart ilyen rohadt sokáig?? Rootolni meg nem merek, legalábbis egyelőre.
Próbálgatom a 3G helyett az EDGE-t használni, kíváncsi vagyok, milyen hatása van a teljesítményre és az üzemidőre. Mert ha mondjuk kapok ezáltal egy plusz napot, akkor lehet hogy beáldozom a sebességet, amikor nem netezek, csak adatszinkronizálás kell. Közületek végzett már valaki öszehasonlítást e téren?
A topic felélénkülésének én is örülök -
dkt
csendes tag
válasz
Studi22 #1836 üzenetére
Szia!
De jó hogy nem én vagyok az egyetlen újonc!
Érdekes jelenség volt tegnap: bármilyen csengőhangot állítottam be, ha hívtak, a 2.-3. csengetés után kb felére lehalkult, pedig az asztalon feküdt a gép és hozzá sem nyúltam. A biztonság kedvéért kikapcsoltam a "halkítsd le amikor felveszik" opciót, hogy hátha az zavar be, de nem. Aztán telefon kikapcs-bekapcs (hátha...), de semmi változás. Hát nem lettem boldog, gondoltam már sikerült kifognom egy hibás példányt. Na mindegy, nyomogattam tovább mindenfélét, és egy óra múlva újra megpróbáltam hívni magam, hogy hátha... és működött, nem halkult le. Azóta is jó, de fogalmam sincs mi okozhatta.HardRic: köszi, kipróbálom őket (ha megtalálom, tegnap nem voltam netközelben).
Van valami olyan program is, ami csak előre beállított időközönként enged néhány perc WiFi - és adatkapcsolatot, nem tudod véletlenül a nevét?
Más: marketről bátran lehet bármit kipróbálni, vagy csak azokat szabad, amiről jókat hallottam-olvastam? Más szóval: tönkre tudja-e tenni a gépet egy hibás app.?
A programok az uninstall-nál teljesen kipucolódnak, vagy windows-módra hagynak egy csomó szemetet itt-ott (registry, stb.) ami idővel lelassítja, majd működésképtelenné tszi a telefont?
T.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest