- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.e.d.
csendes tag
Nekem egy Wireless USB adapterem van (TP-LINK TL-WN321G), amivel az előző telefonjaimat tökéletesen ki tudtam szolgálni. de a Legend egy az egyben az általad is írt tüneteket produkálta. Hosszas levelezést folytattam a HTC Supporttal, aminek az a végeredménye, hogy:
1. sose fog működni ezzel a dongie-val: "the HTC legend will not connect to a USB wifi dongle at all. The dongle uses a similar internet connection than that of the phone already and hence will not work. The routers that are compatible with the dongle are available from your dongle manufacturer but nether the less it will not work on a HTC legend."
2. legfeljebb g-s routerrel hajlandó együtt dolgozni, n-ssel már nem fog: "You will have to go to your local pc supplier for a compatible router as all routers that connect to your phone line are compatible apart from N routers."
Nem tudom, nálad bármelyik eset fennáll-e, ha nem, sorry, ennyit tudtam.
-
umfrider
senior tag
Nos, hol is kezdjem!?
Igazából engem az érdekelne, hogy a noification mezőt ( lehúzva ), hogyan tudtad ilyenre megcsinálni? [:
fattyu:
milyen időjárás widgetet használsz?Más:
Nekem is tetszenek ezek a lock screen variációk, sokat ki is próbáltam már, de nekem az a baj vele, hogy mondjuk lezárom a képernyőt, aztán mikor megnyomom a power gombot, akkor bejön a régi HTC ( 1 mp-re ) majd ismét elsötétül, s megint megnyomom a power gombot, no és ekkor adja be az általam kiválasztott témájút... Lehetne ezzel csinálni valamit? -
streng
csendes tag
Hi,
Közben sikerült megoldanom a nem számolja az adatforgalmat a Froyo 2.2 frissítés után ha meg van osztva az Internet.
A megoldás, hogy letöröltem a használt APN-t, létrehoztam újra és működik.
Jó hogy nem kellett factory resetet csinálnom, no meg persze az is, hogy tökéletesen működik.Plusz azt vettem észre, hogy érdemes a párosított BT eszközöket is felvenni újra, mert hibásan jelennek meg. Illetve névvel meg sem jelennek.
-
umfrider
senior tag
Hálás köszönet a Fancy-ért, működik
( mellesleg már ehhez is nagyon sok skin van, kezd egyre elterjedtebb lenni )
Igen, ismerem a Beautifult - fent is van - , de azzal az a problémám, hogy néha megáll az órája és mondjuk nem 15:40-et mutat, hanem 15:06-ot. Majd mikor akar, akkor átáll. A másik aggályom pedig az időjárás. Most itthon zuhog a hó és az Accu weather meg a Google is azt mutatja ennél a widget-nél, hogy sül a nap... A skinjei meg nagyon tetszenek (:
-
streng
csendes tag
Sziasztok!
Nálam, ha Froyo 2.2 alatt bekapcsolom a tetheringet, Internet megosztás akár USB-n, akár WiFin megáll a forgalmazott adat számlálása. (ez eddig nagyon jól ment 2.1 alatt, igaz ott csak USB megosztás volt)
3 különböző program is azonos értéket számol adatra, de csak akkor ha nincs megosztva a net.Nálatok ez jól megy? Kérlek aki teheti próbálja ki, hogy megnézi valamelyik programban az aktuális adatforgalmát (netcounter, 3g watchdog, call meter ng)
Majd bekapcsolja a wifi internet megosztást, és a telefon böngészőjével internetezik, nagy oldalakon, majd megnézi, hogy számolja-e a forgalmat.
Ha igen akkor netezni kellene a megosztáson keresztül is és kíváncsi vagyok az számolódik-e.Sőt Internet megosztás után a telefon újraindításáig már nem is számolja a forgalmat.
Előre is köszönöm!
-
Senhi
aktív tag
Nekem nem ilyen vészes. Én anno még a stealth guards-ról rendeltem, elvileg ingyenes volt (ahogy nézem ma is az) csak a posta költség volt (1.68$ ha jól emlékszem... mondjuk gondolom ebben a cucc ára is benne van).
Neten sok helyen az írták, hogy elég gagyi és ennyit se ér a dolog, de én kellemeset csalódtam. Sokkal jobb, mint ami előtte volt (azt még 2k-ért vettem...) az nekem is nagyon szivárványosodott.
Ennek egyetlen baja, hogy kicsit vastag, de cserébe adnak az egész telefonra fóliát (én ezeket nem tettem fel). 400 forintért? Hülyének is megéri... -
tezsparker
csendes tag
Használok task killert. Nem tudom mi baja lehetett, neten beütöttem a googleba h htc legend divx player és elsősorban azt mondta ő is... mármint a rockplayert... nem valami nagy az angol tudásom... lehet én csesztem el valamit. De feltettem egy family guy részt
Meg egy avi-s filmet...a family guy csak angolul szólt, a film pedig néma volt:S
Kipróbálom ezt a másikat is most gyors. -
vasii
senior tag
azert az elobb rendesen besz*rtam..
csak felhuztam maxra, kiakartam probalni ugy mennyit ad a Linpack.
Erre ki is fagyott, de nem ez a gond, hanem h bevolt pipalva h boottal induljon, igy ahogy bebootolt megint lefagyott, nemtudtam visszaallitani
aztan kb 10 akksi kivetel utan villamgyors pin beiras es appinditassal sikerult gyorsan visszavenni de azert megallt bennem az uto.. -
gilfoyle
őstag
-
fattyu
veterán
Nekem azse tetszett hogy azokat odahozták, meg hogy ha már akkor miért csak azokat. Én extended controls widgetet használok mióta megvan... Tudom mi kell rá és miért de annál több mint ami ott van ( annyira nem mélyedtem bele hogy lehet e változtatni azt ott )
Majd mutasd mit raktál össze
én ezt
Már kezdőnek. letisztult egyszerű és Heath Ledger örökké élni fog ezért az alakításért.
-
fattyu
veterán
igen.
visszatöltöd és MINDEN visszaáll. Egy apróságot kivéve. az appok market linkjei nem. tehát a frissítéseket nem fogod látni.
Tehát feltöltesz egy Romot ami tetszik be kell állítani mintha uj lenne ( egynémely backup app segít de egyik sem tökéletes ) de utána ha ki akarsz próbálni mást akkor egy nand és utána fél perc alatt visszakapod a belőtt rendszert
-
-
g3d
tag
A homescreen apphez:
slidescreen
Nem nagy cucc, nekem nem érte meg huzamosabb ideig meghagyni. Egy Sense-t vagy Lpro-t nem vált ki hosszú távon. -
L4mie
veterán
nice, ez ugye nem törli az elért eredményeket mint a múltkori frissítés? Hát hallod nekem nem látja a frissítést :/
Btw: ebben a nyomi ZTE Blade ben ugyanaz a proci van mint a kis Legendünkben??? O.o
és 1.5x annyi RAM?
Indexen meg pont azt olvastam,hogy a szarabb féle proci van benne na meg a M.o giban csak 256MB ram, amiben nincs Grafkari. -
HardRic
addikt
Nekem ilyen az után volt, hogy az életben először elindítottam a rádiót. Aztán hiába lőttem ki, a probléma megmaradt, de az újraindítás helyrehozta, látom, nálad nem.
Brownus: nekem túl nagy méretű képeknél szokott ez lenni. Sztem gépen csináld meg, ha másképp nem akar engedelmeskedni.
-
g3d
tag
Elég egyedinek tűnik a problémád. Nem próbáltál leszedni egy-két appot (pl. játék), amit az utóbbi időben telepítettél? Hátha mélyebben beletúrt egy app a hangerőállításokba. Esetleg elállított valamit, amit UI-n keresztül nem tudsz elérni.
Alapvetően tényleg csak a csörgést állítod vele, ha nem futtatsz semmilyen olyan progit, ami a "média hangot" használja. Marketen vannak a gyárinál jobb megoldások audio hangerő állításra.
-
gombsadi
aktív tag
Ez érdekes. Miért ilyen Lassú? nekem 0.56/0.64 székesfehérvár, takarodó út. amikor egy omnia 1 volt nalam, volt rendesen 2-3Mb/s. Úgy jöttek le vele a nagy appok, hogy öröm volt nézni. a youtube is gyorsabb volt vele. Kizárt, hogy mindenkié ilyen, remélem minnél többen küldtök be eredményt.
-
gilfoyle
őstag
-
fattyu
veterán
Igen amit igazán akartam azt megoldottam. A naptár widgetje hiányzott nagyon, mert az tiszteletben tartotta hogy facebook elemekkel ne szemetelje tele, a sok másik meg rohadtul nem.
De végülis találtam olyat ami szintén és még jobb is mint a HTCé.
Most már három napja Lpro és nem hiányzik a sense. Meg mintha gyorsabb is lenne. Örvendem.
-
g3d
tag
A HTC-nek köztudottan ratyi a support-ja. Azt nem értem, hogy ezen miért lepődtök meg minden alkalommal? Eddig se tudták tartani az ígéreteiket (ld. HERO-->2.1 és régebbi modellek). Ha kamuznak tízszer, a tizenegyediknél is ámulatba esni már kár. Jelenleg fagyos tekintettel kell nézni minden bejelentésükre.
Remélhetőleg a HTC dolgozik a support javításán, mert a főbb versenytársak előrébb vannak (alma, samu). Persze vannak kivételek (SE, Nokia).Jöhetne valami ON téma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magyar az űrben
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged