Új hozzászólás Aktív témák
-
g3d
tag
válasz
gilfoyle #3891 üzenetére
Igaz lesz: lehalt a t-mobile hálózata
-
vasii
senior tag
válasz
gilfoyle #3847 üzenetére
marmint a 2.2vel szabta at? nekem 2.1en volt ez az ora eddig es rohadtul idegesit h most meg ilyen gagyi van helyette, minek van egy oran idojaras meg videok meg zene ful?
ami volt hasznos /timer/stopper/ejszakai ora stb meg sehol? hat pfffbrownus: enis Lprot hasznalok de mielott felraktam is ilyen volt
-
vasii
senior tag
válasz
gilfoyle #3616 üzenetére
ja igen, enis csak utana neztem azert nem irtam srry
szal kulon kell keresni marketban angry birds season nevenEgyebkent nekem nemtorolte az eredmenyeim az elozo frissites ugyh sztem nalad volt vmi gebasz.
amugy 25+45 palya, a halloween elso 15ot vegigvittem, erdekes h most egyik palya sem akadt
-
g3d
tag
válasz
gilfoyle #3335 üzenetére
Hali,
Eredetileg úgy mutatta az üzeneteket, ahogy ideális. Azaz a legfrissebb sms-nél nyitott az üzenetkezelő. Ám egy "nagyszerű" OTA frissítés elbarmolta és azóta a legrégebbinél nyit az üzenetkezelő.Ahogy Furkoo is írta: Handcent SMS. Ez egy jó megoldás a problémádra.
-
vasii
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest