Hirdetés
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombila
őstag
válasz
LordAndrew #19225 üzenetére
Igyekeztem kicsit utánanézni a DATA2SD fokozott SD kártya használatból fakadó lehetséges problémáknak. Több fórumon is kerestem, a következőkhöz hasonlóakat találtam:
"Yes, eventually your SD card can be exhausted when you use APP2SD & DATA2SD, depends on the class of the SD card too. Basically, all the reads and writes to the SD card happen much more frequently in this scenario so the SD card's life span will be greatly reduced.
However, saying that, i have not had an SD card fail me yet. But i am not a 'HEAVY' user so to speak. Generally, its nothing to worry about. But can be a potential issue."
forrás: http://www.htcdesireforum.com/htc-desire-how-to/%28guide%29-rootin-flashing-rom/60/ - de több helyen is hasonló található
Azaz kb. a következő:
"Igen, végülis az SD kártya kimerülhet ha APP2SD vagy DATA2SD-t használsz, függően az SD kártya class-étől is. Alapvetően ezeknél a megoldásoknál sokkal gyakrabban fordulnak elő olvasás és írás műveletek az SD kártyán, így az SD kártya élettartama lerövidül.Azonban nekem még nem volt SD problémám. De én nem vagyok "HEAVY" felhasználó. Álalánosságban nincs miért aggódni, de ez potenciális gond lehet."
Ez kicsit olyan "nesze semmi fogd meg jól". Valóban jobban terheli a kártyát, de nem érdemes tartani tőle.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Urby66: Elvesztegetett idők, félbehagyott játékok
- Ukrajnai háború
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest