- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
malnabokor #2323 üzenetére
Szerintem ez bőven jó kiindulási pontnak. Még úgy volt ilyena topicban. Ha csak én át nem siklottam felette.
-
törölt tag
válasz
malnabokor #2253 üzenetére
Simán készültek csak szerkesztettem őket utólag. Hét telefonon nem nagyon látni részletesen, hogy mit csinál az ember csak egészében.
-
Shyciii
veterán
válasz
malnabokor #2192 üzenetére
Egyszerű a képlet. Ha neked a videófelvétel a fontos, akkor ne ezt a telefont válaszd. Mindenki mérlegelje, hogy mi fontos neki, aztán tájékozódhat, és nincs mérgelődés.
-
TODI1111
veterán
válasz
malnabokor #2194 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Esetleg nem volna valakinek kedve egy összefoglalót csinálni? Szerintem egyre népesebb lesz ez a topik.
-
törölt tag
válasz
malnabokor #2192 üzenetére
Kb. 5 perc elfoglaltság, a többit magától csinálja.
Egyébként más gyártónál is többnyire így kell össze vadászgatni, mert a sokadlagos régióba tartozunk. Pl. G4 -re közel 8 hónap alatt 1 frissítés jött Magyarországra. Aki akarta az manuálisan feltette a köztes verziókat.
Nekem egyébként másodlagos, hogy ki mennyire szeret frissíteni. Segítségnek szántam, érdemes élni vele, ha valaki nem szeretne várni vagy rossz a kamerája.
-
Hoorus
őstag
válasz
malnabokor #2184 üzenetére
-
törölt tag
válasz
malnabokor #2184 üzenetére
Én azt nem értem, hogy aki várja, esetleg még problémája is van a kamerával miért nem teszi fel saját maga?
Minden segítség meg van hozzá, ha valamit nem ért, bár elég egyszerű.
-
Dwatti
addikt
válasz
malnabokor #1656 üzenetére
Szia én is BB Z10 röl váltottam (HUB -ot egyböl rá is raktam ) Sajnos sikerült a Z10 jó elcsesznem mert mig megjött a teló addig lecseréltem a simet és a protektor amibe beraktam a nano kártyát mikor kiszedtem a széle beakadt az érintkezőbe és letörött így az most használhatatlan sim-mel
-
törölt tag
válasz
malnabokor #1534 üzenetére
Kicsit segítek ebben, nehogy valaki elcsússzon vele. Meg kicsit kiegészíteném.
Egyébként droid 6.0 -tól minden Huawei/Honor modellnél így működik. Lollipop -on még volt helyi frissítés az update app -ban, a service menü -s telepítés helyett.
ROM telepítés:
Letöltöd a tömörített fájlt, majd a benne lévő update.app -t rámásolod az SD kártyára a következő módon:
Jelen esetben --> SD kártya/dload/update.appEzután két módszer szerint járhatsz el, de az első dolgod mindig a mentés legyen. Lehetőleg SD kártyára vagy PC -re. Nem jellemző, hogy probléma lép fel frissítés során, de azért ajánlott előtte menteni.
1. verzió/
- Megnyitod a tárcsázót és beütöd a következő kódot: *#*#2846579#*#*
- Az utolsó karakter beütése után megjelenik a service menü, ahol kiválasztod a Software Upgrade -et, majd az SD kártyáról telepítést.Újra fog indulni a telefon és telepíti az új ROM -ot.
2. verzió/
- Elindítod a kikapcsolt telefont 3 gombos módszerrel: bekapcsoló, hangerő + és hangerő - egyszerre nyomva addig, amíg meg nem jelenik az updater.
- Itt automatikusan elindul a telepítés, majd újraindul a készülék.Ami fontos, hogy 2. verzió esetében automata wipe is lefut. Másszóval mindent visszaállít a készülék a gyári állapotra. Ezt hívjuk tiszta telepítésnek.
Alapvetően a belakott rendszerre telepítés nem okoz problémát, de ritkán előfordulhat. Természetesen a tiszta telepítés miatt az ajánlott módszer a 2. verzió.
Ami még fontos, hogy TWRP -vel nem fog menni a frissítés, mert kilövi az updater -t.
Mi a teendő, ha nem csak egy mappa van a letöltött ROM -ban?
Előfordul, hogy a dload mappa mellett van még egy mappa, egy kisebb méretű update.app -vel. Többnyire a Vendor nevet szokta kapni a másik mappa.Ebben általában utólagos javítások, hálózati elemek, egyéb szoftveres kiegészítők lehetnek. Korábbi Huawei készüléknél az egyik esetben ebben volt a mozgásvezérlés javítással együtt. DE szolgáltatói kiegészítések, appok is lehetnek benne, ami ezt a telefont pont nem érinti
Amennyiben ilyet találsz a ROM -ban, azt is fontos telepíteni. Stabilitás, megfelelő működés szempontjából fontos lehet. Egyes esetekben kihathat a következő ROM sikeres telepítésére, illetve működésére.
Telepítése a szerviz menüből gyorsan elvégezhető. Kis fájl, kevesebb idő.
-
peanar
senior tag
válasz
malnabokor #1429 üzenetére
Köszi sz infót.
Kíváncsi leszek, hogy nálunk mikor lesz elérhető... -
Gregorg
tag
válasz
malnabokor #1201 üzenetére
Köszönöm, ki kell tanulni majd a kamerakezelést és szép lesz az eredmény
tippek trükkök -
-
ORCA58
addikt
válasz
malnabokor #919 üzenetére
Nézz át a P9 topikba. A P9-re van, de nincs jó vélemény róla. Állítólag csak a szélén fekszik fel, zavaró, hogy légrés van a védő és képernyő között ill. napfénynél láthatóan pöttyös. Talán az érzékenységet is rontja.
Előbb utóbb valaki csak készít egy rendeset hozzá. -
törölt tag
válasz
malnabokor #919 üzenetére
Pedig van többre is. P9, HTC A9, edge kijelzőkre...stb.
Biztos lesz erre is, csak lassan reagálnak a piacra, mert friss fogalom.
-
törölt tag
válasz
malnabokor #908 üzenetére
6.0 -os droidon ez van LG -nél, HTC -nél...stb. Sőt, erős napfénynél kikapcsolt automata mellett is változtatnak, nem jó irányba. Sokszor még a kontraszton is módosítanak.
Több telefonnal is írnak erről a jelenségről, meg tapasztalom is.
-
imcsoo
aktív tag
válasz
malnabokor #886 üzenetére
Még nem is nyúltam hozzá, mivel külföldön vagyok csak az asszony vette át de mondtam neki h ne vegye le a csomagolo fóliát.
De holnap rendelek egy ócó fóliát+tokot.
-
imcsoo
aktív tag
válasz
malnabokor #882 üzenetére
Köszi, akkor várok még én is egy kicsit vagy max berendelek egy ebayest.
-
kicsigal
csendes tag
válasz
malnabokor #852 üzenetére
Szia!
Én egyenlőre Nillkin üveget rendeltem rá előre-hátulra(9H+PRO, 9H), meg egy átlátszó szilikon tokot. Sajnos egyenlőre sokmindent nem lehet hozzá találni, vagy csak én nem találtam...
-
kasee
aktív tag
válasz
malnabokor #797 üzenetére
Én a speedshopbanvettem fóliát,szilikon tokot, de nem csucsminőség.
Addig jó lesz amig meg nem jön a nilkin a kijelzőre.
Hátlapra is van foliajuk, rendelhető -
mantequilla
aktív tag
válasz
malnabokor #792 üzenetére
Nem. A gorilla glass lenne az igazi.
Egyébként linkeld be azt a Hauwei által gyártott kijelzővédő fóliát, nagyon kíváncsi vagyok -
migabi24
nagyúr
válasz
malnabokor #751 üzenetére
Jól látod a dolgot, csak segíteni akartam azoknak akik nehezen döntenek a 2-ő közül
-
törölt tag
válasz
malnabokor #520 üzenetére
A 7 -es droid alatt futó EMUI már jobban hasonlít a stock -ra. Viszont leginkább előnyére változik.
Komolyabb led beállítási lehetőség abban sincs, és szerintem nem is lesz. Bár a jelenlegi még béta előtti, ami erre még nem elérhető. Nem hivatalos.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest