Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Netfone
- Honor Magic V2 - origami
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csmat
senior tag
Hogy lehet beállítani hogy bizonyos számokat mindíg csak pl az 1 es simről hívjon másokat meg csak a 2-esről? ne kelljen minden egyes hívásnál megmondanom melyikről indítsa?
nem igázán tetszik a gyári billentyűzete, ti mit használtok?
hogy lehet beállítani, hogy esete csak pár kontaktól jövő hívásokat fogadjon a többit ne, vagy legalább ne csörögjön ki?
és azt hogy éjjelente lekapcsolja a felesleges dolgokat úgy mint wifi, net, gps stb..?
-
malnabokor
senior tag
Szia, két lehetőség van, az egyik, hogy felül a gyorskapcsolóknál beállítod a MirrorShare-t, és akkor ott lesz mindig, vagy pedig a beállításokon belül speciális fül, és ott lesz az alsó harmadban a MirrorShare.
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
szendo777
tag
És végre az enyém is megérkezett, Telenortól és kék.
Honor 10 kék
-
gery2123
őstag
válasz denorbi #3994 üzenetére
A fénykép annyira nem érdekel, a nexus 5 se egy 100-as ebben a témában
Akkor Honor 8 lesz szerintem, mert külsőleg sokkal jobban tetszik nekem, plusz az 1gb ram csak nagy előny ha nem most de később. Kár, hogy telenornál nincs fekete vagy fehér színben....-- PSN_ID: GerY2123
-
P071
csendes tag
Sziasztok!
Mint oly sokaknak, nekem is megtetszett, meg is vettem a kék verziót. A készülék tényleg 10/10, viszont 1 dologra sehogyan sem sikerül megoldást találnom, méghozzá a screen mirroringra. A 2 éves note 4-emen lehetett teljes kijelzőt küldeni okostévére pl., itt viszont nem találom ezt a módot sehogy.
Tudtok segíteni mi a a megoldás? Köszönöm.
Poti
-
denorbi
tag
válasz gery2123 #3993 üzenetére
Szia! Asszonynak P9-e van, nekem Honor 8! Kamerába erőssebb a P9 meg kell hagyni. Főleg rosszabb fényviszonoknál! Az üveg hátlap addig volt zavaró amíg nem tettem rá tokot! Honor 8ba még az ujjlenyomatolvasó gyors gombját szeretem! Mindkettő fóliázása a le kerekített élek miatt nem lesz tökéletes!
-
gery2123
őstag
Sziasztok!
Tudom hogy honor topic, de lenne egy nagy kérdésem hozzátok.
P9 vagy honor 8? Nagyjából ugyanolyan annyiba kerülne nekem mindkettő. A honor olcsóbb lenne egy 10-el. Külső valahogy a honor felé billenti a mérleget csak az a fránya üveg hátlap...
Nexus 5 -t váltaná. Van itt esetleg aki nexusról váltott?-- PSN_ID: GerY2123
-
törölt tag
A hálózatukat és a SIM kártyájukat is tesztelni szokták, úgyhogy valóban jogos.
P9 Lite például azért csúszott a Vodánál, mert kompatibilitási probléma volt az új NFC SIM -mel.
Így ők nem kezdték el árulni és visszadobták a ROM -ot. Aki pedig megvette máshonnan függetlenül, az 2-3 hétig nem tudta használni, ha a legújabb Voda SIM volt neki.
Szóval ebből a szempontból jogos és hasznos, csak lassan haladnak a szolgáltatók.
[ Szerkesztve ]
-
Darksiders84
aktív tag
Üdv mindenkinek srácok végre én is H8 tulaj lettem!
Még megjelenés előtt kinéztem már ezt a gyönyőrű kéket magamnak és elkezdtem várni hogy meglegyen a pénz és a részletes vélemények tapasztalatok tesztek amitől nagyon aggódtam a csúszóssága de túl drámázott dolog elől hátul fólia és semmi gond de azért természetesen vigyázni a kis drágaságra. Már nem vártam tovább nehogy a nagy akciónál ne legyen karácsony előtt és 120nál úgyse lesz olcsóbb hivatalosan a nagyoknál Edigitál stb. Huawei p8 lite szolgált 1.5 évig hibátlanul teljesen megbizhatóan jó volt szerettem volt már pedig Samsung Lenovo stb de nagyon megérdemli a Huawei az eredményeit mert nagyon jó megbizható mobilokat gyárt és csak így tovább. A mobil gyönyőrű szép a kijelzője is az aksija is nagyon rendben van a beszédhang tiszta nem halk jó a lefedettség térerő és valóban gyors a kamera átlag használónak bőven jó és szép a rezgő motor is erős szóval számomra tökéletes imádom és remélem egyre többen leszünk és mernek esélyt adni az újak akik nem ismerik a márkát mert nem fognak csalódni az biztos. -
titán
Koszonom mindenkinek a reakciokat!
szerk Felhivtam a telekomos muszaki vonalat es ott ismegerositettek, hogy hiaba fuggetlen a keszulek, a szoftvert ellenorzi a telekom es ha valami nem oke nekik, meg se kapja a telefon. Inkabb ezt nem hozom el akkor, megvarom mi lesz holnap.
[ Szerkesztve ]
-
lenovomen
aktív tag
Nektek rendesen felfekszik rá a fólia? Széleinél egyenletes a felület?
-
malnabokor
senior tag
1-2 héten belül MO-n mindenki megkapja a legfrisebb szoftvert. Nekem edigitalos független van Telenor hálózaton, de múltkor is utolsó körben kaptam meg, szóval szerintem nincs jelentősége, pusztán szerencse.
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
titán
Felhivtam a huaweit, most meg azt mondta egy masik ugyfeles, hogy az imei nem jelent semmit es hogy a szolgaltatotol vasarolt keszulekek akkor is kesobb kapnak frissitest, ha azok fuggetlenek. Most ilyenkor mi van? Fuggetlen a keszulek, de megis kesobb kapok majd frissitest ra? Mert ha igen, akkor inkabb megveszem az edigitalban.
[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Le lehet venni a telefon hátulján lévő iemei és CE matricákat, vagy az kell valamihez?
Más, nekem továbbra sem megy az egykezes kicsinyités, pedig be van kapcsolva. Van valami olyan beállítás ami blokkolbatja?
-
Sragi
őstag
válasz N!Tr0v!CS^^ #3967 üzenetére
Az eleg jo ar volt erte akkor
-
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Telefon cserén gondolkodom, és képbe került a Honor 8 is. Olyan kérdésem lenne, hogy a készüléknek vannak tipus, vagy széria hibái? Mindenképpen gyári garusat szeretnék venni. Lehet meghosszabítom a rabláncom és a Telenyomortól kihozom 90 párezerért. Ráadásul szerintem kékbem bitang jól néz ki.
A válaszokat előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
lenovomen
aktív tag
Hosszas várakozás után végre megérkezett az üvegfóliám. Régit leszedtem és felhelyeztem az újat, nem vagyok hasra esve tőle. Előlapi kamera rész ki van vágva, azt nem védi semmi, szélénél nem igazán akar megragadni, mintha nem lenne teljesen egyenletes a felület.
-
clon
aktív tag
Az edigisen alul kerek felül négyszögletes ragasztó volt és a négyszögletes TCCM-es felirattal. Gyakorlatilag nem a fólia a lényeg, hanem ragasztások. Mivel 1 oldalon nyitható vagyis kicsúsztatható a fólia szállítási védelem lehet HA netalántán véletlenül elengedné a kerek és a négyszögletes ragasztócsík. Az edigis is vélelmezhetően fóliázott lehetett csak attól már megszabadították vagy mivel én az első körben vettem fólia nélkül lehet akkor hazánkba még így küldték mert első fecskék voltak és mindenki örült, hogy egyáltalán küldtek. Aki emlékszik rá milyen állandó változás volt készletügyileg óráról-órára az ediginél kész káosz volt színenként is. A szín most is érdekes, mert hivatalosan 64GB csak és kizárólag arany színben volt megjelölve, ennek ellenére most már kék is van (biztos a nagy kékmánia miatt gyorsan reagáltak a piacra).
Az edigibe ahol vettem én voltam az első, mert összefutott az összes 3db eladó, mert még nem volt bontott dobozuk, hogy megnézzék milyen - mondjuk nem okozott nagy eladási megakadást mert nem volt rajtam kívül más vevő.
-
Andris_2
aktív tag
Tudtok olyan boltot, ahol van készleten gyári kék tok?
-
Sanki
addikt
Szerintem nem lesz gond.
Megjött a következő két tokom:
MSVII
és
IMAK
Mindkettő ilyen matt (sandstone/homokszórt vagy mi) felületű, nekem a tapintása nagyon tetszik (kissé érdes). Korábban a G2-höz is ilyen imak-am volt,azért is mertem rendelni. Részemről ajánlott mindkettő.
Az MSVII nem szilikon egyáltalán, kemény műanyag az is (legalábbis ez a homokszórt).
Most az MSVII van a telón, egyedül annyi észrevétel, hogy hátul a kivágás a ujjlenyomatnak nem lett a legpontosabb, kicsit el van csúszva. Ha valakinek kell kép erről csinálok.Rendelés után 18 nap alatt értek ide.
Egyelőre ilyen képeket csináltam:
MSVII / IMAK -
titán
Igen pontosan ezt mondta a no is, hogy latszik a folia alatt a szam. Na akkor ezek hogy a rossebbe vannak foliaban, az edigitalos meg nincs.
szerk Nemreg adtal el ok is belole es azt is ugy hozattak. Mondta, nyugodjak meg az lesz, mondjuk nem vagyok ideges, mert direkt ezert kertem uzletbe es atvetelkor fizetek, ha lesz rajt egy karc a folian megy vissza.
Prime110 Kemeny!
[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
Végülis átlátszó fólia van rajta, látod az IMEI-t.
Mondjuk, amikor én bent voltam (nem tudom hanyadjára már) akkor 1 fehéret kihozattam, kíváncsi voltam milyen. Az teljesen ki volt bontva és a telefont forgattam a kezembe. Ha elhoztam volna, tuti azt adják ide akkor. Még az eladó is nézte, hogy miket adnak hozzá és akkor tudtam meg, hogy nincs benne füles.Szerk.: viszont, amit megrendeltek külön nekem kéket, az bontatlan volt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A lezárás adatvédelemre szolgál. Bármilyen telefont újra lehet indítani a megfelelő hozzáértéssel. Jelen esetben például minden szoftveres eseményt felülbírálva a power gomb hosszú megnyomásával újra lehet indítani a készüléket. Mivel egy esetleges fagyásnál nincs lehetőség az akkumulátor kivételére.
Ez általában kivehető akksinál is elérhető. Kevés eset van, amikor nem.
[ Szerkesztve ]
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Azt meg lehet oldani valahogy, hogy lezárt képernyőnél ne lehessen újraindítani és kikapcsolni se? Így ebben a formában nem sokat ér a lezárás. Ha egy hozzáértőhöz kerül, simán ráhúz egy gyári rendszert 3 gombos módszerrel, vagy csinál egy factory resetet recovery-ból.. (Bár ha hagyja lemerülni az is elég, de akkor is jobb lenne, ha nem lehetne babrálni lezárt állapotban.. :
-
szultan
csendes tag
Azt nem lehet valahogy kikapcsolni, hogy a Home gomb kicsit hosszabb megnyomására megnyitja a Google-t?
-
titán
Erre tudnatok irni esetleg?
Miutan kicsomagoltam a telefont, bekapcsolas utan mit erdemes eloszor beallitani rajta? Keressek rendszerfrissitest, mint a lumiakon?
A lumia ugye outlook fiokba menti a konyvjelzoket, onnan le tudom szippantani a honor-al oket, vagy meg tudom osztani a ket telefon kozott a nevjegyeket?
Elkepzelheto, hogy holnap atvehetem a keszuleket, persze nem biztos, de szeretnek felkeszulni.
-
clon
aktív tag
válasz szatocs1981 #3944 üzenetére
Szuper, akkor 2-2,5 hét és nekem is megjelenik OTA-n - sajnos úgy tűnik az én IMEI-em a középmezőnybe sorolódik frissítéskor (de legalább foglalkoznak vele).
-
szatocs1981
aktív tag
FRD-L09, B120-ra OTA-n ma felajánlotta a B131-et...323MB...
-
Sragi
őstag
Nekem most T-nél meglévő előfizetés mellé 99K lenne (persze 2 év rablánc). Már nagyon tűkön ülök és úgy vagyok vele,hogy kivárok még és elég lesz a 32GB verzió is.
[ Szerkesztve ]
-
clon
aktív tag
válasz MittuDomain_ #3939 üzenetére
Én is kíváncsi leszek a péntekre, mert a H8 gyakorlatilag valamelyik hivatalos partnernél mindig akciós. Így én nem várok drasztikus áresést a H8 esetén. A 120e megfelezése szerintem még a jövő évre sem lesz jellemző.
Az első akció az edigire esett közvetlenül a megjelenéskor 118e ezt azóta sem érte el hivatalos forgalmazó akcióban (ha jól emlékszem). -
Bazsee71
őstag
válasz MittuDomain_ #3939 üzenetére
Attól tartok, hogy akkor nem éppen most hétfőn vitték volna le az árat, mert így kevesebbnek tűnne a kedvezmény. De az ördög nem alszik, így már én is megvárom a csütörtök éjfélt.
-
MittuDomain_
őstag
A Telekomnál egy 20ast esett az ár, már "csak" 120e előfizu nélkül. nem tudom, mi óta...
Egyre többet gondolkozom rajta. Ezt az árat kéne lefelezniük BF alkalmából.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
titán
Szinvalasztek:
Az arany is nagyon ott van a szeren.
[ Szerkesztve ]
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok.
Eddig teljesen meg vagyok elégedve a teloval. Egy valami zavar csak, mégpedig hogy akármilyen böngészőt használok az lentébb veszi a fényerőt. Tudtok valami tanácsot adni? B120 van fent.
Kék színű a példányom, elsőnek volt rajta gagyi szilikon tok, aztán vettem egy Nillkin átlátszót is most az van rajta de nekem így annyira nem jön be, mert sokat veszít a szépségéből meg a sok por ami alámegy rá test egy lapátot. Van a fiókba egy Kék msvi tok is. Lehet mostmár azt fogom hordani. Nektek milyen tok jön be a legjobban? Vagy mivel véditek a telot?[ Szerkesztve ]
-
clon
aktív tag
Hello! Fóliázott doboz.
Amit linkeltek az külföldi videó (a t2-es ember kintről küldi a tesztek), ráadásul promóciós teszt vagy újságírói reklám időben vásárolt - ezek fóliázott dobozosak, gyári fülessel, gyári vékony műanyag tokkal.
Na magyarországon én ebben nem bíznék, mert nekem "csak" TCCM matricával lezárt volt a doboz (edigi), körbe burkolt telefonnal, füles nélkül, tok nélkül. Ezen a fórumon ha jól emlékszem partnertől vásároltan eddig csak ilyen hsz-ok voltak. -
-
forgonati
őstag
Nem lehetett előre tudni hogy mennyire lesz olcsó, 240-ig ment fel a licit, ennyi. Az eséstől nem hinném hogy baja lett, vagy ha igen akkor nagyon fos konstrukció lehet a belseje. Az üveg csak kicsit törött a sarkán, nem nagy valami. Nem eshetett nagyot. Ham,arabb gondolnám hogy az előző tulaj csak nekibaszta valaminek véletlenül...
Keelah Se'lai!
-
forgonati
őstag
válasz Bazsee71 #3915 üzenetére
Azt nem tudom hogy a T hogy adja, nem vágom a magyar telefonpiacot, Németországban élek. Én 2 hónaposan vettem az Ebayről, törött hátlappal. De nekem sem jön be a dizájn. Mondjuk az enyém fekete, de még így sem az igazi. De túl olcsón jutottam hozzá, annyiért nem akartam elengedni. Ha megjön Aliról az új hátlap lehet hogy elbúcsúzok tőle, főleg mivel mióta megvan csak hálózati gondokkal szopat.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
titán
válasz Potrien #3917 üzenetére
Hat valamit valamiert!
A lumian is latszik, ha ossze van tapizva, neha letorolgeti az ember es kesz.
Tegnap a huawei ugyfelszolgalatnal azt mondtak, hogy aki beregisztral az uveggaranciara, annak a hatlapot is kicserelik nem csak a kijelzot. Meg sosem volt uvegboritasu telefonom, egyszer ki kell probalni.
szerk tokba sem fogom rakni, nem szabad eldugni szerintem egy ilyen szep keszuleket. Egy uvegfoliat veszek ra es kesz. Az xprotectoros milyen szerintetek, hasznalta mar valaki a termekuket?
[ Szerkesztve ]
-
-
Shyciii
veterán
Búcsúzom a topictól. Megjött a Huawei P9-es, úgyhogy ma már be is lakom, és Honor 8-as meg eladósorba kerül. Mindenkinek további jó Honorozást kívánok
-
Bazsee71
őstag
Nagyon kíváncsi leszek a tapasztalataidra, nekem is egy WP most az elsődleges telefonom, és szintén a napokban tervezek váltani.
Magát a rendszert nagyon szerettem, de a támogatás hiánya miatt egyre többet használom a céges androidos készüléket, ami az alacsony kategóriás léte miatt nem az igazi. Meg így kettőt is kell cipelnem, remélem ennek nemsokára vége.
-
titán
Regen volt mar androidos telefonom, szeretnek lelkileg keszulni a dologra.
Miutan kicsomagoltam a telefont, bekapcsolas utan mit erdemes eloszor beallitani rajta? Keressek rendszerfrissitest, mint a lumiakon?
A lumia ugye outlook fiokba menti a konyvjelzoket, onnan le tudom szippantani a honor-al oket, vagy meg tudom osztani a ket telefon kozott a nevjegyeket?
Gonolkodtam mar korabban is, hogy veszek usb wifi sticket a pc-be, ily modon ossze tudnam kotni wifin a telefont a pc-vel es kepeket es minden mast megosztani a ketto kozott? Hogy ne kelljen az adatkabellel szorakozni.
Koszonom!
-
forgonati
őstag
-
titán
Brutalszep szerintem es semmikeppen sem csajos. Inkabb kulonleges. En is gondolkodtam a feketen, viszont ez a kek nagyon megtetszett.
Eloben amugy nagyon erdekes, meglepo a kinezete. Ha letorlod nagyon szep, mikor retkes es ossze van tapizva eleg csunya, mert az ujjlenyomatok mind meglatszik rajta. Feketet es keket lattam eloben, mindketto ilyen volt. Esetleg euronicsben is megnezheted ha az van a kozelben, elotte erdemes megnezni, hogy van-e az adott uzletben.
[ Szerkesztve ]
-
forgonati
őstag
válasz dokee78 #3902 üzenetére
Gyári nano SIM. Nem volt hozzányúlva. Eddigi telefonjaimban (volt egy pár) hibátlanul ment mindig. A Slot 2.-ben lévő az mondjuk faragott, de én hívásra a Slot 1-et használom. És mint írtam, repülő mód be-ki és működik megint, szóval a kontakthibát meg hasonlókat én kizárom.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
forgonati
őstag
Amióta nálam van a Hon 8 hálózati problémákkal szivat. Napi 1x előjön az a gond hogy nem tudok hívni, mert "mobilhálózat nem elérhető" hibaüzenetet dob. Miközben teljes térerő van. Offline módba rakás, majd vissza és minden működik megint. De nem lehet kiszámítani hogy mikor jön elő a probléma. Recovery alól cache törlés megvolt, nem segít.
Az 1. slotot használom hívásra, a 2. slotban lévő kártzát még nem próbáltam mert azon most nincs kredit. Hazai hálózaton nem tudom most kipróbálni mert külföldön vagyok, de a roamingnak nem szabadna gondnak lennie. Rohadt bosszantó hiba, nem tudom, valakinek előjött már ilyen? A telefon B120-al jött, frissítést nem kínál fel. Esetleg megpróbáljam manuálisan újrahúzni?[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
- Apple Iphone 16 256gb feher szinben Teljesen Uj Fuggetlenull bontatlan elado
- iphone 12 pro 128gb,független
- Iphone 11pro 64gb , független 95% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest