Új hozzászólás Aktív témák
-
bkiky01
senior tag
válasz
James67 #10063 üzenetére
Persze, hiszen már a H8 értékesítése is lassan megszűnik, mert a H9-re koncentrálnak. Nekem is fura megemészteni, talán azért, mert közel két évig előtte még nem volt telefonom.. Lehet H7 túl jól sikerült.. Amúgy Dual Active mód megszüntetése H8 után.. Eléggé visszalépés nekem, honornál számomra ez az egyik ütőkártya..
-
s.zsolt94
csendes tag
válasz
James67 #9663 üzenetére
Köszi a helpet!
Nálam sajna már kb a felsősaroktól a felső negyedéig berepedt apránként így 3-4 nap alatt.. Garizásnál nem cicóztak, vagy elismerik, mint típushiba? Az enyémnél alig láthatóan le van pattanva a bal sarkánál, nem nagyon szeretném, hogy erre fogják az egészet...
Holnap elviszem a Huawei szervízbe aztán reméljük a legjobbakat
-
soundman1
senior tag
válasz
James67 #7780 üzenetére
És az mitől lehet, hogy a Play nem frissíti auto az app-okat? Nagyritkán jelez, hogy van frissítés, de inkább nem.
Mivel a Play gyári app, így a cache, adat, frissítések törlését csináltam meg, nem segített. Ugyanezt a Google play-szolgáltatásokkal is eljátszottam, de semmi. Tiltás miatt engedélyeztem a google alkalmazást, ekkor elindult az auto frissítés, de azóta sem megy.
A régi telómon is ez volt a gond, ott a play törlései segítettek, nem kellett más.
Ja, csak wifit használok. -
ananasz1
tag
válasz
James67 #7581 üzenetére
Óóóó, a túróba... Kollégámé a telefon, nálam csak negyed órát volt, de mindenáron a settingsben kerestük a megoldást
Mondjuk nem értem miért nem lehetett ott a hangok közé tenni, vagy miért volt alapértelmezetten bekapcsolva.
Mindenesetre köszöni, én meg kaptam egy csokit -
Lacko87
tag
válasz
James67 #7232 üzenetére
T-Mobilos, tehát EU-s.
Én már eddig is csak a böngészős FB-t használtam. Egyedül az üzeneteket nem tudom egyszerűen megnézni, mert akkor mindig le akarja tölteni a fb messengert, de ilyenkor asztali módra váltok és úgy már látok mindent.
Köszi a kamera appot- megnéztem.
-
Kismuk
csendes tag
válasz
James67 #7241 üzenetére
Ebay -on vásárolt, szépen csillogós matricás Nillkin üvegfólia (állítólag eredeti) 3 hét használat után karcolódott nekem össze. A farmerom fém patentja karistolta össze mikor zsebbe raktam a telefont. Nem győzött meg a Nillkin... Nem biztos, hogy megér annyit, amennyit kérnek érte.
-
crow024
csendes tag
válasz
James67 #7146 üzenetére
Köszi szépen az infókat !
egyedül még azt nem tudom hogy a régi eredeti mozgós kék szinű témámat hogyan tudnám beinditani ??
Letöltöttem , de csak az ikonok változtak meg a háttérkép meg nem az eredeti háttér ,nem mozog....
a téma neve : Bazzar ...
nekem ez kéne : http://www.gizdev.com/wp-content/uploads/2015/07/Honor7-Themes-5.jpgés ez olyan animációs mozgós kütyü volt...
-
-
Honor 7:)
tag
válasz
James67 #6218 üzenetére
én mikor frissitettem b330 ra előtte utána is lett reset és chas törlés , nekem megjavult , nagy kijelzőidőket produkálva , pedig én aztán tele irtam nap mint nap a topikot hogy ébrentartja valami , 20 százaléknál nem mertem lerakni este mert le is merülhetett, én meggyőződésem hogy a goggle play áruház vagy szolgáltatások a hibás , mert amikor ment a merülés kényszerített leállással állítottam le és már nem is nőtt az ébrenlét.
-
nickedez89
senior tag
-
Azazel71
aktív tag
válasz
James67 #5959 üzenetére
Ehh...meg vagyok győzve róla, hogy a a hívásrögzítő létfontosságú...
Jelen pillanatban ha jól tudom nincs, olyan ami nem a mikrofont használja, viszont valaki írta, hogy az ACR team dolgozik az ügyön.
Roottal, és néhány sysytem fájl mélyreható buherálásával talán megoldható, illetve a nem európai verziókon,esetleg developer romokon talán működik... -
fila
senior tag
válasz
James67 #5949 üzenetére
Nem értem a vigyorodat, de mindegy. Leírom, mégegyszer ha nem volt egyértelmű.
SMS értesítés nem volt bekapcsolva a Mi-fitben. Mert nem érdekel az sms.
Viber app értesítés be volt kapcsolva. Ennek ellenére nem értesített a viber üzenetnél.SMS értesítést bekapcsoltam a Mifitben. A viber üzenetnél így rezeg. SMS-nél viszont annak ellenére, hogy be van kapcsolva nem.
-
zebede
őstag
válasz
James67 #5753 üzenetére
Sajnos folyamatosan a whatsappal és gyakran a gmail-el.
Van még egy más tipusú honor és egy huawei a családban, azok is ezt játszák.
Valószínűleg a túl variált EMUI a hunyó.De a csere fő oka az volt, hogy úgy alakult szükségem van a két SIM-re és a bővíthetőséget sem akarom bukni.
Meg valahogy a H7 nem tudott a szívemhez nőni
jó telefon, szép telefon, csúcs telefon, de nekem valamiért soha nem hozta azt a fílinget mint pl. ez a gagyi kínai Vernee Thor a már a kicsomagolásától kezdve ad.
De hangsúlyozom, ez csupán az én véleményem.
-
törölt tag
válasz
James67 #5505 üzenetére
Z1 Compactom volt, nagyon király kis telefon volt, sajnos akkuhalál bejátszott, emiatt lecseréltem.
Az, hogy zenehallgatás közben kivágja a Spotify-t úgy, hogy védett, nálam nem normális, ilyet csak az iPhone csinált.
Szemezek az S7-tel, de még távoli dolog, ráadásul a hátlapi ujjlenyomatszenzor nagyon kényelmes, nem szeretném feladni. Megvárom a Honor V8-at, meg lehet megsasolom a P9-et is, mit tud. -
Snike
aktív tag
válasz
James67 #5473 üzenetére
6-os van a telefonon.
Nálam csak a viberrel volt gond ha nem volt védett.
Köszönöm,
Ezen már túl vagyok és anno ezek akkor nem segítettek...
A probléma itt az (és másoknál is), hogy valami beragasztotta magát és a telefon folyamatosan éber volt ezáltal 18-20h tudtad kb. használni. Az Android meg 50%-on pörgött.Csak azért írtam a hozzászólást, hogy ezen a vonalon el lehet indulni, hogy azt a "programot" kirobbantsuk ami a beragadt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vicces videók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Béta iOS-t használók topikja
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest