- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
James67
aktív tag
válasz
crow024 #7159 üzenetére
Nem elég ha nem védett. Le kell tiltani mert eszi az aksit, állandóan ébren tartja a telot. Google filmek, újságos, játékok, filmek nekem le vannak tiltva. Beállítások - alkalmazások - és ott. Én pl. facebook appot is töröltem, böngészőből használom - chrome lett a 6.0-val az alapértelmezett, a gyári megszűnt. Így is jönnek értesítések. Védett nekem csak 2 app van, viber, messenger.
-
James67
aktív tag
válasz
crow024 #7155 üzenetére
Az sd-ről semmi. Csak a telefon belső memóriája törlődik.
Beállítások - spec. beállítások - Bizt. mentés és helyreállítás - Adatok bizt. mentése / be - Autom. helyreáll./beAz fr után ha újra belakod a telot célszerű az aksi zabáló google dolgokat - van néhány - letiltani.
-
James67
aktív tag
válasz
crow024 #7153 üzenetére
Van sd kártyád? Én oda szoktam. Onnan aztán visszaállítás a fontosabb dolgokat.
Vagy: A telón bekapcsolod a biztonsági mentést és az automatikus helyreállítást, akkor a fiókod biztonsági mentéséből felrakja automatikusan az alkalmazásokat.
Mindent el lehet mentegetni valahová, a fiókba vagy az sd-re. Utána hamar vissza lehet állítani. -
James67
aktív tag
válasz
crow024 #7142 üzenetére
Gyorstöltés megszűnt.
Aksi használati idő: Az is eltűnt, számolgatni kell. Te3lefon kezelő - Akkumulátor kezelő - Védett alkalmazások , illetve itt látod mennyi van hátra a következő töltésig.
(#7144) Dello79 és Laca
nekem jobb lett az üzemidő. Másfél nap 3 óra körüli kijelző idővel.
Szvsz érdemes váltani, de mivel főverzió váltás lesz a frissítés után gyári beállítások visszaállítása erősen ajánlott. Persze előtte csinálj biztonsági mentést. -
crow024
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged