- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickedez89
senior tag
válasz
gyurci87 #7125 üzenetére
Augusztus 1-től már nem lehet bevinni személyesen leadni Budaörsön a Huawei/Honor készülékeket!
4 db posta van Budapesten ahol le lehet adni, az elkészült telót pedig lehet kérni saját címre is kézbesíteni.
Itt a honlapon beírod a címed és kiírja a legközelebbi postát ahol le tudod adni beállítástól függően.
-
James67
aktív tag
válasz
gyurci87 #7123 üzenetére
Én is sárgásodással adtam le a telefont a Media Marktban (Debrecen). Nem kellett hozzá 2 hét és vissza is jött. Készülj fóliával, ( üveg vagy sima, amit szeretsz) mert anélkül kapod vissza. Egy sima folpackos valami volt rátéve. Ez azért nem tetszett. Kicserélik a kijelzőt amúgy. Csere telefont nem adnak, szerintem Budaörsön sem. Nekem volt otthon elfekvőben egy Lenovo, sim adapterrel a nano kártya megoldva.
-
Azazel71
aktív tag
válasz
gyurci87 #7125 üzenetére
Csak a Budaörsit tudom én is, de van a telón egy HiCare nevű app. Van ügyfélszolgálatos telszám ott,talán javasolni valamit.
Jókat írtunk, mert jó is...de nem lehet minden darab full hibátlan...(az enyém az
).
Erre a sárgásodásra már többen panaszkodtak, az LCD és az üveg illesztésénél lehet probléma, talán ez az egyetlen neuralgikus pont ennél a telefonnál.Mondjuk sokkal-sokkal többen meg nem panaszkodtak, de akinek nincs baja, az ugye minek írná ide, hogy nincs baja...?
( Roppant ideges lennék, ha ugyanazt kaptam volna, mint az Apple-töl, 5 perc alatt sírba vinne a zártsága
, de értem mire gondoltál igazából ezzel.)
-
Azazel71
aktív tag
válasz
gyurci87 #7123 üzenetére
Jól mondták.Ha nincs ejtésnek, ütődésnek, szétszedésnek látható nyoma, gariban cserélik a kijelzőt.1-2 hét várhatóan, cserekészülékre ne számíts...
Bármelyik gyártó telefonjával előfordulhat meghibásodás, ennél sokkal durvább is, ha csalódtál a huawei-ben, vegyél Samut,vagy Apple-t, és kétszer ennyiért csalódhatsz minimum ugyanekkorát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest