Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ibigi7
csendes tag
válasz temagad.aho #10258 üzenetére
Én is szomorú voltam, hogy nem utalványt kaptam, pedig nagyon reménykedtem.
Tegnap bevittem a telefont. Szerencsére annyi időt töltött a teló a szervizben, hogy még épp belefért a garanciális javításba. Remélem így a gariidő után más már nem fog elromlani. -
ibigi7
csendes tag
Sziasztok!
Kb 2 hete vittem be a Honor hetesem a szervizbe foltos kijelzővel és gyengélkedő akkuval. Múlt hét szerdán jött az e-mail, hogy mehetek a készülékért. Kicserélték a kijelzőt is és az akkumulátort is (sajnos nem kaptam utalványt). Szombaton jött a sokk. Elromlott a mikrofon. Csak kihangosítva hallják, amit mondok. Szerintetek lehet köze a kijelző cseréhez, mert időközben lejárt a garancia. Ma megint mehetek a szervizbe.
-
ibigi7
csendes tag
válasz nickedez89 #7768 üzenetére
Én a Fehérvári úti Postán adtam le, és ott mindent tudtak.
-
ibigi7
csendes tag
Sajnos nem sikerült megtudnom, mennyibe kerül egy kijelző csere. Úgy tűnik, még senki nem törte össze a telefonját.
-
ibigi7
csendes tag
A feleségem H7-én betört a kijelző. A telefon ettől függetlenül tökéletesen működik. Emailben megkerestem a TMX-et, akik hozzávetőleges árat sem akartak mondani. Ráadásul a telót sem tudom személyesen bevinni. Ha valakinek volt már fizetős kijelzőcseréje, kérem írja meg, hogy hol és mennyiért, ill ha nem a TMX-hez küldöm a készüléket, hanem esetleg máshol csináltatom, ugrik-e a gari?
-
ibigi7
csendes tag
válasz markymango #7205 üzenetére
Nálam is előfordult párszor B371-en. Több kábelt is próbáltam.
-
ibigi7
csendes tag
-
ibigi7
csendes tag
Sziasztok,
Én is frissitettem MM-re OTA-n. Igazából nem rossz, de tényleg eltűnt néhány funkció.
A fő problémám hogy mobil adaton nem jelzi a gmail az új emaileket, ha viszont wifire csatlakozik, azonnal jönnek az üzenetek. Már mindent végigböngésztem, de kifogytam az ötletekből. -
ibigi7
csendes tag
válasz Azazel71 #2934 üzenetére
Így frissítettem B140-re is az itt leírtak alapján, de lehet, hogy felesleges volt. Most lenne egy működő B180 a telefonomon.
Ha ezeket így sorban végigjátszom, a következő frissítést is így kell majd rávarázsolnom, vagy az már menni fog OTA-n?
Nagyon köszönöm a részletes leírást. -
ibigi7
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete frissítettem a Honor hetesemet B130-ról B140-re, de nekem nem ajánlja fel a 180-at. Hogy tudnám rávarázsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest