Új hozzászólás Aktív témák
-
markymango
tag
válasz
lujzy27 #8267 üzenetére
Tényleg nem ugyanilyet kaptam, az enyémnek a két szélső ponttól kezdve egyszerűen kivágták a felső részét, ilyen |_____| alakban. Viszont nincs vele semmi problémám, bal alul ütődött meg egy helyen, ott a protektorból pattant ki egy pici, és körülötte van egy pici félkör. Örülök, hogy nem a kijelző..
-
paolinho
őstag
válasz
lujzy27 #2228 üzenetére
Szerintem az Extreme Digital tuti eredetit forgalmaz, főleg, hogy még ad rá fél év garit is. Arra figyelj, hogy az eredeti doboz alján van egy eredetiséget igazoló (kaparós) matrica EHHEZ hasonlóan.
Ha pedig szeretnél gagyit is látni, akkor azt ITT megszemlélheted, és azonnal párhuzamot is tudsz vonni a két fliptok között.
Egyébként nekem ilyen van, én nagyon szeretem. Ami meg a kamera illeszkedését illet, pont síkban van, védve a krómozott keretet a sérülésektől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest