- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazel71
aktív tag
Fene tudja, azért nekem volt sok Sonym, pár Samum, azoknál azért nem volt durva ennyire....igaz, három Sony telóm nem kapott összesen annyi frissítést, mint ez a H7
Másrészt pedig a Huawei előszeretettel gyomlál ki népszerű fícsöröket a frissítésekkel, van akinek az is szempont, hogy némelyik ezekből megmarad FR. nélkül. Én egyiket sem érzem annyira fontosnak, hogy cserébe rizikózzam a félhülye, vagy okoskodó telefont az okos helyett, de megértem ha valaki szeret veszélyesen élni.
Más kérdés, hogy ők tudják mit vállaltak.
-
SzRichy
csendes tag
Próbáltad?
Csak a marketing miatt mondák az ügyfálszolgálatosok, hogy nem tehető bele más SIM?"A Dual SIM-es készülék korlátozás nélkül használható más szolgáltató kártyájával is."
http://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/1321/vasarolhatok_a_telekomtol_dual_sim_kartyas_keszuleket_?appid=tudasbazis&tudasbazis-eventType=8
A weblapjukon azt írják, hogy tehető bele más, boltban és a telefonos ügyfálszolgálaton mást állítanak.
Merjem megrendelni vagy nem?
Ciki lenne újra két készüléket kellene használni, vagy ha el kellene adni a frissen vásárolt készüléket.
-
Bazsee71
őstag
Köszönöm a válaszokat, megkaptam szerintem minden lényeges információt, most már csak rajtam múlik. Telekomnál per pillanat van még mindkettő, készülékcsere keretében hoznám el, de szerencsére még tudok rá egy-kettőt aludni, van egy kis restanciája a szolgáltatónak a fiókommal.
Egyébként nehéz ügy, a Dual Sim igen fontos, P9 meg tudtommal korlátozott a T-nél.
-
xSide
őstag
Reklámblokkolás miatt nekem is sikerült minden.
A felesleges dolgokat letíltás helyett töröltem rendszerből (hiba volt).
Gyári recovery visszament, gyári visszaállítás megtörtént és gyári romot nem tudom újra rakni...Más: ki melyik custom romot próbálta, használja és ajánlja?
Visszaolvastam, de a 'tudásilag miben más'-t nem találtam.
Kérdésem annyi lenne, miben különböznek a custom romok? -
golan7
tag
Nekem is az van fent!
De ez is jónak tűnik:[ROM][B371] H7cROM (Honor 7 configurable ROM) -
golan7
tag
Dokumentum az ügyfélszolgálathoz:Bootloader nyitókód igénylés
-
golan7
tag
A kingroothoz nem kell nyitott bootloader, de én a kingroot-ot nem ajánlanám! (Utólag eltávolíthatatlan, nem mindent kezel rendesen stb....)
Főzött ROM-hoz viszont mindenképpen kell a nyitás, (a Root nem elég) a costum recovery miatt, de a bl. utólag vissza zárható!Tehát ha szeretnél egyedi ROM-ot, akkor szerezz bootloader nyitó kódot (lehet a neten is, de lehet igényelni a Huawei ügyfélszolgálattól is(mobile.hu@huawei.com)) Keress vissza, le van írva a menete! Bootloader unlock xda
Utána mehet a costum recovery és "lehet szabadon garázdálkodni"! Mindehhez ajánlom a Honor7 Multitool-t!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged