Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttfgyb10
csendes tag
Elég halott a fórum,de azért megpróbálom: Alaplap hibás készüléket keresek, pontosabban egy kijelzőüveg kellene.Ha valakinek hever egy ilyen teló a fiókban megvenném.
-
balage06
tag
Csak nekem írja a B364, hogy letöltési hiba annak ellenére, hogy elvileg jóvá van hagyva telepítésre?
-
lejbi
tag
válasz
gretzky77 #561 üzenetére
Hello
köszi a segítséget. Megcsináltam a gyári visszaállítást, de sajnos továbbra sincs ujjlenyomat menüpont.
Van egyéb ötlet? Esetleg valami szervizmenübe belépni, és ott átállítani valamit.
A gépre rákötve a gyári program frissítette az emui-t, de más nem történt.Köszönöm.
-
lejbi
tag
Hello Mindenki
a fiamnak vettem 1 ilyen telefont. A típusánál ez van: NEM-L21, android 7, emui 5 verzió, és dual simes.
Telekomos eredetileg. Az lenne a kérdésem, hogy mi történt az ujjlenyomat olvasóval? A beállítások menüből eltűnt, rákeresve a menüben sem talál semmit.Köszi
-
w.miki
veterán
Ezt a módszert próbáltam még, de ez sem segített.
-fastboot flash boot BOOT.img
-fastboot flash recovery RECOVERY.img
-fastboot flash system SYSTEM.img
Write failed.
Gondolom mert a bootloader még zárva van? Ilyen állápotban nem is lehet nyitni?
Huawei Hisuite hivatalos alkalmazása semmit nem ér. Azt írta a készülék nem támogatott. Vigyen Huawei szervíz központba... -
w.miki
veterán
Ezt végül egy orosz oldalon találtam meg, ez a hivatalos változat?
De ezzel sem jutottam sokkal előbbre. ADB módot nem tudok a telefonon bekapcsolni, mivel a telefon nem kapcsol be. Akkor hogyan javítsam ki a telót? -
gretzky77
veterán
-
w.miki
veterán
Honor 5C NEM-L21 nem indul el, csak a Honor feliratot mutatja.
Ha töltőről lehúzom, még azt sem...
Meg lehet menteni valahogy?
Próbáltam fw-t letölteni (b361), rámásoltam SD kártyára, de a dload módot nem érem el a 3 gomb lenyomásával.
erecovery-be be tudtam lépni, ha töltőre rakom a telefont, és a le gommbot nyomom, de miután csatlakozik a wifi-mre, azt írja, Failed to download ROM.
Van még valami megoldás, vagy ennyi volt? -
balage06
tag
Újabb rendszerfrissítés (B361) érhető el a Firmware Finderrel, ami telepíthető a készülékre. Biztonsági frissítéseket tartalmaz.
-
mtomi95
senior tag
Üdv mindenki adott egy ilyen telefon és nagyon, szörnyen lassú már! Mit lehet tenni? Van olyan program mint az itunes hogy visszaállítja?
-
Joker88
őstag
most a legújabb szoftver van rajta, android 7.0.
várható hogy frissítik majd a 8-ra telefonszoftvert ?
-
gretzky77
veterán
Párom is,gyerek is most kapott 358-as frissítést április elsejei biztonsági patch-el
-
tillatrilla
senior tag
-
balage06
tag
Sajnos nálam is időről-időre jelentkezik az SD-ről történő zenelejátszáskor, hogy egy-egy pillanatra megszakad a lejátszás. És mióta Spotify-t használok, többször volt már olyan, hogy utazás közben egyszerűen kilőtte a rendszer a lejátszó szolgáltatását, ezért kár, hogy a Google lecserélte a "védett alkalmazás" funkciót a Nougatban. Ennek a készüléknek hírhedten rossz a memóriakezelése, egy ideje már én is gondolkodom a lecserélésén, csak még nem sürget semmi (ezzel is elvagyok még és az árkategóriában sem volt azóta ugrásszerű fejlődés).
-
-
henrik1
tag
vettem használtan egy ilyen készüléket. 7-es android, B351, tettem bele egy Kingston sd kártyát (sdc10g2/64gb).
ami miatt írok: azt még vhogy lenyelem, h alig két perc nemhasználat után szinte BÁRMIT kidobál a memóriából (igaz, már ez is felettébb kellemetlen), viszont amikor felmásolt zenét hallgatok, akkor a lejátszás időnként egyszerűen megakad, aminek sokszor az a vége, h átugrik a következő fájlra (ami egy háromórás mix huszadik percénél finoman szólva nem kívánatos).
mi lehet a baj? a memóriakártya túl lassú ahhoz, h megbirkózzon az mp3 fájlokkal? vagy a telefon ront el valamit?
-
Negyven
tag
válasz
tillatrilla #539 üzenetére
EZT *#*#2846579#*#* tárcsázd be.
Mintha telefonálnál.
Felugrik a szerviz menü és ott letudod csekkolni hogy függő vagy független -
gretzky77
veterán
válasz
tillatrilla #537 üzenetére
Ok ez így tiszta sor,így már értem! Ha viszont függő akkor a telekomnak ingyen kell függetleníteni! Viszont a Huaweit sem értem, nézzék meg ha függő akkor igazolják,a Telekom meg oldja meg! Nem szabad rájuk hagyni
-
tillatrilla
senior tag
válasz
gretzky77 #536 üzenetére
Veszel drága pénzért egy telefont a szolgáltatódtól,a készüléket kártyafüggetlenként hirdetik. A telefonnak gari időn belül semmi baja,így szervízben nem járt,mókolva nem volt. Mit ad isten,a gari lejárta után a telefon még mindig patika állapotban van,aksija tökéletes, a célra ( hívások,netezés,viber) megfelel,minek költenék másikra címszóval másik szolgáltató kártyáját tenném bele. És itt jön a fekete leves. Nem megy vele... Vajon miért? Rossz a kártya?Hiszen a telefonnak jónak kéne lennie,eddig működött,csak a másik kártyával nem akaródzik...Segítséggel kapok egy számsort,amit bepötyögve kiderül,hogy a telefon bizony nem független.
Hopppááá Hogy is van akkor? Telekom weboldal,függetlenítő kód kérése. SMS jön,a készülékhez nincs kód,mivel független. Mondom én,hogy nem az... Telekomot hívom,hogy függő a független. Hívjam a Huawei HU -t. Hívom,ott azt sem értik,minek őket hívtam,ebben ők nem tudnak segíteni. Érted? Nem a garin van a hangsúly részemről. -
gretzky77
veterán
válasz
tillatrilla #535 üzenetére
Ha lejárt a gari akkor te fizeted,mit befolyásol,hogy függő vagy független? Gari szempontjából mindegy!
-
tillatrilla
senior tag
válasz
gretzky77 #534 üzenetére
Szia!
Az még talán megoldható,hogy belepróbálok egy másik szolgáltató kártyáját. Elektronikus formában küldte a T a papírokat,a számlának még utána kell néznem. DE amilyen peches vagyok,csak akkor hiszem el,hogy független telefon,ha másik szolgáltató kártyáját gond nélkül el fogadja.Vásároltam szolgáltatótól független új telefont,ami mégsem független!! Ez a gari lejárta után derült ki,és hónapok óta köröket futok a T,és a Huawei HU körül.Nekem kell fizetnem,mert nem független...
-
gretzky77
veterán
válasz
tillatrilla #533 üzenetére
Szia sajnos passzolom a kérdést! Nézd meg a számlát esetleg és ha ott szerepel az SL (simlock) akkor függő! Kódot sajnos nem tudok,esetleg másik szolgáltatós kártya?
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!!
Húha,nincs nagy mozgás az oldalon... Azt szeretném tudni,hogy meg tudom-e nézni valahogy (számkombináció,vagy akármi módon) a készülék hálózat függetlenségét? 2017.07.26 vásárlási dátummal,Telekom szolgáltatótól közvetlenül történt a vásárlás. Jótállási jegyen nincs infó erről feltüntetve.
Köszönöm előre is. Sürgős lenne az infó. -
t1
veterán
Jött HFF-re B356 felrakta vki?
-
Joker88
őstag
Kérdés :
--Tisztelt Huawei Terméktámogatás!
Jelenleg Android 7.0 fut EMUI5.0-val karöltve. Build szám: NEM-L21C432B351
IMEI számot nem osztom meg itt a fórumban,de az is el lett küldve nekik..Válasz :
-- Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönöm a kért adatokat, ezek alapján készülékén a legfrissebb verziójú szoftver található meg. Ellenőrizze a Beállítások – Frissítések menüpontban a jobb felső sarokban a beállítások megérintésével, hogy engedélyezve van-e az
automatikus frissítés a rendszer számára. Továbbá, kérem kövesse hivatalos csatornáinkat, hogy mihamarabb értesülhessen a legújabb frissítések megjelenéséről.Türelmét és megértését, köszönöm!
Üdvözlettel,
XYZ
Huawei Ügyfélszolgálat " -
mpeti95
újonc
Sziasztok!
Valaki használja ezt a romot?
[link]
Vagy esetleg tud valaki egy stabil romot? -
gretzky77
veterán
A párom után a gyerek is egy ilyen telót kap karácsonyra, telekomtól lett véve C432B132 volt rajta az frissült OTA B351-ig utána letöltöttem a Firmware Findert kiválasztottam a nagyobbik fájlt és ott az utolsó app -proxy lehetőséget választottam,wifi beállítás proxy beállítások és már látta is a gyári frissítő. Visszamentem a wifi beállításokba proxy kikapcs és letöltés! Minden gond nélkül felment és már B352 van fent!
-
Joker88
őstag
kis segítség kellene..
segítsetek már nekem beállítani a Color Band A1 nevű karkötőt.
odáig eljutok,hogy a karkötő programjában felismeri az eszközt,de nem tud hozzá csatlakozni... -
vpityesz
csendes tag
Szevasztok!
Root-olt mar valaki ilyen telot (NEM-L21)? Ha igen, akkor megosztana a hasznalt es bevalt linket?
Koszi!
-
Joker88
őstag
akárhogy próbálkoztam, nem ment fel a legfrissebb azzal a firmware finder programmal..
de találtam a neten egy ilyen összesítő oldalt,ahonnan sok szoftvert le lehet töltetni a telefonra.. fájlnévileg megegyezik a keresett szoftverrel..
-
Fall-N
veterán
Bocsi, hogy nem írtam, sajnos meló miatt nem volt időm pontos leírást csinálni. Mire írtam volna t1 megelőzött. 😀
Közben viszont barátnőm megörökölte a telót, és én vettem egy Xiaomi Mi A1-et.
-
gretzky77
veterán
Párom telefonjára most tettem fel,minden gond nélkül felment!
Én úgy csináltam,hogy FF-ben kiválasztottam a Romot majd wifi beállítások ott az itthoni wifin átállítottam,amit kell,egyből jelezte is a frissítést majd újból wifi beállítások vissza az eredeti és már töltötte is!
-
Joker88
őstag
már a 3-as pontnál nem engedi menteni..
" Ezután beállítások --> mobilhálózat --> hozzáférési pont neve--> csináljunk egy újat: NÉV: ff proxy, APN: internet, PROXY: localhost, PORT: 8080...majd oké... "
szerk1: el engedi menteni már ,csak ha kikapcsolom a Wifit, és rámegyek a frissítés keresése menüre, azt írja ki hogy nincsen internetkapcsolat
-
Joker88
őstag
Ezen leírás alapján sem megy nekem (se)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Honor tavalyi csúcskészülékének névleg kalóriacsökkentett változata igencsak visszafogott élményt kínál, cserébe a hazai forgalomba szánt verzióból nem maradt ki az ujjlenyomat-olvasó.
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest