Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
apezka
aktív tag
válasz
Bandus99
üzenetére
Én kínai H7-ről váltottam Mate 10 Pro-ra. Imádtam a H7-m most a párom használja. Elsőre idegen volt neki a galaxy s4 után de már meg szerette.
Anno azért kínait vettem mert az 64 GB-os és NFC is van benne. A
Mate 10 Pro is ezért lett és persze az általad is írt kamera képességek miatt. Szóval ha nem P20 Pro akkor ajánlom a Mate 10 Pro-t. Most meg az árcédulája is barátibb! -
golan7
tag
válasz
Bandus99
üzenetére
Én ezt vettem Aliexpress-ről!
-
Bazsee71
őstag
válasz
Bandus99
üzenetére
Beírtam a keresőbe a gyorstöltő kifejezést, és meg is lett a saját hozzászólásom.
-
válasz
Bandus99
üzenetére
Kártyát azért kapsz,mert ez nanosim. a régebbi ahhoz a számhoz tartozó SIM valószínűleg nem az volt.
Ha meglévő elődfizetést újítasz meg akkor a régi simkártya is aktív, amíg
ezt nem aktiválod a 80-as számon. utána újraindítás és a régi SIM inaktív lesz az új pedig aktív.
Ha új előfizetést rendeltél vagy feltöltőkártyás, akkor egy másik számról kell aktiválnod, de lehet neten is belépve a fiókodba, de az is le van írva hogyan kell a hozzá adott A4 papíron. -
Atla
senior tag
válasz
Bandus99
üzenetére
Akkor lehet csak nekem írták le szájbarágósan,mivel én készülék cserére vettem ,tehát a számom ugyanaz maradt csak a sim lett kisebb.így aztán a nagy simröl hivtam őket és aktiváltam a kis simet ezáltal megszüntetve a nagyot, mivel két azonos szám nem létezhet egy helyen és egy idöben.

Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest