- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
hotkar
senior tag
-
ORCA58
addikt
válasz
Schizoka #9466 üzenetére
Nincs bekapcsolva a google automata mentés? Az képes leszívni a telefont, ha tud menteni, ha nem.
Nekem egy éjjel alatt majdnem lemerítette P9Lite-ot. Nem szándékosan kapcsoltam be, mert nem is használom.
De mint írták előttem, a helymeghatározás is képes hasonló huncutságokra. -
zAPAtyin
tag
válasz
Schizoka #9462 üzenetére
A gmail nekem napok, hetek óta vacakol, nem jelzi a beérkező leveleket, illetve random szerűen jelez.
Gyakran fél nap is eltelik mire jelzi a beérkező leveleket. Töröltem a frissítést, visszatettem a gyári gmailt, töröltem a cash-t, az adatokat, mégsem jó. Minden engedélyezve mégsem jó.
Valami ötlet? -
hotkar
senior tag
válasz
Schizoka #8763 üzenetére
Én is jártam így a napokban, látszólag minden előzmény nélkül elkezdett éjszaka ilyen veszett tempóban merülni. Aztán megtaláltam az okát: a Google Vezetés nevű alkalmazás a bezárás ellenére nem takarodott ki a memóriából, hanem futott tovább a háttérben. Ezt csak az akkumulátorkezelőben tudtam agyoncsapni, és helyreállt a rend.
Egyébként "Google szolgáltatások", vagy "Google alkalmazás" a 36%-os fogyasztású? Mert az előbbinél normális, az utóbbinál nem. Nálam legalábbis csak más alkalmazások hívják be (konkrétan az Android Auto), majd ha nem szükséges, le is állítja.
-
Bazsee71
őstag
válasz
Schizoka #8763 üzenetére
Nálam nem merül túlzóan, Messenger is csak 4-5%-ot fogyaszt. A védett alkalmazások kozül kivettem a Hangouts nevűt is, illetve mindent, ami nem kell. Lehet az megoldja.
Azt tudja valaki, hogy ha visszalépek a főképernyőre, akkor miért villan a képernyő? Egy ilyen erős, világos villanást csinál. Ez látvány elem?
-
Azazel71
aktív tag
-
válasz
Schizoka #8750 üzenetére
A képernyőfedvény problémát lehet orvosolni, hogy mikor egy alkalmazás engedélyt kér, arra az időre bezársz minden lebegőgombot, messenger chat fejet stb. bármi olyat, ami megjelenhet az adott alkalmazás felett.
A bluetooth-ra nem tudok mit mondani. Ha egyáltalán nem megy, akkor lehet, hogy garis, bár ha közvetlen fr után jó, akkor lehet, hogy valamelyik felrakott app gátolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest