- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
válasz
kovacsroli #10445 üzenetére
Ezzel mukodik a gyorstoltes is, ha ez szempont. Kabelt is kuldenek vele
-
odipapa
senior tag
válasz
kovacsroli #10448 üzenetére
Eredeti vagy utángyártott aksi?
Mennyibe került a csere?
Hivatalos szerviz vagy sufni gsm? -
odipapa
senior tag
válasz
Hogyan oldottad meg az aksicserét?
-
choco01
addikt
válasz
-
qbeer666
tag
válasz
kovacsroli #10006 üzenetére
Nekem is szokta csinálni. Főleg akkor amikor nincs rádugva a telefon, vagy ahogy te mondod, amikor már feltöltött.
-
Huawei HUN
Hivatalos
válasz
kovacsroli #9872 üzenetére
Szia, elegendő a garancia jegy bemutatása is a garanciális javításhoz, nyugodtan küld be szervizbe a telefont. Üdv
-
Bandus99
őstag
válasz
Ha elofizetesre vetted nincsen az online feluleteden meg a szamla ?
-
choco01
addikt
válasz
Szerintem lehet kérni számlát T-től ha kell, de lehet elég a garijegy..
-
válasz
kovacsroli #9845 üzenetére
Nem vészes.
Más alkalmazást nem mutat nagy százalékkal?
Amúgy melyik rom van fent?
De lehet hardveres hiba is (pl. az usb csati lett rossz) -
válasz
kovacsroli #9843 üzenetére
Ha használod, akkor szerintem rendben van, néhány óra kijelző idő mellett. Viszont akkor nézd meg másik kábellel/töltővel.
-
válasz
kovacsroli #9841 üzenetére
Egyik sem normális. Mintha valami app beragadt volna és szívja az energiát.
Ha nincs bedugva, akkor nem merül irreálisan gyorsan? -
-Shadow-
aktív tag
válasz
kovacsroli #9777 üzenetére
Nekem is ez volt, tedd át valamelyik gyári témára, custom helyett, nekem visszajött minden.
-
Azazel71
aktív tag
válasz
kovacsroli #9779 üzenetére
Telo kikapcs.Hangerő fel nyomvatartva bekapcs.Megjelenő menüből kiválaszt: wipe cache partition(ideiglenes fájlok partíciójának törlése). Utána ugyanott : reboot system.
Frissítések után, néha "összeakadnak" dolgok, fura hibák jelentkeznek, ezek igen nagy részét ez megoldja.
(Nem, nem bánt semmi lényegeset, nem nyúl beállításokhoz, adatokhoz, csak takarítja a szemetet)
-
Azazel71
aktív tag
válasz
kovacsroli #9777 üzenetére
Wipe cache partition? Hátha segít...
-
Azazel71
aktív tag
válasz
kovacsroli #9775 üzenetére
Próbáltad már újratelepíteni az iconpack-et?
Sima frissítés, nem is piszkál sokmindenhez, nem kell gyárivissza, én még a cache-t sem töröltem, mert lusta voltam, semmi problémám...
-
válasz
kovacsroli #9745 üzenetére
A gyorstöltést nem lehet MM alatt kapcsolgatni. Mennyire lassan tölt? Max. 1,5-2 óra alatt fel kéne töltenie. Előfordulhat ám, hogy meghibásodott a töltő vagy a kábel.
Az értesítéssel tudsz váltogatni a billentyűzetek között, ha akarnál, nem úgy kérdezgeti, hogy minden alkalommal muszáj rá válaszolni. Tulajdonképp a Beállítások alkalmazás küldi, kikapcsolni úgy lehet, hogy pl. csak a Swype-ot hagyod meg, mint egyetlen választható lehetőség (amikor az értesítésre böksz, akkor az alján van egy fogalmam sincs mire fordított "Configure input methods" gomb és ott minden mást kikapcsolsz)
Az alkalmazásokat a Telefonkezelőben zárhatod le. -
ORCA58
addikt
válasz
kovacsroli #9745 üzenetére
A Széf a gyári fájlkezelőben található.
-
ORCA58
addikt
válasz
kovacsroli #9734 üzenetére
Ez is mutatja, hogy a magyar munkatársak sz..-nak az egészre. Még a saját készülékeikkel sincsenek tisztába.
Egy ilyen miatt azonnal kirúgnám őket. Mi a francér kapják a fizetésüket.
Ha már ennyire hülyék, csak napi 1/2 órát olvasgatnák a fórumokat, megtanulhatnák, hogy működnek a telefonok, ráadásul nagyon kevés az egy adott készülékre jellemző funkció. -
odipapa
senior tag
válasz
kovacsroli #9734 üzenetére
Öreg hiba volt, legközelebb használd a keresőt.Hetente felbukkanó probléma.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
kovacsroli #9732 üzenetére
Na, a honor magyarorszag sem tudta megmondani, szoval reseteltem.
-
DaveHutt
őstag
válasz
kovacsroli #9721 üzenetére
Nekem a gyári Ne Zavarj móddal nem csipog a Messenger, Viber, stb, egyedi anomália lehet a tied.
-
válasz
kovacsroli #9721 üzenetére
Én azt nem értem miért tud csipogni a messenger, ne zavarj módban... mikor én így használom, éjszaka csendben van a telefon, nem villog a képernyő (nem gyári appal csinálja napközben, aminél be tudtam állítani az éjszakai órákat), nem csipog, még a led is sötét marad.
-
DaveHutt
őstag
válasz
kovacsroli #9715 üzenetére
De, be lehet állítani. Csak a sürgős megszakításokat engedélyezd, utána definiáld, hogy mi az a sürgős megszakítás (nekem a naptárértesítés és a kedvenc kapcsolat hívása).
-
hotkar
senior tag
válasz
Na akkor a tuti: Ultra akku mód.
A telefonon és az ébresztőn kívül minden le van némítva, ki van kapcsolva (kb. mint egy butatelefonnál), mégis használható. És csak a felét fogyasztja készenlétben annak, mint amikor semmilyen energiazabáló (Messenger, FB, Viber és más kacatok) sem fut.
Annyi hátránya van, hogy ilyenkor a tárcsázó, az SMS küldő is beáll a gyári alkalmazásra (az üzemmód kikapcsolásakor minden visszaáll).
-
soundman1
senior tag
válasz
A Beállítások/Képernyőzár és jelszavak menüben levő Az értesítések bekapcsolják a kijelzőt nem oldja meg a képernyő felébredés problémádat?
Esetleg profilalkalmazó progit lehet még használni funkciók ütemezett ki-
bekapcsolásához. Én a néma és normál mód ütemezésére használom a
Timed toogles-t, más az Automate-t javasolta, de nem tudtam konfigolni. Repülőmódot nem lehet beállítani csak root-olt telóknál. -
choco01
addikt
válasz
Én ezt úgy oldom meg hogy lenémítom, és lefordítom, és kikapcsolom a netet..
-
doongoo
addikt
válasz
adatkapcsolat kilövése? Repülőmód bekapcsolása?
-
válasz
kovacsroli #9678 üzenetére
Ennek van egy elektronikailag megmagyarázható oka (nem saját írás):
"Nem kell vele foglalkozni. Rosszul lehet szigetelve egy nagyfrekvenciás rész vagy lejött a lakk, ez adja magából a ciripelést. Töltés elején nagyobb terhelésnél nem hallod, azonban befejezett töltéskor már semennyire nincs leterhelve a töltő, ezért hallod."Régebben a sony töltőm volt ilyen, de tökéletesen működik azóta is.
-
ORCA58
addikt
válasz
kovacsroli #9661 üzenetére
Szívesen!.
-
ORCA58
addikt
válasz
kovacsroli #9647 üzenetére
Whatsapp-ot nem használom, de ha még egyszer lefelé húzod, akkor nem bontja ki?
Más üzeneteknél igen. -
csonkadavid
tag
válasz
kovacsroli #9585 üzenetére
Beállítások >képernyőzár és jelszavak >értesítések bekapcsolják a képernyőt.
-
elin
tag
válasz
kovacsroli #9581 üzenetére
Telefonkezelő > Értesítéskezelő > alkalmazás > Zárképernyő
-
válasz
kovacsroli #9581 üzenetére
Akkor lehet csak a waze bugos éppen.
Hmm.. a képernyő bekapcsolást én sem találom, lehet kikerült belőle. A Light Flow viszont felébresztheti a képernyőt. -
válasz
kovacsroli #9578 üzenetére
SMS bemásolásra csak egy ilyet találtam, de gondolom nem .msg fájl az az "item"... ha mégis akkor működhet talán, jobbat nem tudok
A led kezelő app használatához még annyi, hogy az adott appon belül (pl messenger) kapcsold ki a ledet, mert összekeveredik a kettő.
-
choco01
addikt
válasz
kovacsroli #9578 üzenetére
Nagy pontosságú Gps módban van beállitva a waze?
-
válasz
kovacsroli #9576 üzenetére
Először is, melyik build van rajta?
1. A gps-nek szinte azonnal kellene jelet találnia, nem feltétlen tudom mi a probléma, lehet szoftveres (gyári visszaállítás vagy frissítés megoldhatja) vagy hardveres (szervizbe küldés)
2. Az értesítési led működéséhez védetté kell tenni az alkalmazásokat, az akkumulátornál tudod ezeket megtenni a legkönnyebben. Azon túl a legfrissebb B380 végű build esetén "Ne zavarj mód"-ban nem villog. Kezelésére ezt vagy ezt ajánlom, ha véletlen másikat választottál. Ja és nem minden szín működik, valamelyikre egyáltalán nem jelez, ha az van beállítva.
3. Telefonkezelő alakalmazásban van egy app lock menü (lehet hogy lapozni kell egyet oldalra, mert nem fér ki)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged