- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
A frissítés mindig bizonyos rizikóval jár, egyes garanciafeltételek sokszor ki is kötik, hogy csakis az általuk feltett frissítés esetén van garancia. Ők majd ugyanúgy visszaállítással frissítenek.
Gyári visszaállítás jó eséllyel segít majd a gondodon, ha korábban nem volt ilyen problémád és a frissítés után lépett fel. De persze az is simán lehet, hogy a szolgáltatói oldalon vannak hálózatkimaradások...
-
doongoo
addikt
Nem akartam a lelkivilágodba gázolni, és csak vicc volt.
Nézd meg pl. a Poweramp alkalmazás beépített erősítőjét (ahogy már írták: hangerő nő, minőség romlik).
Nem tudom, hogy milyen körülmények között kevés a hangerő, amit lead a jack, de pl. füles esetén érdemes lehet esetleg más fajta izolációval próbálkozni a külvilágot kizárandó (én pl. Xiaomi hibrid füles gyári szilikon dugóit cseréltem foam típusra és Ég és Föld a különbség)
-
paolinho
őstag
Nálam is a "sima" műanyagfóliát foltossá tette a tok, de amióta felkerült rá egy BEPAK üvegfólia, azóta semmi gond nincs vele.
Ami a kerethez kapcsolódó védelmet illeti, nos valóban a szabad felületeknél vigyázni kell, hogy ne ütődjön a telő, mert az történhet vele, amit az XDA-s oldalon befotóztak. Mondjuk, nem tudom, hogy mekkorát kell repülnie ahhoz a telónak, hogy így megsérülhessen?! Az enyém közel fél éves, és hála a toknak, a fóliának, meg annak, hogy vigyázok is rá, még minden pontján makulátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest