Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snike
aktív tag
válasz
kekkola #5606 üzenetére
Öröm Boldogság!
Nem tudom mi volt az igazi oka annak, hogy nem ment deep sleep-be a telefonom, de a gyári visszaállítást csináltam "automatikus visszaállítás" kikapcsolásával és megjavult!kekkola
"Biztonsági mentés és visszaállítás"-nál az "automatikus visszaállítás" kikapcsoltam és úgy kértem Gyári adatok visszaállítását. (ez régi programokat újratelepíti és azok akkori beállítását végzi el a telefonon)Úgy látszik valamelyik régi programbeállítás elcseszte a telefon ébrenlétre kapcsoló funkcióját.
Újraindítás után kb. 2x azért megkérdezte, hogy van nekem egy ilyen fiókom, ne állítsa vissza a régi programokat? - nem, nem -> és lám megjavult.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 3D nyomtatás
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Külpolitika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HP szerverek áron alul
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest