- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
apezka
aktív tag
válasz f.lorand #4076 üzenetére
Szia!
Ha nem akarsz otg kábelezni és pendrive-ozni akkor tuti választás a kínai verzió, még akkor is ha nem hajtasz a developer ROM-ra. Egyetlen hibája, mindenki döntse el mekkora, hogy a voda és csak a voda 4G nem működik, szerintem ezt érdemes tudni. Valamint azt hogy első körben a google névjegy szinkronizáláshoz plusz alkalmazást kell telepíteni.
Ezek ellenére szerintem jobb választás mint az európai verzió.A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
doongoo
addikt
Biztonságos a kínai verzió is. Van rajta ugyan egy pár huawei specifikus apk, meg pár játékdemó, stb. de ezek nagy része törölhető ill. tiltható simán. Magyarul természetesen tud ez is. Plusz számomra bonus, hogy erre van gyári developer rom is, ami kéthetente frissül és már elég régóta android 6.0
[ Szerkesztve ]
-
19Petya83
tag
Szia!
Nemrégiben én is elutaztam pár napra és nekem is problémám volt a memóriával. Aztán egyszer csak eszembe jutott, hogy a teló OTG képes és így kezel bármilyen pendrivot egy otg kábellel. Sőt állítólag vannak olyan USB hubok, amik több ágúak és így egyszerre lehet tölteni és adathordozót rádugni.
http://www.aliexpress.com/item/2014-new-Tablet-pc-usb-otg-charge-hub-for-thinkpad-8-X98-VivoTab-note8-M80ta-WT/2040501550.html
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest