Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
igali
tag
Ti használjátok/ működik rendesen a Smartcare (Beállítások- Inteligens aszisztens helyen lehet bekapcsolni)?
Egész pontosan az ingázásra gondolok. Nekem azt valamiért nem tanulja meg (beállítottam már busszra és autóra is, de semmi.) Mobilnet mindig bekapcsolva, és igen gyakran a GPS is. Már elég sok idő tellett el, és még mindig nem lett okosabb.
Nem életbe vágóan fontos, tudom hol van a melóhelyem meg az otthonom, de ha már ilyen opció, akkor működhetne.Másik kérdésem:
Valaki használta már az NFC-t fizetésként? Pl dohányboltban működik? Milyen alkalmazásra, beállításra van szükség?Honor 7 PLK-AL10
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.
- Milyen okostelefont vegyek?
- ASUS notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bluetooth hangszórók
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest