- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Debütált a Honor Magic7 RSR Porsche Design
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubaaa
aktív tag
Pár hónapja egy sárga félkőr jelent meg a kijelzőn. Mivel nekem 32GB van,ezt csak kis GSM boltok árulták. Emaileztem a huawei szervízzel,mondták vigyem be a papírokkal együtt. Mivel van rá két év gari.
Előkerestem a papírt,az eladó csak egy év garit vállalt rá. Augusztusban lesz két éves. Megírtam a szervíznek,hogy a boltban csak 1 évet adtak,kértek IMEI számot. Közölték hogy ez a telefon IMEI szám alapján németországban lett forgalomba hozva,így nincs rá gari,32ezerért kicserélik ha gondolom... pfff
Ezt okulásképp írom,senki ne szaladjon rá,hogy itt-ott 30 ezerrel olcsóbb a telefon.Csak nagy boltból vegyetek,ahol 2 év garancia van ráírva a papírra!
Mivel a telefon eddig tökéletesen működik,rendeltem rá Ebay-ról 4 db kijezővédő üveget kemény 600 forintért Azzal már kihúzom még fél-egy évig. Aztán addig már látni fogom hogy hogy muzsikál a honor10,milyen hibákat tapasztalnak a felhasználók,és az ára is kicsit megy lefelé. A sárga folt nem vészes,remélem kihúzok még vele egy kis időt,mert nagyon jó kis teló még mindig. Néha az újjlenyomat olvasó nem old ki,csak többszöri próbálkozásra,de ettől és a sárga folton kívül tökéletesen működik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Automata kávégépek
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest