Új hozzászólás Aktív témák

• Bubaaa

aktív tag

Pár hónapja egy sárga félkőr jelent meg a kijelzőn. Mivel nekem 32GB van,ezt csak kis GSM boltok árulták. Emaileztem a huawei szervízzel,mondták vigyem be a papírokkal együtt. Mivel van rá két év gari.

Előkerestem a papírt,az eladó csak egy év garit vállalt rá. Augusztusban lesz két éves. Megírtam a szervíznek,hogy a boltban csak 1 évet adtak,kértek IMEI számot. Közölték hogy ez a telefon IMEI szám alapján németországban lett forgalomba hozva,így nincs rá gari,32ezerért kicserélik ha gondolom... pfff :W
    Ezt okulásképp írom,senki ne szaladjon rá,hogy itt-ott 30 ezerrel olcsóbb a telefon.Csak nagy boltból vegyetek,ahol 2 év garancia van ráírva a papírra! :R
    Mivel a telefon eddig tökéletesen működik,rendeltem rá Ebay-ról 4 db kijezővédő üveget kemény 600 forintért :) Azzal már kihúzom még fél-egy évig. Aztán addig már látni fogom hogy hogy muzsikál a honor10,milyen hibákat tapasztalnak a felhasználók,és az ára is kicsit megy lefelé. A sárga folt nem vészes,remélem kihúzok még vele egy kis időt,mert nagyon jó kis teló még mindig. Néha az újjlenyomat olvasó nem old ki,csak többszöri próbálkozásra,de ettől és a sárga folton kívül tökéletesen működik.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák