- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eldobták az S25 Ultrát, mint egy követ
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubaaa
aktív tag
Pár hónapja egy sárga félkőr jelent meg a kijelzőn. Mivel nekem 32GB van,ezt csak kis GSM boltok árulták. Emaileztem a huawei szervízzel,mondták vigyem be a papírokkal együtt. Mivel van rá két év gari.
Előkerestem a papírt,az eladó csak egy év garit vállalt rá. Augusztusban lesz két éves. Megírtam a szervíznek,hogy a boltban csak 1 évet adtak,kértek IMEI számot. Közölték hogy ez a telefon IMEI szám alapján németországban lett forgalomba hozva,így nincs rá gari,32ezerért kicserélik ha gondolom... pfff
Ezt okulásképp írom,senki ne szaladjon rá,hogy itt-ott 30 ezerrel olcsóbb a telefon.Csak nagy boltból vegyetek,ahol 2 év garancia van ráírva a papírra!
Mivel a telefon eddig tökéletesen működik,rendeltem rá Ebay-ról 4 db kijezővédő üveget kemény 600 forintértAzzal már kihúzom még fél-egy évig. Aztán addig már látni fogom hogy hogy muzsikál a honor10,milyen hibákat tapasztalnak a felhasználók,és az ára is kicsit megy lefelé. A sárga folt nem vészes,remélem kihúzok még vele egy kis időt,mert nagyon jó kis teló még mindig. Néha az újjlenyomat olvasó nem old ki,csak többszöri próbálkozásra,de ettől és a sárga folton kívül tökéletesen működik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Path of Exile (ARPG)
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Path of Exile 2
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
Állásajánlatok