Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• svgyula

addikt

válasz Zaji #206 üzenetére

Szia! Itt mindenki leragadt az itthoni verziónál én nem értem miért is? Ha kell NFC akkor a H60 L12 kell rendelni. Nem "ördögtől" való az internetes vásárlás. Mivel ezt a telefont így is úgy is csak ott lehet venni. A nagyobb kínai webshopok pedig pontosan ugyanúgy garanciáztatják a termékeket mit az itthoniak azzal a különbséggel, hogy kínából általában nem javított hanem csere készülék jön. az idő pedig pont annyi vagy inkább kevesebb mert az itthoni webshopok is oda küldik a terméket. Én elég sok kínai telefont vásároltam, használtam(mind a mai napig működik) de mindet kintről! Soha nem csaptak be legfeljebb kicsit lassúak voltak de ha valamiéért meggondoltam magam mindig visszautalták a pénzem az utolsó centig. Nos az én telefonom a H60 L002-es mivel nekem semmi szükségem az NFC-re ezért nem a H60 L12 rendeltem. Mert ugyani abban van. DE ez is két sim kártyát kezel mégpedig dual acktive módban ezt azért kihagyták a tesztekből ha jól láttam. Ez durván annyit tesz (akik nem tudják) hogy mindkét sim folyamatosan fent van a hálózaton. Továbbá az egyes névjegyekhez hozzá lehet a két sim bármelyikét rendelni. Ja és megmaradt a két sim mellet az sd foglalat is. A telefon nálam van augusztus közepe óta. Nos mivel én a hozzá küldött intelligens tokkal használom a csúszás soha nem volt gond mint a tesztben(amerikai) De azért egy dolog érdekes! Találtam szolgáltatnál vásárolt mobil belsejében Made in China feliratot (nokia, samsung, alcatel) akkor miért is fikázzák olyan sokan a kínai termékeket? Talán mert a "drága" kereskedőink az "occó" gagyit hozzák be mert azon nagyobbat lehet szakítani? Meg az itthoni "parasztnak" más nem jár! Hát ezért nem veszek itthon telefont...........

Új hozzászólás Aktív témák