Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Itt mindenki leragadt az itthoni verziónál én nem értem miért is? Ha kell NFC akkor a H60 L12 kell rendelni. Nem "ördögtől" való az internetes vásárlás. Mivel ezt a telefont így is úgy is csak ott lehet venni. A nagyobb kínai webshopok pedig pontosan ugyanúgy garanciáztatják a termékeket mit az itthoniak azzal a különbséggel, hogy kínából általában nem javított hanem csere készülék jön. az idő pedig pont annyi vagy inkább kevesebb mert az itthoni webshopok is oda küldik a terméket. Én elég sok kínai telefont vásároltam, használtam(mind a mai napig működik) de mindet kintről! Soha nem csaptak be legfeljebb kicsit lassúak voltak de ha valamiéért meggondoltam magam mindig visszautalták a pénzem az utolsó centig. Nos az én telefonom a H60 L002-es mivel nekem semmi szükségem az NFC-re ezért nem a H60 L12 rendeltem. Mert ugyani abban van. DE ez is két sim kártyát kezel mégpedig dual acktive módban ezt azért kihagyták a tesztekből ha jól láttam. Ez durván annyit tesz (akik nem tudják) hogy mindkét sim folyamatosan fent van a hálózaton. Továbbá az egyes névjegyekhez hozzá lehet a két sim bármelyikét rendelni. Ja és megmaradt a két sim mellet az sd foglalat is. A telefon nálam van augusztus közepe óta. Nos mivel én a hozzá küldött intelligens tokkal használom a csúszás soha nem volt gond mint a tesztben(amerikai) De azért egy dolog érdekes! Találtam szolgáltatnál vásárolt mobil belsejében Made in China feliratot (nokia, samsung, alcatel) akkor miért is fikázzák olyan sokan a kínai termékeket? Talán mert a "drága" kereskedőink az "occó" gagyit hozzák be mert azon nagyobbat lehet szakítani? Meg az itthoni "parasztnak" más nem jár! Hát ezért nem veszek itthon telefont...........
Új hozzászólás Aktív témák
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest