Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
Az már tuti hogy látom a rejtett, BETA membereknek szóló threadeket ahol a megjelenés előtt közölték a letöltési linket a global/kínai 43-as verzióhoz.
Valamint van egy beta member group, ahol fel van sorolva vagy 50 ember, abban a listában benne vagyok (benne van a gtiu is).
-
szmyky
aktív tag
válasz
kriszpontaz #4596 üzenetére
Ügyes légy...gratulálok!
-
kriszpontaz
veterán
Kész is van!
-
cibak185
csendes tag
Üdv!
Szeretnék egy, a telóval kompatibilis bluetooth headsetet vásárolni. Kizárólag telefonálásra kell, nem foglalkoztat a zene minősége. Van egy headsetem ,de a mikrofon nem működik vele (más telefonnal igen), illetve van egy NOKIA sport fülesem, azzal működik a mikrofon is. Szóval tuti, valami kompatibilitási gond lehet.
Szóval az lenne a kérdésem/kérésem, hogy tudna-e valaki ajánlani olcsó és működő headsetet? Nem kell márkásnak lennie, leginkább egy olcsó, noname ajánlatnak örülnék. -
Zeki
nagyúr
- a T-nél Dominós netnél simán megy a gyári SIP kliens, akár Nokia, akár a Hongmi.
- ahol korlátoznak (voda), ott a mobilevoip segédprogi kell. Meg egy browsercalls.com regisztráció (EU-n kívüli kamu címmel), saját telefonszám aktiválás, egyenlegfeltöltés (10.7USD). Ezzel a loginnal be lehet lépni a mobilevoip progiba, és máris az általam említett díjakon telefonálsz.
De ez mindegyik okostelón mükszik (droid, symbian, windows, blackberry)Én majd azt akarom megosztani, hogy a hongmi gyári SIP kliense hogy mükszik, hogy hol és mit kell beállítani, hogy lehet vele telefonálni.
-
micsu
tag
olcsó percdíjakat innen lehet szerezni (saját szám megtartásával is):
http://www.olcsomobilflotta.hu/az androidba beépítet voip kliensek által használt hálózati protokollt a mobil szolgáltató cégek korlátozni szokták, hogy gyengítsék a viop hangminőségét, így rákényszerítve az embereket a tízszer drágább mobilos hívásokra.
a probléma kikerülésére speciális hálózati protokollokat használó voip klienst kell telepíteni.
(saját tapasztalat szerint ez leginkább csak wifi-n működik kielégítően)
linkek a tájékozódáshoz:
- kiszámoló: kezdőknek link
- logout: gondolatébresztő link
- PH: fórum link -
Zeki
nagyúr
válasz
Laza... #4589 üzenetére
Akkor nézd meg a browsercalls friss árait légyszíves.
Ha a nagyobbik lányom hazaér a kirándulásból, és este már minden gyerek alszik, azaz este fél 11 magasságában, biztos leírom hogy kell, hogy mükszik. Mert hamarabb aligha jut rá idő. Csak nagyobbik lányomnak van 1S-e (rózsaszín), így az övéből tudom kinézni.
-
Zeki
nagyúr
Ha valakit érdekel hogy lehet ezzel a telóval interneten telefonálni az erre való beépített beállításával, szóljon, és ma valamikor leírom. Bármilyen hazai mobiltelefon 2.7Ft/perc, bármilyen hazai vezetékes 25 fillér.
Amúgy én már csak arra várok, mikor lesz ebből is LTE-s verziós. Nekem már mindenképp olyan teló kell.
Én ugyanis nem hogy évente, de 3 évente sem cserélem a telóimat. -
_Hodor_
tag
Üdv, a 43 as frissítést mikor kínálja fel a telo? Mert ma barátnőmnek a 37eset ajánlgattta. Neki még a 24es van fenn, mert eddig azt ajánlottam neki tartsa azt meg. (vagy gyorsabb ha majd manuálisan teszemfel neki az itteni linken elérhetőt?)
Továbbá már kérdezték de még nem jött rá megerősítő válasz, hogy a "gépelés közben kilépés" meglett javítva a 43 asban? Mert attól már a falat kaparja. -
Remington
őstag
válasz
LantosBerry8 #4578 üzenetére
Én nem vettem észre ilyet, de amúgy a Google Camerát használtam CM alatt.
-
micsu
tag
válasz
bagkri01 #4574 üzenetére
na most nálam is jelentkezett egy akksit erősen merírő bug:
- egy óra alatt 15%-ot csökkent a töltöttség, pedig közben nem nyomkodtam, tehát elvileg deepsleep-ben kellett volna, hogy legyen
- de folyamatosan pörgött a cpu
- a System Tuner progi mutatja a kernel folyamatokat is: a sensors.qcom miatt pörgött a cpu
- egy újraindítás után megjavultA kiakadás okát nem tudom, hogyan kellett volna megkeresni reboot előtt.
Mindenesetre ez egy általános andoroid bug, így nem róható fel az általam használt rom (Kra1o5 féle CM11 R3 romon) saját hibájának: google találatok erre a hibára -
micsu
tag
válasz
LantosBerry8 #4578 üzenetére
nálam működik az autofókusz (Kra1o5 CM11 R3)
-
micsu
tag
válasz
terra052 #4577 üzenetére
én ezt használtam alternatív rebootoló appnak: Quick Boot (Reboot)
mert: kisebb, népszerűbb, semmilyen jogot nem kér -
LantosBerry8
senior tag
válasz
Remington #4576 üzenetére
észrevettem, hogy a cm kamerája nem fókuszál úgy mint a miuié....
(ha pl. közel teszem a laptop billentyűzetéhez a miui kitisztul, míg a cm elmosódott mered..., ugyan ez van dokumentumoknál is...)erre van valami megoldás, hogy legalább olyan minőségű legyen a kamera cm alatt mint a miuinál?
-
terra052
őstag
-
Remington
őstag
válasz
LantosBerry8 #4572 üzenetére
Van olyan stabil, a zenét pl. sehogy se tudtam kilövetni vele. A játékok is mintha szebben mennének mint az eddigi MIUI-kkal és a CM-el.
Viszont a CM még mindig gyorsabb, pattogósabb. MIUI hajlamos belaggolni multitasknál. Nálam az akku is gyengébb, CM semmit se merült egy éjszaka alatt, a 43-as 4%-ot.
Én azt mondom egy próbát megér, nálam marad. -
bagkri01
őstag
válasz
LantosBerry8 #4572 üzenetére
Próbáltam a kra105-ös romot, az aksit nagyon eszi (21 perc kijelző idővel 88℅-ra esett vissza, amúgy minden működik benne). Most a 43-as miuit használon, ez elég jó.
-
Easy.2K12
tag
Mivan akkor ha nincs recovery sehogy .se power+hang, se ugy hogy ujraindítás recovery modban.. CM11
-
LantosBerry8
senior tag
Azok közül akik eddig a Kra105 -féle CM11 -et használták, felrakta valaki a .43 -as MIUI -t?
- ha igen akkor milyen tapasztalatok születtek?
- merjem felrakni a CM11 helyett? /van olyan gyors és stabil?/ -
keekee
tag
válasz
kriszpontaz #4569 üzenetére
Nekem az még eddig soha nem volt, le szoktam törölni az összes egyéb billentyűzetfájlt, csak ezt szoktam használni
-
keekee
tag
válasz
kriszpontaz #4567 üzenetére
Egyébként pont azzal volt a baj (többek között az idióta román csávóval is), hogy elfogadja az ember, hogy nem rögtön érkezik a problémákra a megoldás, mert nyilván türelem (is) kell egy megfelelő műszaki megoldás elkészüléséhez, hanem hogy lerázásszerű reakciókat kapott a tisztelt publikum a dev team irányából. Na, ezért örülök, hogy 'közülünk' is került be végre ember a feedback-alapba
De hogy ON is legyek, tegnap teljes gyalu után feltoltam a 43-as ROM-ot, kigyomláltam teljesen, jelenleg 421 mega a szabad memória
Viber, Hangouts, Maxthon, Google Fordító, Play áruház, WifiAnalyzer, Gmail fut egyszerre, még mindig 268 mega
-
kriszpontaz
veterán
Remélem hamarabb megjön az MIUI6-os mint Indiának
. Mondjuk eléggé meg van kötve a kezük, a gtiu-ból is alig sikerült infót kiszednem. Gondolom kivágnak a teamből ha csacsogsz
.
Majd ha sikerül új romot kapnom azért hintek infókat. Először még tájékoztatni fognak a jogokról és kötelezettségekről.
-
keekee
tag
válasz
kriszpontaz #4565 üzenetére
Yessssss, és nagy grat Neked!
aztán toljad nekik/nekünk!
-
kriszpontaz
veterán
Felkértek Redmi 1S BETA testernek a MIUI fórumon, most kaptam PM-et a BETA team vezetőjétől
(#4563) nzozz: balika jól mondja, rendes háttérkép kell, ami 3 képernyős. A záróképernyőre csak a közepe kerül (ha azonost állítasz be).
Tehát ilyen pl.:Szedd le a ZEDGE alkalmazást, azzal találsz milliót.
-
nzozz
aktív tag
válasz
balika011 #4556 üzenetére
A recorvery -s verzióval megoldottam gyorsan. Mindkettőtöknek köszönöm! (Mostmár 340Mb szabad memória van ram ürítés után.)
Most hogy már van rendes szoftver, nekiállok egy kicsit pofásabbra alakítani a telót. Viszont azt nem értem, hogy miért nem lehet a kijelzővel megegyező felbontású, 720x1280 -as háttérképeket használni, miért csak egy kis kivágott részét. Ezzel lehet valamit csinálni?
-
balika011
senior tag
válasz
inteltunder #4559 üzenetére
Nekem az is elég lenne, ha beledobálnák a drivereket CAF-ba. (Mi2 forrását sem adták ki, csak bele dobálták a drivereket cafba. Összerakták, hogy bootoljon be azt' annyi. Az igazi nincs kint.)
-
balika011
senior tag
válasz
inteltunder #4555 üzenetére
A zte kiadta a kernel forrását. Nyertek....
-
inteltunder
tag
egész jóje ez a 43-as, most végre leköphetem a ZTE-seket
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
Laza... #4549 üzenetére
Majd rajzolok a hátára egy szép, megharapott almás logót és meghirdetem, mint 5S-t...
Az alma-hívők simán megvennének egy 5 évvel ezelőtti Casio karórát, ha almás a hátulja és a legújabb iWatch-ként aposztrofálják nekik. Láttam erről videót...
Az emberi butaság határtalan, miként némelyeknél a sznobizmus is. Egyébként a PayPal-garancia miatt vásárolok a béjen. Időm meg van...
-
szmyky
aktív tag
válasz
Sir Riccio #4550 üzenetére
Telepítsd a Google Keresés alkalmazást a Playről!
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #4546 üzenetére
Elsőre egész gyors és a billentyűzet sem tűnt el egyszer sem mialatt ezt megírtam, ami pozitív. Azt, hogy tudjak neki diktálni hogy tudom telepíteni? A G3-on volt kis mikrofon billentyű.
-
Gloob
addikt
válasz
Laza... #4544 üzenetére
Nem biztos az, hogy ekkora százalékkal hamis lesz. Gondolom a kolléga odafigyelt az eladó megítélésére is. Az E-Bayon nagyon fontos, hogy csak olyan eladótól, aki Top listás, főleg ilyen értékben. Ha mégsem az, akkor vissza pénzt, ha pedig nem adja, akkor az E-Bay-hoz, ill. PayPal-hoz lehet fordulni. Igaz macera, meg egy hónap, de kedvezően szoktak dönteni. Nekem adott már vissza pénzt a PayPal. Kb 10 ezresről volt szó.
-
szmyky
aktív tag
válasz
Sir Riccio #4546 üzenetére
Én egy cache wipe-ot nyomtam, de azt nyomhatod utána is...szerintem, de anélkül se lesz gond!
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Biggeszkij #4543 üzenetére
Szurkolok, hogy eredeti legyen. Egyébként ha nem az, akkor ott az eBay buyer protection. Nem egyszerű, de simán visszatérítik, ha igazad van és ha hamis akkor igazad van.
Felmászott a 43-as ROM. Kíváncsi leszek. Kellett volna bármit wipeolni ha multi 37-ről frissítettem?
-
Laza...
addikt
válasz
Biggeszkij #4543 üzenetére
kb 101% hogy hamisítvány lesz, de ne legyen igazam
-
Biggeszkij
aktív tag
Már bocsánat. Én nem reklámozni akartam egy eladót, sem magamat, hogy milyen ügyes vagyok, hanem csak megemlítettem, hogy örülök az új ROM-nak. Kínából rendelni mindig is veszélyes lesz, hiszen a másolatot is lekopizzák. Bízom a szerencsémben. Eddig bármit is rendeltem, minden megérkezett és minden úgy, ahogy le volt írva. Igaz, ilyen "drága" terméket még nem. Egyébként ugyanez az eladó korábban kb. másfélszer drágábban adta az 1S-t, de úgy látszik a nyakán maradt. Mióta engedett, 17 db-ot adott el. Akik kérték, azoknak priviben elküldtem a linket - CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!
-
n@p@lm
őstag
CineDOG1-nak voltak ram problémái, valószínű akkor neki is segít az új rom.
-
micsu
tag
válasz
kriszpontaz #4535 üzenetére
itt pedig egy apk az eredetiségellenőrzéshez: http://en.miui.com/thread-29652-1-1.html
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Biggeszkij #4528 üzenetére
A sima Redmiből itt egy összehasonlító képsorozat a fake és a sima verzióhoz.
-
tahepa
senior tag
-
szmyky
aktív tag
válasz
Sir Riccio #4532 üzenetére
4507 -ben ott link!
-
Sir Riccio
addikt
Megnézem én is ezt a csoda 43-ast, adtok egy linket hozzá?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Ez így van, nagyon sok fake 1S van forgalomban. Vigyázni kell!
-
balika011
senior tag
válasz
Vigyázz! A telefont hamisítják!
-
trebrona
nagyúr
válasz
Linket tudnál adni? Köszi!
-
Biggeszkij
aktív tag
Jézusom, gyerekek! Rendeltem egy 1S-t eBay-en (99,99 AU $, ami = 22 ezer(!) és free shipping), tegnapelőtt adták postára a kis, sárga emberek. Természetesen vásárlás előtt én is csak a Mobilaréna tesztet olvastam el, ahol minden frankónak ígérkezett. Aztán beleolvastam a fórumokba is - és meghűlt bennem a vér: atyaisten mit vettem... Miért nem inkább a Note-ot, ami szintén tetszik. De azt - telefonálásra, "fülhöz emelésre" - nevetségesen nagynak tartom, (internetezésre viszont nagyon jó lenne) és kényelmetlen a hordása. Most viszont, a 43-as MIUI ROM-mal kapcsolatban Általatok leírtak miatt újra bizakodó vagyok.
Köszi az alkotóknak, csak így tovább. Ja, és várjuk a V6-ost!
-
balika011
senior tag
Közben a dualboot is készül @m11kkaa barátunknak köszönhetően.
Ő fejtette vissza a Mi2 kernelét. -
szmyky
aktív tag
válasz
kriszpontaz #4525 üzenetére
Ez óriási, mondjuk én csak most vettem augusztusban, de azokat sajnálom, akik már fél éve bánják, hogy ezt választották!
Azért remélem, hogy sok 1s tulaj jár ide, mert megérdemlik már ezt a javítást! -
kriszpontaz
veterán
-
szmyky
aktív tag
Hu-hu-huuuu....
Eddig nálam is király a 43.0 multi!!!
De miért kellett erre eddig várni?!
Emberek! ...olyan, mintha új telefonom lenne!Szerintem direkt csinálták, hogy 2x örüljünk a phone-nak!
Mikor kicsomagoltuk és most, amikor életet varázsoltak belé! -
tahepa
senior tag
Most 7 lap van megnyitva a chome-ban (444.hu, index,origó cink stb..) zene a háttérben, plusz ellőttem egy fotót...ja és közben volt egy hívásom is.
és minden működik....
-
tahepa
senior tag
Már nyúzom egy órája...ki-be kapcsolgatom...böngészőt-böngészőket nyitogatok-zárogatok...ugrálok a programok között....de az istennek se akar belassulni,akadozni ~300 MB ram van állandóan szabadon....tehát jónak tünik a 43-as....igaz nekem a 37-es is kielégítő volt...szóval jó az irány a fejlesztésben.
-
kriszpontaz
veterán
Állat ez a 43as rom. 5 weboldal közt váltogatok, közben fórumozok + zene és nincs force close, zene megy, a weboldalak nem töltenek újra. Ilyennek kell lenni a készüléknek. Végre.
-
gallimi
tag
Sziasztok! Tudnátok linkelni nekem egy működő aosp romot gappsal együtt, illetve hogy hogyan kell pontosan telepíteni. Ez is mehet Mirecovey-ből? A másik kérésem látom itt a fórumon, hogy vagyula 24-es romját többen dicséritek, ezt is szívesen kipróbálnám de a nem találom sehol. Én személy szerint nem vagyok a 41-es rommal megelégedve. Köszi.
-
tahepa
senior tag
válasz
kriszpontaz #4507 üzenetére
Kösz...az értő olvasást még gyakorolnom kell..
-
kriszpontaz
veterán
Ez a ROM, a Xiaomi.eu-s már tud.
(#4509) tahepa : no prob
.
-
tahepa
senior tag
Filózok a 43-as rom felrakásán..ha jól értelmeztem az eddigieket akkor ez még nem tud magyarul...vagy igen?
-
bosmajor
tag
Amúgy tudja vki mi alapján számozzák az 1S romokat?
-
FunkyBoy
tag
Xiaomi az MTK-ból is profi gps-t tudott faragni, volt szerencsém tesztelni egy note-ot az 1s-el együtt és hát elég nagyot néztem (főleg az után, hogy a Jiayu G4-es telefonomon tényleg gáz az egész, a 3 betűs és a wazze pl. használhatatlan), mert a note általában pontosabb volt glonass nélkül mint az 1S a gps test-el mérve, a sebessége egyáltalán nem volt lassabb és minden patentül ment rajta. Gondolom a méretéből adódóan nagyobb antenna is lehet benne, mert meglepően jó volt!
-
davidsz
senior tag
válasz
kriszpontaz #4502 üzenetére
köszönöm.
-
Gloob
addikt
válasz
kriszpontaz #4500 üzenetére
A 41-ben már bent voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest