Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
megcsináltam a ramos cuccot de se az init.d mappábn nem látok fájlokat
se a böngésző + zenében változástroot megvan amit kért el is fogadtam örökösen
+ már 2x megcsináltam
itt a kép hogy írtam be a kódot
[link]
ötlet ?+
kérhetnék egy cwm telepítési útmutatót ?
nem szeretném hogy esetleg a sima hongmi-sat tenném fel az 1s-rea MI-Recovery megmarad vagy az helyett lesz a cwm ?
a célom az aosp tesztelése de előtte a "belsőt" mindenképp menteni akarom
én defy-ről jöttem így engem még mindig ahhoz a felülethez húz a szivem
a miui nekem már néhol túl csicsás és sajnos a dark-os témák eléggé pálcásak -
djula
aktív tag
válasz
kriszpontaz #3398 üzenetére
Érdekes, úgy emlékeztem, hogy láttam, de most nem látom. Lehet, hogy az official romban láttam?
-
wincmd32
tag
Én is kérdeznék:
mi az a senior mode? mi történik ha engedélyezem? -
Thome
veterán
Elég noob kérdés: merre találom a lezáróképernyő beállításait? Beállítottam hogy zenehallgatáskor tegye ki az albumborítót de most az istenért nem tudom eltüntetni.
-
ASDvagyok
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete én is tulajdonosa lettem egy 1S-nek több mint 2 év P970 használat után.
Ezt a hozzászólást a zenehallgatás miatt írom.
Előző telefonomon rengeteget segített, és ezen is van hallható minőségbeli különbség a GoneMAD Music Player használatával, de még finomhangolás alatt van (előző telefonomon is hónapokig állítgattam
). 10 oszlopban állítható az eq, beállítható hogy mennyire használja ki a processzort, erre 3 érték van (jó minőségű hangfájllal és fül/fejhallgatóval érdemes a legmagasabb kihasználást megadni a részletesebb hang érdekében).
Nem reklámozni szeretném, csak akik hozzám hasonlóan vájtfülűek és szeretik részletesen beállítani az ezzel kapcsolatos dolgokat Nekik ez egy jó alternatíva lehet.
-
icemad
nagyúr
Hol találom a magyar/spanyol aosp rom telepítési leírását?
Hogy lehet a legkönnyebben visszaállítani az init.d módosítását? Egyszerűen kikapcsolom?
Mert az igaz, hogy nem lövi ki a programokat, de annyira belassult a telefon, hogy az elképesztő... 6mp a böngésző megnyitása, 4mp a tárcsázóé, stb... -
kriszpontaz
veterán
Vaaaagy a háttér szinkronizálás (pl. micloud) hiba a munkahelyi hálózat Untangle szűrési beállításai miatt..... Mondjuk erre nem mernék megesküdni, mert otthon is csinálta, ott meg fullos a net.
-
terra052
őstag
válasz
kriszpontaz #3382 üzenetére
Egy próbát megér, nekem volt már status7 rom telepítésnél ócska sd miatt, cseréltem és OK lett minden.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
terra052 #3381 üzenetére
Azzal nincs gond szerintem, mert nem vettem észre, valamint akkor is pakolgatja az nem létező taskeket a memóriába amikor csak úgy az asztalon van, és nincs rádugva. Az előző telefonom mindig eldobta ezt a memóriakártyát (mondjuk mást is), ebben azt hittem hibamentesen megy de lehet az lesz a baj....
A kártyát formáztam mielőtt beletettem, hibamentes elvileg. Kingston Class 10 16GB. -
terra052
őstag
válasz
kriszpontaz #3380 üzenetére
Fülhallgató? Nekem az előző vezetéke meg volt törve, és ha mozgott ugyanilyen jelenséget produkált (bekapcsolgatta a kijelzőt), kicseréltem, azóta megszűnt. Persze nem biztos, hogy Nálad is ez a gond, nekem pl nem voltak beállítás ikon hegyek a ram kezelőben.
-
kriszpontaz
veterán
Na basszus megint kezdi, de még durvábban. Zenehallgatás közben lekapcsolt kijelzőnél felvillantja a kijelzőt és ébren hagyja. Mintha benyomnám a bekapcsoló gombot és kioldanám a készüléket, és már ott is csücsül a semmire nem reagáló Beállítások ikon. A memóriakártya lenne hibás???
-
Thome
veterán
válasz
terra052 #3378 üzenetére
Nem kell az az utólagosan telepített supersu, mivel gyárilag ott van benne az engedélykezelő, az nem gond hogy gyárilag már maga a rom rootolt, nekem is ilyen.
(#3377) Godlike79: Akkor az értesítőhangot fb-hez kénytelen leszek lelőni.
Szerintem ezt kb mindenki megfogja csinálni aki aktívan használja a telefont, mert annál lövöldözi is ki a progikat a cucc, így viszont már nincs gáz vele.
A hangminőség alapján azt hittem, van benne rendes dac. Jobbat szól mint a Lumia 620-am. -
kriszpontaz
veterán
Szerintem max úgy, ha nem állítasz be jelzőhangot értesítéshez.
A telefonom hála az égnek a full wipe után rendben működik, nincs felugráló beállítások ikon. Viszont egy menüpont ami a zenelejátszóban van angol lett (pl. amikor feltekered a hangerőt fülessel és beszól hogy ha sokáig nagy hangerőn hallgatod, akkor halláskárosodáshoz vezethet - ez magyar volt régen, most angol, de nem gáz csak megjegyeztem).
Ha felidegel a telefon, akkor megcsinálom a minfree cuccot, főleg ha b@sznak javítani a későbbiekben a memóriakezelést. Amúgy 130 mb szabad ram mellett feljön mindig a task manager takarítás miatt, tehát tényleg van valami elcseszett beállítás a rendszerben, ami miatt ezt csinálja a telefon. Amúgy szégyen hogy a fejlesztők ennyit nem mernek beáldozni a normális működésért. Tényleg kellene a MIUI.com-ra egy leírást feltenni hátha észreveszi valaki. Mondjuk én abban sem lennék biztos hogy bármely fejlesztő belenéz a BUG listába, max akkor ha már a CONFIRMED gombra vagy 1000-en rányomtak.Ez vigasztal hogy ahhoz képest hogy nincs dedikált (pl. Wolfson) chip a telefonban csak a snapi saját DAC, ahhoz képest minden eddigi telómat agyonveri hangminőségben fülessel.
-
Thome
veterán
Na ez a lényeges fájl akkor, a test annyira nem.
Reméljük sok ember fogja így már tökéletesen megelégedéssel használni a telefont.Na de kicsit más téma:
Akárhányszor kapok értesítést zenehallgatás közben, a zene megáll, az értesítés hangja bejön, majd rá pár másodpercre folytatódik a zene.
Nincs rá valami mód hogy maximum csak halkuljon a zene, vagy az értesítés zenehallgatás közben ne jelezzen hanggal csak rezgéssel? (Jelenleg rezgés+hang.) Nem vágok eret ha nem lehet, csak kellemetlen.Illetve, LG Quadbeat HSS-F420 fülessel elkezdtem hallgatni a zenéim, iszonyat szépen szól alapból is, majd bekapcsoltam alap fülhallgatós beállítással a MiEnhancert. Ég és föld!
Ezt követően az alap már nem is olyan szép.
Az alap in-ear fülhallgató beállítással rosszabbul szól szerinem, de a sima fülhallgatós beállítás az valami atyaég, minden megélénkül, a magas nem lesz olyan fültépő éles, a közép erőteljesebb, a mély nem puffogós hanem valóban ott van.
Szerintem befogok szerezni egy Piston2-t, annak a saját beállításával kíváncsi lennék mit szól ha már ezzel is ilyen durva.. -
nortx5
csendes tag
Sziasztok én is nemrég vettem hongmi-t. Nekem is memoria gondom volt aztan sokaig olvastam a forumot es.kiprobaltam a leirtakat. Egy ideje problema nélkül hasznalom a telefont nem lassu, nem lep ki, push uzenetek is jönnek. Stb... én direkt a 24es romot tettem fel pucoltam ki, ill anno minfreet neztem, de beallitas után toroltem is. Azóta minden okesnak tűnik, most is 17 aktiv nyitott lap van 137 mb ram. Kamera mellet a zene leall, minden más elvileg ok, mondjuk mostanaban nem hallgattam zenét, játékok sem lepnek ki. Van még valami teszt hogy megnezzem tényleg minden ok, vagy csak én nem veszem észre, esetleg a zene lejatszas bongeszes kombot nezzem meg jobban? Koszike
-
Thome
veterán
Mivel megkerestek privátban, hogy hogyan kell a Mozzarella féle megoldást megcsinálni, ezért segítek.
Laikusoknak szánt verzió:
1. Rootolod a telefont (beállítások->A telefonról->5x rányomsz az android verzió-ra., majd főmenüben megkeresed a "biztonság" programot, ott az engedélyekbe belemész, s a root jogosultságok mellett a kapcsolót bekapcsolod)
2. Busybox free-t töltsd le play áruházból, indítsd el, bökj az "install" gombra.
3. Init.d toggler-t tölts le szintén, elindítod, rányomsz az "enable" gombra.
4. Letöltöd a MinFreeManagert, elindítod, megnyomod a menügombot, a felugró ablakban ráböksz a "Preset" menüre, s ott kiválasztod a "Mild"-ot.
5. Letöltesz a Root Browser programot a play áruházból, ennek a segítségével visszatudsz a belső sd kártyáról lépni a főkönyvtárakhoz, itt betallózod a system mappán belül az etc mappát, az etc mappán belül megkeresed az init.qcom.post_boot.sh fájlt, ráböksz, feldob 3 lehetőséget amennyiben a root browser nevű programot használod, kiválasztod a "view" lehetőséget, majd megnyitod a beépített szövegszerkesztővel (RB Text Editor nálam, ráböksz).
6. Legörgetsz legalulra, odaböksz a legalsó sorba, nyomsz egy entert új sorhoz, majd begépeled/bemásolod ezt: /system/xbin/busybox run-parts /system/etc/init.d, majd elmented a jobb felső sarokban levő floppylemez ikonnal (RB Text Editor esetén)
7. Elindítod a MinFreeManagert, menügomb -> Preset -> Mild-ra nyomsz.
8. Újraindítod a telefont és kész, minden megy magától.A Root Browser programot eltávolíthatod, de a Busybox, Init.d toggler, MinFreeManager-t hagy a telefonon, NE töröld le!
Hogyan ellenőrizd le hogy működik: Megnyitsz rengeteg programot, több weboldalt, hosszan megnyomod a "home" gombot (középső érintőgomb), majd ha ott már 100mb alatt írja a szabad memória mennyiségét, akkor sikerült.
Ennyi.
-
n@p@lm
őstag
köszönöm!
-
n@p@lm
őstag
sziasztok!
mit kell telepítenem ahhoz hogy "diktálni" tudjak a telefonnak? -
natë
nagyúr
Fastboot romot internationalra frissíteni simán recoveryből update-ként kell? Bocs, noob kérdés..
Mert ugye a fastboot csájna.
-
Jojo22
tag
Nem értem mi történt de a minfree az alap beàllitàs, és ha 2 nap múlva is jó lesz android szentnek
-
natë
nagyúr
Nem kell a nevem, írhatod sajáttal nyugodtan
Nem az én érdemem, csak a több év droidos tapasztalat (kínlódás), infók összerakása, némi xda és logika.
Laikus vagyok.Egyébként kizárt, hogy annyi kínai közül legalább 1000 nem jött erre rá
Más: az official romban nincs browser???
-
Thome
veterán
Tökéletes. Mehet en.miui.com-ra:
Zene + 4 chrome lap + email + nyelvtanuló program + facebook + billentyűzet se csuk le és 100mb szabad. Néha leszalad 60-ig, de komolyan nevetséges hogy 60 mega ramon múlik kb az hogy ne legyen auto close. Na de már semmi gáz nincs, tökéletes.
-
Jojo22
tag
Hàt a minfree fàjlban nincs vàltozàs, auto memory manager úgy mutatja hogy meg maradt a beàlitàs de a minfree manager az igazat mutatja ami a minfree fàjl tartalmaz,
Azt hiszem a teszt jön ami eddig jeles kemény 40 perc utànzene+firefox 5 oldal és itt irok és egy csomo bigyò lerakva
Mivan ha nem is minfreet variàlja? -
natë
nagyúr
válasz
paulkaresz #3348 üzenetére
Mild.
-
Jojo22
tag
Mivel màr megcsinàltam, az 5 pontal mi lesz, meg kell csinàlni mégegyszer?
ajaj baj van nagy baj van
-
Jojo22
tag
Ez jó kérdés paul
-
Jojo22
tag
Próbàltam, de nem müxik, vissza keresve, hogy mit rontottam, ez mit jelent: a "busybox telepités és miegymàs"? Lehet itt hagytam ki valamit?
-
natë
nagyúr
1. : rootolt ROM alap
2. : Busybox telepítés
3. : init.d toggles a Play-ről, aktivál, kilép
4. : Minfree manager, vagy társai (ne az Ilolosat) közül valamelyiket letölteni, belőni optimumra, save
5. : /system/etc/init.qcom.post_boot.sh-ba az utolsó sorba be kell szúrni a következőt :
/system/xbin/busybox run-parts /system/etc/init.dÉn a 4-es pontot megcsinálnám a szerkesztés után is...
Reboot. Örül.
Bocs, siettem.
-
Jojo22
tag
És amúgy milyen rom van fent? És van bàrmi fagyasztva, vagy a green-el hibernàlva, vagy minden alap és csak a minfree-t àllitottad? Köhi Mozzarella!
-
Jojo22
tag
Üdv mindenkinek, nekem is próbléma van a kilödözéssel, Mozzarella mi lenne ha màr most leirnàd hogy kell, és igy gyorsabb lenne a teszt és biztosabb, mert mindenki màsra hasznàlja, vannak itt vàlalkozó szellemüek! Köztük én is!
-
djula
aktív tag
válasz
kriszpontaz #3340 üzenetére
Szuper, ki tudja milyen szarság volt még rajta, szerintem most már jó lesz.
-
djula
aktív tag
válasz
kriszpontaz #3336 üzenetére
De igen, a miflash után meg pláne el kellett volna.
Full wipe? -
kriszpontaz
veterán
Viszont megmaradtak a programjaim amit telepítettem. Ez normális? Elvileg a wipe user data-val el kellett volna tűnni. Mindnek. Vagy az nem elég neki?
-
kriszpontaz
veterán
Próbáltam, semmi haszna.
(#3334) paulkaresz: 2x végigment a flash, most csináltam meg újra, hiba nélkül. Még rajta van a gépen, a "CD" rom már bejött de a logónál áll. Mennyi idő kell neki az első BOOT-nál? Mert ez valami tetü lassú, csak világít a teló a logóval és kész.BEINDULT! Kínai - angol. Basszus pedig gondolhattam volna, az LG is 5 percig indult flash után. Köszi srácok!
-
paulkaresz
aktív tag
válasz
kriszpontaz #3332 üzenetére
[link]
ha így jártál el akkor mennie kellene. -
djula
aktív tag
válasz
kriszpontaz #3332 üzenetére
Nade egy wipe után nem lehetne rajta semmi extra logó. Próbálj mégegy wipe-ot nyomni, hátha.
-
kriszpontaz
veterán
Megcsináltam, ugyanúgy beállt a logónál. 5 perce nézem.
(#3331) djula : gondolom a webáruház logója ahonnan van teljes képernyős W szerű izé. Most vettem ki az akkut.
-
djula
aktív tag
válasz
kriszpontaz #3323 üzenetére
Nem kéne ilyet csinálnia ettől. Milyen kínai reklámról beszélsz, ahol megáll?
Aksi kivesz, újra indít megvolt? -
paulkaresz
aktív tag
válasz
paulkaresz #3329 üzenetére
Flashhez csak fastboot rom jó,a sima nem.Azok közül ami a link alatt van bármelyik használható.
-
paulkaresz
aktív tag
válasz
kriszpontaz #3328 üzenetére
végülis midegy melyik,utána már azt csinálsz amit akarsz.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
paulkaresz #3327 üzenetére
Ha erre gondolsz, ez a letöltési link a sima kínai/angol verzióé. Nincs multilang image. Vagy használható az eredeti multilang image is flash-hez (szerintem nem ugyanaz a kettő)??
-
paulkaresz
aktív tag
válasz
kriszpontaz #3326 üzenetére
a miuiandroid.hu fórumán a tudásbázisban minden link meg van adva,multis fastboot rommal.
-
kriszpontaz
veterán
Látom Fastboot romból csak kínai van, multi nincs...... na mindegy.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
paulkaresz #3324 üzenetére
Fasza.
-
paulkaresz
aktív tag
válasz
kriszpontaz #3323 üzenetére
Miflash szerintem.
-
kriszpontaz
veterán
Igazad van, előjött. Most meg csináltam egy wipe cache-t és egy wipe user data-t, és nem bootol be a telefon. Megáll az MI logó utáni kínai reklámnál. Semmit nem csinál. Ilyenkor mi van?
Ha rádugom a gépre, akkor csak a "CD" meghajtó jön be, de nem érem el a belső memóriát.
-
djula
aktív tag
válasz
kriszpontaz #3321 üzenetére
Akkor nálam is kéne lennie, kapcsold ki és teszteld még, szerintem jönni fog úgy is.
-
djula
aktív tag
válasz
kriszpontaz #3316 üzenetére
A véletlen használat megelőzés nálam is be van kapcsolva és nincs ilyen nyűgöm.
Az ota letöltés nálam is lassú volt, én éjszakára hagytam ott. Nem tudom miért nem csinálnak valami normális mirrort a letöltéshez. Meg azt sem értem egy ota update miért full rom, miért nem csak delta. Annó a Jiayu-ra portolt romon az ota update sokszor csak 10-30 mb volt, azt még lassú szerverrel is sokkal barátibb, mint így. -
kriszpontaz
veterán
Na úgy néz ki megtaláltam a szájbavert probléma okát, de még tesztelem.
Van a Beállítások -> Megjelenítés -> Érintés (véletlen használat megelőzése).
Ez be volt kapcsolva, mert párszor szarul jártam a zsebemben, össze-vissza nyomkodtam mire elővettem a telefont, ez meg a közelségérzékelőt ébren tartja és a kéretlen felnyitást megakadályozza.
Kikapcsoltam, és lám eltűnt a sok semmit meg nem nyitó Beállítások ikon.Eddig.
Most tölti vissza OTA-ról a 37.0.0 ROM-ot. De ez valami tetü lassú. 1 óra 5%. Nálatok is?
-
tachikoma
aktív tag
Wifi mizériára valszeg inkább az lesz a gond, hogy
09-04 09:24:06.560 D/wpa_supplicant(1194): WPS: attr type=0x1011 len=25
09-04 09:24:06.560 D/wpa_supplicant(1194): WPS: attr type=0x1008 len=2
09-04 09:24:06.560 D/wpa_supplicant(1194): WPS: attr type=0x103c len=1
09-04 09:24:06.560 D/wpa_supplicant(1194): WPS: attr type=0x1049 len=20
09-04 09:24:06.560 D/wpa_supplicant(1194): WPS: Unknown Vendor Extension (Vendor ID 9442)(az utolsó sor...)
de csak tippelgetek most... -
tachikoma
aktív tag
válasz
kobipeti #3312 üzenetére
...még pár dolog...
- apn lista üres. Legalábbis magyar szolgáltatók nincsenek. APN Backup & Restore használata erősen javasolt.
- rootolás egy külön történet. Ezzel lehet, bár elsőre nekem nem akart utána bootolni a teló. Másodikra jó volt.
- ADB egyelőre nem megy. Nincs hozzá megfelelő usb driver. A régi Redmi 1s driverrel nem megy.
- Xposed + Gravity Box tweakek nagy része megy. Status bar körül megint nem műxik pár mókolás (nincs százalékos akksi kijelzés, nem lehet eltüntetni az üres sim ikonját.)
- Benti céges wifi (free-nek látszik, de igazából csatlakozás után van authentikáció) nekem nem megy ("WPA: Unrecognized EAPOL-Key Key Data IE - hexdump..." errorlog)Otthoni simán (pedig az WPA2)
Minden más teljesen jónak tűnik, időnként elég hosszan bootol, és ezután megnézve a syslogot ilyen sorból látok egy tonnányit:
D/wpa_supplicant(1194): WPS: attr type=0x104a len=1
De amúgy egész használható
(Sajna én nem mentettem le az apn listát, és a tool más formátumú xml-t gyárt, mint a rendes apn-conf.xml. Valaki akinek még miui van megtenné, hogy felteszi a APN Backup & Restore appot, lementi az apn listát, és felrakja valami letölthető helyre? A tool ide menti: /sdcard/APNBackupRestore
Köszönöm előre is
) -
kobipeti
aktív tag
Aki szeretné kipróbálni a magyarosított spanyol AOSP romot itt megteheti:
Mindenki csak saját felelőségére! Jelenlegi állapotában két hiba ismert, Play csak akkor megy ha engedélyezzük az idegen forrásokat, valamint ha üres az egyik sim, attól még a képernyőn a jelzés megmarad!
Eddigi tapasztalatok: a kipróbált funkciók működnek, telefon, 3g, wifi, gps, kamera, szenzorok. Akkuidő jelentősen nem változott, multitask rendben, nem lő ki semmi fontosat, zenét pláne nem!
md5: 0b0f0a014c3cd4983a836fe8a44d0064
-
mcwolf79
veterán
válasz
kriszpontaz #3310 üzenetére
Sztem elég utána.
Wow! PH! addikt lettem
-
djula
aktív tag
válasz
kriszpontaz #3307 üzenetére
Mindegy, honnan rakod fel, csak nyomj egy full wipe-ot, vagy legalább egy user data + cache-t.
Full wipe-nál minden eltűnik a belső sd-ről, fotók, egyéb fájlok is. -
kriszpontaz
veterán
Na jó, közben visszaálltam a 36-osra, de ugyanazt csinálja. A tiszta telepítéshez mi kell? Hogyan kell csinálnom? Letöltöm a ROMot, átnevezem update.zip-re, bemásolom, és recoveryből rakom fel, vagy más módja van?
-
kriszpontaz
veterán
Ha visszaállok a 36-os romra, akkor elég egy wipe cache?
-
djula
aktív tag
Nem lehet, hogy azért állították úgy be gyárilag ahogy, mert ha így lenne, ahogy most neked akkor meg azon sopánkodna a nép, hogy miért csak 32 mega a szabad ram?
Valamiért mindenki csak a szabad ramot nézegeti, pedig abból nagyon minimális is elég, mint látjuk is.
Na mindegy, küldd el a beállításokat ahova csak tudod, hátha meghallgatásra talál. -
-
paulkaresz
aktív tag
Vettem egy ilyen akkut
[FEIPUSI 2500mAh]mivel érdemes tesztelni a kapacitást?Most még töltőn van,de nem melegszik,veszi a töltést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest