Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
válasz
kriszpontaz #5382 üzenetére
Most kezdtem el leszedni a 45-ös ROM-ot, ---> 374MB.
Remélem még jobb lesz a tel -
Oldbiggy
tag
válasz
tachikoma #5394 üzenetére
Szerintem ez a veleje a dolognakÉn így csinálom
-
chriss23
tag
válasz
bagkri01 #5383 üzenetére
Nos ma reggeltol hasznalva eddig minden okes. Valoba belekerult a plusz funkcio az akksi beallitasokba hogy optimalizalja a hatterben futobfolyamatokat.
Egy dolgot viszont szerintem kivettek. A gomb funkcio menu alatt eddig alkalmazasokat is be lehetett allitani hosszu erintesre. Most ezt nem talalom csak a futo alkalmazosok megjeleniteset vagy az adott app bezarasat. Akku merulest nem tapasztaltam jobban eddig. Roviden talan ennyi. Kicsot mintha folyekonyabb lenne de nalam a fejlesztoiben is at van allitva par dolog. Semmi cash torles nem volt vagy barmibfele wipr. Felment az OTA es kesz. -
tachikoma
aktív tag
válasz
#18193920 #5391 üzenetére
Ez mind szuper, csak épp nem segít egy hozzá nem értő emberen. Na de talán ez... (gugli a barátom)
-
FunkyBoy
tag
Szerintem ez nagyon nagyon nagyon durvi:
http://tech2.hu/pandawill-vambiztositas-0851832?fb_ref=recommendations-bar
(na ez mit fog gerjeszteni majd vajon?)
-
törölt tag
válasz
tachikoma #5390 üzenetére
Cwm-ről és custom romokról beszélek.
Én úgy szoktam, hogy letöltöm a gépre a full romot és mielőtt felraknám telepakolom a cuccaimmal.
De persze csináltam már cwm-ből rakható patch-et is.
Abba is bele lehet tenni bármit és akkor csak azt rakja fel az ember a meglevő romjára.
Nem nagy dolog ez, ezt tényleg bárki megtudja csinálni.
Kicsit túlmisztifikálják az egész android témát.
Csinálok egy cwm backupot és ha valamit elrontok, megy vissza a mentésből a rendszer. -
törölt tag
Én eleve rom telepítés előtt megcsinálom magamnak a saját verziómat.
Csengőhangok, üzenethangok, képek,bootanim és bootlogo, appok, bulid.prop és GPS.conf tweak stb.
És ha kész a rom azt rakom fel CWM-ből.
Jobban szeretem magam alakítani a dolgokat, ha már van rá lehetőség. -
gyjofi
tag
Lecserélte valaki (akinek a telóján Kra1o5 féle rom van) a boot imágót vagy animációt a Balika által belinkeltek közül valamelyikre? Én igen és most megragad a teló a boot logón és már nem jut el az animációig...
Ötletek??? -
kriszpontaz
veterán
válasz
chriss23 #5381 üzenetére
~10MB-os OTA volt ugye? Nem full rom. Valószínű most már csak a szükséges változtatások jönnek OTA-n a felesleges full rom letöltések miatt. Viszont megvan a lehetőség továbbra is letölteni a full ROM-ot.
Az első pár napban erős akkumerülés lehet, utána beáll rendesen. -
chriss23
tag
válasz
kriszpontaz #5372 üzenetére
Nekem ma délelőtt megjött OTA-n a 45-ös update.
Érdekes módon, amit itt belinkelt egyik fórumozó, hogy az a beta 45-ös OTA update sehogy sem ment fel a telóre és errorral eldobta magát.
De most már nagy az öröm. -
kriszpontaz
veterán
A Telenor SIM problémára a topikban találtak megoldást, az is az en.miui.com fórumról való. Fentebb linkelték.
(#5375) embe:
Az év vége felé érkező MIUI6 verzió már KK alapú lesz. Viszont van esély rá hogy előtte még egy KK alapú V5 verzió is kijön. Ezt nem kiabálnám viszont el, mert majd meglátjuk. -
embe
nagyúr
válasz
Egyébként várható - legalább ígéret szintjén - a 4.4 alapú rom?
-
blac
tag
válasz
Szia!
Ez a 2. sim, telenoros kártya problémát is megoldja? -
djula
aktív tag
válasz
Ez jó hír, köszi, bár már a 43 sem rossz ramkezelésileg.
Estére valószínű lesz eu rom is belőle.
Azért az érdekes, hogy az en.miui.com-on a kínai romból még mindig a 37-es van kint a letöltéseknél. Nem frissítik a letöltési linkeket? -
kriszpontaz
veterán
Srácok, stabil lett a 45-ös multi ROM. Azért is érdekes, mert az összes BETA tagnál nightly, és nem vált stabilra.
Valószínű rövidesen jön a xiaomi.eu-s rom is.Érdemes telepíteni, jobb ram management, kevésbé melegszik a teló.
-
Klusi86
tag
válasz
gipsztigris #5369 üzenetére
Viszont ha van egy tok is a telón akkor pont jó lehet
-
embe
nagyúr
válasz
pakkerpista #5367 üzenetére
Ez is az. Az OTG funkció révén csatlakoztathatsz hozzá egeret, stb.
-
-
tahepa
senior tag
válasz
pakkerpista #5367 üzenetére
-
pakkerpista
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott valaki olyan töltővel a telefonhoz, ami úgy néz ki, mint egy asztali dokkoló?
Úgy rémlik pár hete láttam ebay-en egyet, de nem találom. -
keekee
tag
B@@@tok má' meg a vitatkozást, linkeljetek valami KK alapú romot, vagy menjünk inkább sörözni!
-
Jojo22
tag
válasz
inteltunder #5360 üzenetére
-
inteltunder
tag
bunyó bunyó bunyó
-
Jojo22
tag
válasz
#18193920 #5358 üzenetére
Ha az ember tanulni szeretne, oktató is kell, itt a fórumon az oktatók a tapasztaltak, akik nem válaszolnak csak annyit írnak keres után, meg ez már volt téma.
A kereső meg sz@r az oldalon, és ha valaki unja a laikus kérdéseket ugorjon tovább megjegyzés nélkül , és lesz rendes segítő fórumozó remélem, aki válaszol.
És nem én kezdtem, te meg minek szóltál bele?
Vége.(?) -
törölt tag
Nem én kezdtem a ""bunkózást"" és a "sz__ozást" és a flegmázást, nézd csak vissza.
De találtam neked valamit Eladó 5230 ajándék postával
Probléma megoldva.
Tudod van egy mondás, ha oda____z az ablak, alá ne kopogtass be papírt kérni.
Kértél, kaptál (információt) most már akár be is fejezhetjük, lépjünk tovább.
Sok sikert. -
Jojo22
tag
válasz
#18193920 #5356 üzenetére
Úgy tudtam hogy ez alap dolog az androidnál, nem gondoltam hogy ki lehet kapcsolni, és kerestem de nem gondoltam hogy a gomb funkciók nem a gomb funkciók között van és amúgy se látszik a teljes kiírás(ne haragudj hogy ez az első Androidos telefonom, mert a kőkori symbiános telom ellopták amúgy még mindig a kis nokia 5230 lenne)
Felőlem arra veri mindenki amire akarja, de a flegma bunkó válaszokat nem bírom, és ha azt hiszed meg váltod a világot, egs, engem nem is érdekel az ilyen haszontalan dolog, a ram kezelést old meg a miuinál, akkor leszel valaki!!!
Szerencse hogy segítőkész emberek is látogatják az oldalt! -
törölt tag
Sajnálom, hogy ilyen gyerekes és lusta egyénnel hozott össze a sors ezen az oldalon.
Sokkal bölcsebb lenne, ha tanulnál valamit az itt levő emberektől, hogy ne kelljen alap dolgokat kérdezgetned.
1. mert ciki
2. mert hülyét csinálsz magadból, mert nem kapsz választ időben a pitiáner kérdésedre
Javaslatom, hogy ne járasd le magad jobban és olvasd el ezt a cikket (ez talán a te szinted)u.i.
nem vagyok benne biztos( látva a képességeidet), hogy képes lennél kicserélni egy bootlogót vagy bootanimációt -
törölt tag
Megoldódott a probléma (Beállítások / Kisegítő lehetőségek) szerintem lépjünk túl rajta.
Egyébként sem hiszem, hogy ha átnézted volna a Beállításokat ne találtad volna meg magad is 2 perc alatt.
Kérdeztél, választ kaptál másfél órán belül.
Tanulság ha nekiesel a beállítások menünek spórolsz 1 óra 28 percet. -
balika011
senior tag
-
-
balika011
senior tag
Google boot logó és animáció:
Letöltés:
MEGA - GoogleLogo.zipBeats Audio boot logo:
Letöltés:
MEGA - BALogo.zipWindows boot logo:
Letöltés:
MEGA - WLogo.zip -
Jojo22
tag
Valaki tudja hogy a 43-on hogy lehet, be lehet e állítani hogy a hívást a power gombal szakitsam meg? előzőn működött.
-
balika011
senior tag
válasz
sesshou #5341 üzenetére
Igen, a RIL sem sajátja, a sajátját kéne beüzemelni, a wifi mac is megy, de az is csak a kontár módon.
A jó megoldás wcnss + libwcnss_qmi ami a riltől lekéri az nv-ből a mac-et. (Igen az VN-ben van rengeteg szám és adat. A sajátomat kimentettem, egy kiszivárgott qcom toolal, de nem jöttem rá, hogy az emmc-n hol van tárolva, pedig nem lenne rossz menteni recovery-vel. Majd kimentem mind a 8gb-ot és átnyálazom.)Küldjek neki egy diff-et hibajavításokkal?
-
balika011
senior tag
válasz
LantosBerry8 #5338 üzenetére
Ma én is kipróbáltam, nekem mindenhol halk, az akkut nem tölti fel rendesen, a kijelző feloldódok a szebben, a bt elég tré. //"rc"6
-
balika011
senior tag
válasz
balika011 #5318 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=nBznJpiumRs
UI: Az Xperia E1 kamerája eléggé gatya. :S (Az egész telefon, egy pénzkidobás...)
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
LantosBerry8 #5335 üzenetére
Update!
Az Rc6 -ban lévő kodek problémára megoldás:
Telepítsd az MX Playert + az összes elérhető kodeket hozzá a play áru házból!
Hívás közbeni halk hangszóróra megoldás:
Volume+ free nevű app telepítése szintén a play áruházból (itt értelemszerűen beállítani) -
Oldbiggy
tag
Érdekes dolgokat müvel a telefonom.Fenn volt a CM11 R5, próbaképp feltettem a Mokee 11-i nightyt, volt forma- cache, system, data, mégis az R5 összes beállítása megmaradt, a témák is, hozzájött a Mokee plusszbeállításai, megjavult a sleep /csendes időszak/, viszont nem müködik sem a visszagomb, sem a menügomb, és a google billentyü leállt. Megy vissza az R5.
-
LantosBerry8
senior tag
Működhet az szerintetek, hogy a Kra105 CM11 Rc6 -ra frissítésként telepítem az RC5 -öt? Fog rendesen működni? (Értem ez alatt, hogy csak wipe Chase és wipe dalvik chase -t csinálok...)
-
embe
nagyúr
Üdv!
Érdeklődök, hogy az 1S változat mennyivel lett jobb ( gondolom jobb lett ) az MTK procis verziónál? 4.4-es romot kiadtak már rá? vagy csak valami costum megoldás létezik ezen a vonalon?
2simes teló kellene, és lehet ezt fogom választani......
Esetleges bugok, hibái vannak? kamera része milyen lett változott?Köszi a választ előre is!
-
-
tachikoma
aktív tag
válasz
Oldbiggy #5327 üzenetére
Én a 09.15-el próbálkoztam, de nagyon össze volt kutyulva az SD kártya elérése, link link hátán, aztán mindent kétszer mutatott. Meg csúnya volt a hangja, nagyon halk volt és torzított minden. Azóta írták hogy módosítottak valamit az ALSA driverek környékén, de én váltottam kra1o5-ra, és annál jobbat nem találtam egyelőre. (R3 vagy R5-öt ajánlom, az R6-al voltak gondjaim)
-
tachikoma
aktív tag
válasz
sesshou #5320 üzenetére
Kereshetsz rá valami appot (bootanimation a varázsszó, de általában saját témát csak a fizetősek szoktak engedni felrakni)
Vagy bemásolhatod kézzel (root explorerrel vagy ES File explorerrel) /system/media -ba, csak aztán át kell nevezni "bootanimation.zip"-re és átállítani a permission-jeit 644-re. (rw-r--r--) -
Oldbiggy
tag
Valaki feltette a Mokee romot? Érdemes megpróbálni, mert a 09.29-it feltettem, de hamar le is szedtem.
-
celeron
senior tag
Srácok! CM11 R6 van fenn, a telefon nagyon pörög. Két problémám van:
- Ha valakivel beszélek telefonon, és raknám le a kijelző nem éled fel, csak nagy késéssel. Ugyan ez a helyzet néha ha a lockscreent próbálom elérni, benyomom a power gombot és van hogy 5ször nyomom be mire felvillan a kijelző.
- A másik dolog, hogy a proci 1400 MHz-re lett "leskálázva", hol lehetne ezt visszaállítani? Néztem a beállításokat, de nem találtam proci órajelre vonatkozó beállítást (vagy csak én voltam vak..).Még annyi pozitívum, hogy az MIUI után lehet igazán megérezni hogy a CM kihozza a vasból ami benne rejlik. Ma pl programoztam, olvastam, zenét hallgattam, böngésztem, plusz kódot fordítottam párhuzamosan, és nem halt be semmi! És az üzemidő sem rossz, ajánlom!
-
kobipeti
aktív tag
A 43 nekem állandóan eldobja a 3g-t másnál van hasonló jelenség? Csak SIM kikapcsolás után áll vissza a rend, olyan 1-2 óra időtartamra!
-
Oldbiggy
tag
Ezt a Clean to Install a New ROM menüt érdemes használni, vagy töröl olyat is amit nem kell?
-
G.Peter
aktív tag
Na most lett elegem a miui-ból. A 43-ban ugyan javult a ramkezelés, de nekem jelentősen csökkent az akksiidő. Megy föl a CM, az a régi telómon se okozott csalódást...
Jól vettem ki a hozzászólásokból, hogy az R5 jobb, mint az R6?
-
balika011
senior tag
Hoztam egy eléggé tetszetős boot logót és animációt cm-hez.
Boot Logó: (Ezzel cseréli le a Mi logót bekapcsoláskor.)
Boot Animáció:
Letöltés:
MEGA - CMLogo.zip(Az képek eredeti készítőjének kiléte számomra ismeretlen)
-
LantosBerry8
senior tag
Szerintetek visszatudom tenni minden gond nélkül úgy mint ha frissíteném a cm11 rc6 ra az rc5 verziót?(nem csináltam mentést...)
Nekem az valahogy jobban bejött.... -
sesshou
senior tag
CM ben a sim ek nevét lehet customizálni valahol?
Valaki tudja mire való a TuneAway funkció? kerestem neten de csak egyetlen egy helyet találtam ahol megemlítették de ott sem tudtak semmit mondani rá. -
-
tachikoma
aktív tag
-
balika011
senior tag
válasz
osztraksajt #5307 üzenetére
A MutiSim beállításokban be lehet állítani, hogy kérdezzen, alapból az elsőn hív.
-
osztraksajt
őstag
A CM romban működik szépen a dual-sim támogatás? Úgy értem hogy írja hogy melyik kártyán volt a bejövő hívás, kimenő hívásnál megkérdezi melyikről menjen ki? Ahogy egy normális dual-sim telefonnak elvileg működnie kell.
-
kobipeti
aktív tag
Nem tud valaki egy olyan alkalmazást ami az egyik SIM-kártyát ki meg be tudja kapcsolni, mert a net-es kártyámat 1 órát használom naponta, és hiába kapcsolom ki az adatforgalmat, nagyon sokat fogyaszt azzal hogy lóg a hálózaton, 85% -ban feleslegesen. Amire meg menüből eljárom a "táncot" addigra meg......
-
tachikoma
aktív tag
válasz
sesshou #5303 üzenetére
Én tegnap felraktam a (kra1o5) R6-ot az R5-re. De lehet, hogy megy vissza az R5, mert ma már egyszer lefagyott amikor telefonálni akartam, és a zenelejátszás bluetoothon elég necces lett: akadozik, mint a rossebb.
Pedig a proximity check-es javítás az nagyon frankón működik... -
kriszpontaz
veterán
Szerintem aktív folyamat korlátozást jelentene. Azt nem tudom hogy ez az opció bekapcsolva a fejlesztői opciók beállításaiban mit takarna. Tehát nem tudom hogy mit kellene beállítani a fejlesztői opciókban hogy ugyanazt elérd mint ezzel. A folyamat korlátozás pl. ha 4-re van állítva, akkor 4 alkalmazást tart meg fixen a memóriában aktívan, a többit nem lövi ki, csak automatikusan cache-be rakja. Elvileg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest