Hirdetés
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gameboy77
aktív tag
Üdv. Mindenkinek!
Ma délelőtt nekem is megérkezett az Eustock-tól rendelt szürke Note 2-őm(SAMG3 fórumtárshoz hasonlóan én is csak dicsérni tudom őket).
Egy LG E975-ről kell átköltöznöm,ami bevallom őszintén nem olyan egyszerű,az Lg-ben sok minden profi módon van megoldva a Miui megoldásaihoz képest.Na de a készülékről is pár szót:
Az anyaghasználata,összeszerelési minősége teljesen rendben van az árkategóriájában,mondhatni kellemesen csalódtam.
A rendszer nekem is frissült a Miuihu 5.10.16.-ra,ami csak töltés közben volt hajlandó települni,úgyhogy délelőtt fel is töltöttem az akkut.
A töltöttségi szint most 54%,2 óra 36 perces SOT ,és kb 40 perc beszélgetés után.Ebben játék még nem volt,csak a szokásos beállítgatások,belakási procedúra.Egy dolgot szeretnék kérdezni:Hogyan lehet állítani a fényképek méretét,ill.honnan tudom,hogy hány mp-ben készült egy kép?(a telefonnal készült képekre gondolok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest