- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pici telefon, óriás akksival?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balog.peter
csendes tag
Sziasztok!
6.1.14 ram van a note2 prime telefonomon es nem mindig hajlando a bluetooth autos szettjeimmel csatlakozni ck7w es ck100 tipussal sem. Ilyenkor winfos modszer mukodik, blue ki-be es tadaaaa csatlakozik. Ez sajnos elofordul a 31-es ram ota azelott pipecul mukodott mindig. Varnam ha valakinek lenne jo 5lete. Koszi -
kanjoe
csendes tag
Sziasztok urak
Azt hiszem valamit nagyon elb...sztam.7.1.1.0 stabil eu rom van a telón,újonnan telepítve.Ezzel nincs is gond.Ellenben az online témák közül alkalmaztam egyet(valami iphone ...),még ekkor sem volt probléma.Miután a képernyő 30 mp után lezárt fel akartam oldani és itt jött a gebasz,nem lehet oldani, mert valamilyen kódot kért.Telo újraindít,ez a kép fogad
.Még ekkor sem estem kétségbe gondoltam elindítom a telót recovery módba és újra húzom a romot .DEE most jött a meglepi:nem indult se recovery-ben se fastboot-ban,csak és kizárólag a rom indul el ,de az is csak a kódos szarságig.Próbáltam 100-szor, mostmár tanácstalan vagyok.Minden segítséget megköszönnék.
Üdvözlettel: Kanjoe
Ui:remélem jó a kép beszúrása
-
heidrich
senior tag
Srácok, ha vissza kéne rakni a jövőben a gyári Mirecovery-t azt hogyan tudom?
-
Flexy90
senior tag
válasz
Flexy90 #9921 üzenetére
#11180 Imy:
Nálam volt ilyen gond. (Előzményre írtam a választ)
Szerintem széria hiba, ha utána olvasol akkor több embernek volt ilyen problémája. (Külföldi fórumon is)
Rendeltem aliexpress-ről pótalkatrészt és kicserélem magamnak. (Pont tegnap jött meg, és cseréltem ki)
Azóta gond nélkül megy!
-
heidrich
senior tag
Arra van megoldas, hogy a gyari alap temanal a Google appok ikonjai is atvegyek a tema ikonjait? Eleg hulyen nez most igy ki... Amivel jott a telefon EU 5.9.24 ott jok voltak de miota frissitettem nem csereli le oket a tema.
Koszi.
-
heidrich
senior tag
válasz
randras_83 #11185 üzenetére
értem, feldobok egy TWRP-t, nem jelent gondot, csak még nem akartam piszkálni.
amugy ha "signature verification failed"-et dob akkor a korábbi romhoz egyáltalán nem nyúl ugye? (simán elindult, csak kérdem)
-
heidrich
senior tag
válasz
randras_83 #11183 üzenetére
tiszta sor, de még a gyári se?
azért egy kicsit vicces
-
heidrich
senior tag
Gyári MIUI oldalról leszedett ROM (7.1.3.0) miért dobhat "signature verification failed" hibát? MiRecoveryben szimplán telepíteni akarom az update-zipet... gyári romoknak simán felkéne menniük nem?!
Most ismerkedek a telefonnal, tegnap simán felment egy EU-s stabil ilyen módszerrel, csak gondoltam kipróbálok egy teljesen gyárit ha már még úgysem laktam be a telefont.
-
adamz91
tag
Micsoda "javítások"
CHANGELOG 6.1.21[Lockscreen, Status Bar, Notification Bar]
New - New version of daily lockscreen. Support viewing, sharing, and apply wallpapers on lockscreen (01-19)[Weather]
Fix - Weather FCed after closing its settings menu (01-19)[Permissions Manager]
New - Manage permission to create home screen shortcut. Restrict all apps' access to a specific permission in one press (01-20)Fixed Recommended apps in folders
Added GMS icon
Added Sunrise/Sunset in the weather app -
Imy
veterán
Pár napja, vagy lehet már egy hete a hangszórója (előlapi, amit beszélgetésekhez használok) mintha zizegne. Amikor hívok valakit, és kicsörög, akkor nagyon érdekes a hangja. Ha valakivel beszélek akkor is kicsit hallani, de akkor annyira nem. Esetleg valakinek volt már ilyen problémája?
-
droti25
őstag
válasz
randras_83 #11178 üzenetére
Igen. Köszi kipróbálom majd.
-
droti25
őstag
válasz
randras_83 #11176 üzenetére
És ha ezt megcsinálom mi fog történni?
-
droti25
őstag
Sziasztok
Érdemes az MI fiókot létrehozni vagy semmi értelme?
Én a telefon első bekapcsolása után átugrottam, így most állandóan zaklat hogy a sim kártya nincs regisztrálva.. Stb.Segítsetek pls!
-
zoli121
aktív tag
Sziasztok. Gazdagabb lettem egy Redmi Note 2-vel. Kerdésem az hogy ki melyik szoftvert ajánlja? Stabil ,fejlesztői vagy a CM?
-
kvazika
csendes tag
Nalam is a .14 eddig a legjobb...
-
Imy
veterán
Ez a legfrissebb magyar ROM?
-
sublett
tag
Sziasztok!
Valaki rajott már hogyan lehet kivételt tenni a cleanerbe az új EU stabil ROM (7.1.1.0) esetében? Még a hivatalos oldalon is csak kerdezgetik a fejlesztőket... -
attaking
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan helyet, ahol eredeti Redmi Note 2 akksit vehetek? Már vettem 2 hamisat (Ali, Banggood). Szeretnék harmadszor biztosra menni.
Köszönöm. -
heidrich
senior tag
Egy apro kerdes: A gyari alap temaban (default a neve, kek hatterrel) a Google appok custom ikonjai miert nem jelennek meg? Elegge nem passzol pl. a kerek Chrome ikon a tobbi szogletes ikonhoz.
Multi stabil 7.1.1.0
koszi.
-
heidrich
senior tag
-
heidrich
senior tag
válasz
DaWe94 #11161 üzenetére
ja értem, köszi.
---
btw srácok elég új vagyok, kérdésem annyi lenne, hogy jelent bármi problémát ha nekem 2015052-es (kinai) modellem van? Tudtommal az eustock is ilyet forgalmaz, az oldalon ezt irják.
Mert enyém enyém Aliexpresses (Hong Kong Goldway), és azt irják leírásban hogy custom rommal fel vannak oldva az FDD sávok (alapbol eu-ssal jött és működik is a 4G Szegeden), de ha én mondjuk egy gyári kinai-angolt tennék fel akkor nem menne a 4G? Kicsit még képzavarban vagyok
Most egy EU-s stabilt (7.1.1.0 legfrisebb) raknék fel jó választás? Mert a fejlesztői eu-s 7.10.24 elég régi amivel jött és van vele 1-2 gond... (ma random 2x is rebootolt)
-
-
-
D4ni
őstag
válasz
csocsoszán #11151 üzenetére
Nexus 6-nál ment, igaz akkor csak 1 kártya volt benne,de hívás közben 4G-vel tudtam netezni. Ezért is gondoltam hátha meglehet itt is oldani
-
grafnet
veterán
Urak!
Kéne egy kis segítség: tettem egy röpke próbálkozást a Stable vonalon... Azóta csak a 2-es SIMet látja.
- Hogy tudom az egyes SIMet elővarázsolni? -
adrian94
őstag
Ha az eustock.hu-ról megveszem a telefont akkor kell valamit frissíteni / cserélni rajta ? látom írjátok itt sokan, hogy ezt meg azt frissítitek de én nem nagyon vagyok otthon ebben a témában..
-
RVR400
veterán
válasz
Mephistoone #11148 üzenetére
A 21-es verzióval a korábbi 3 óra 20 perc képernyőidő már csak 3 óra annál a példánynál, ami nálam van...
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Lenne 1-2 kérdésem, ma jött meg a készülékem, üdv Mindenkinek!
2015052 kínai belpiacos modell, alapból xiaomi.eu multis rommal jött szóval mennek az FDD LTE hálók is, Szegeden simán megy a 4G (1800mhz).
Kérdésem az lenne, hogy ha egy teljesen gyári romot szeretnék feltenni (angol-kínai) akkor a MIUI oldalán csak a "Redmi Note 2 China" szekcióban lévő tudom feltenni az enyémre vagy a "global"-t is? Mert ha jól tudom a China-ban alapból tiltva vannak a hazánkban is használt FDD sávok és azzal sokra nem megyek, de javítsatok ki ha tévedek. A hivatalos MIUI oldalán lévő romban van Google Play?
Mint előbb említettem xiaomi.eu 5.9.24 fejlesztői van fent alapból ami nem mai verzió, ti a helyembe erre mit tennétek fel? Stabilan jól működjön, nem feltételen akarom állandóan, heti szinten a jövőben frissíteni ha nem muszáj vagyis egy stable is jó lenne (csak kérdés gyári vagy multi), magyar nyelv nem szempont.
Nagyon köszönöm!
-
motofi
aktív tag
válasz
Mephistoone #11148 üzenetére
akkor nagyon jó!
-
D4ni
őstag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem dual simes használattal kapcsolatban. Mint látjátok ez az első dualos androidos telefonom ezért elnézést, ha nagyon primitív a kérdésem. Tehát : 1es kártya hívás, 2es net. Ha telefonálok valakivel 1es simen akkor nem enged netezni 2es simmel. Mivel a készülék nem dual aktív ezért nyilván nem fog a kettő egyszerre menni, de! Nincs olyan lehetőség amivel életre lehetne kelteni ilyenkor az 1es kártyához tartozó 1gb vész netemet?
-
motofi
aktív tag
válasz
Zsozsoka 74 #11146 üzenetére
Nálam is jobban merül. Bár néhányan az ellenkezőjét állították. De remélem hamarosan OTA-n is elérhető a 6.1.21 frissítés.
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
Mephistoone #11145 üzenetére
Ezt sajnos én is alá támasztom.... Nálam is nagyon gyorsan merül. (prime eu 6.1.14)
-
Mephistoone
senior tag
Kicsit ez az új rom mintha gyorsabban merülne...
-
Criminal017
őstag
válasz
gabeszakem77 #11142 üzenetére
Kis alattomos.
Én múltkor a Microsoft alkalmazásokkal szívtam egyet. PowerPoint úgy gondolta mobilneten, hogy a felhőből szépen leszívja a bemutatóimat. Szerencsére 50 mega körül észrevettem, azóta a Microsoft cuccok nem kapnak mobilnetet. :v -
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #11141 üzenetére
A Frissítésre elég a Frissítésnél, de alkalmazások is tudnak alattomosan letölteni.
Attól függ mekkora a mobilneted. De mondjuk 5-10MB-osnál nagyobb fájlok ne jöjjenek már le a tudtod nélkül... -
gabeszakem77
csendes tag
válasz
Criminal017 #11141 üzenetére
Be volt állítva
A wifin elkezdte a töltést, majd el kellett mennem otthonról, és letöltötte mobilnettről.
-
Criminal017
őstag
válasz
gabeszakem77 #11140 üzenetére
A frissítés alkalmazásban betudod állítani, hogy csak wifivel töltsön.
Frissítés alk. -> három pötty felül -> beállítások -
gabeszakem77
csendes tag
válasz
Milestone2 #11139 üzenetére
Hát sajnos ott nincs mérethatár beállítva. Mit javasolsz mennyit érdemes beállítani?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
gabeszakem77 #11138 üzenetére
Megnyitod a Letöltés alkalmazást, jobb felül 3 kis pötty (menü) Beállítások, Letöltési limit beállítása mekkora méreten van?
-
Klara_
őstag
válasz
Criminal017 #11136 üzenetére
-
tonerz
aktív tag
válasz
betyarr #11132 üzenetére
Futottam már bele én is hasonlóba tg-nél.
Előfordulhat hogy egy szinte minimális észrevehetetlen deformáció volt az üvegben és ezért nem "cuppant"rá teljesen.
Anno egyet sikerült nekem némi hajszárító segítségével visszapréselni, de volt már olyan is hogy ez se segített. -
Klara_
őstag
-
betyarr
veterán
válasz
v!ct0y #11131 üzenetére
már attól féltem,hogy beszakad a kijelző úgy nyomtam,de visszaugrik
és érdekes,mert vagy 6-7 alkalommal levettem feltettem és szinte mindig máshol van buborék,amit egyszerűen nem lehet eltüntetni.a nillkinnél például november eleje óta alatta volt a buborék egészen mostanáig,mert valahol azt mondták,hogy idővel eltűnik.hát nem.
és fura,hogy pont egy teljes sarok levegős.tehát nincs azon a sarkon a buborék után levegőtlen rész.elvileg ki kéne mennie a sarkon a levegőnek,de ez pont az ellenkezőjét csináljaelőször arra gondoltam,hogy az a sarka a telefonnak nem teljesen egyenletes.de most a másik fóliánál máshol jelentkezik ez a probléma
-
vvillie
tag
Van rá megoldást, hogy dupla érintésre felebredjen a telló?
-
Criminal017
őstag
Az eheti multi rom eddig tetszetős, főleg úgy, hogy visszarakták az időjárás alkalmazásba a napkelte/napnyugta időpontokat. A "daily lockscreen" sem rossz, bár amiket feldob háttérképek gyanánt, azt európai ember nem állítja be...
Akkuról nem tudok beszámolni, arról majd holnap.
-
RVR400
veterán
válasz
Milestone2 #11125 üzenetére
Kivehető, de pl nem egyféle recovery van. Amit láttam telót, az egyiken nem ment fel a heti frissülős ROM, ezzel meg felmegy.
Az, hogy mekkora a recovery technikailag mindegy, mivel ez egy LEMEZKÉP, tehát a teljes partíció rajta van. Nyilván a recovery magában csak 17 MB, de ez a komplett mentés a recovery partícióról.
Tehát, ugyanazt lehet vele kezdeni, mint a 17 MB-ossal, mivel fastboot alatt felflashelhető, és teljesen mindegy, hogy valaki átlegfelhasználó, vagy advanced user, vagy éppen full pro.
Azt sem mondtam egy szóval sem, hogy mindegyik felmegy, mivel vélhetően a custom ROM-ok csak TWRP-vel fognak menni, de a gyárihoz így nem kell TWRP-t flashelni.
-
betyarr
veterán
megjött az új tg-m az aliról.már nem tudom,hogy ki linkelte az eladót.most egy matt tg-t vettem,legutóbb egy 9h+os nillkint.a nillkint amikor feltettem,akkor a telefon bal alsó sarkán volt egy elég nagy buborék,ennél pedig a jobb felső sarkán,meg mikor hol.többször is levettem és feltettem,de mindig marad buborék.1-2 nap után sem tűnik el.
mi a fenét csinálok rosszul??? -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Milestone2 #11120 üzenetére
Van benne egy kis ajándék
, trojan malware
-
RVR400
veterán
válasz
Milestone2 #11120 üzenetére
Ez a teljes lemezkép arról, ami nálam van még. Nyilán nem vágtam le a hasznos részt, mert ekkora a recovery partíció a telón.
Most tettem fel a 21-i verziót is vele simán. Fastboot alatt simán feltolható. Screenshotot nem lövök róla, mert minek.(#11122) ^Clown: Neked pl pont jól jön, amit feltöltöttem.
-
^Clown
addikt
Látom, ha ki akarom próbálni az 01.21-et, muszáj lesz TWRP-re áttérni.
-
RVR400
veterán
válasz
Mephistoone #11118 üzenetére
Ha esetleg valakit érdekel, akkor innen letölthető az a MiRecovery, amivel felmennek a ROM-ok, és nem kell TWRP-zni. Nem tudom, hogy volt-e már, de ha valakinek kell, akkor volt értelme lementeni.
-
Mephistoone
senior tag
kint van a 21
-
tomsolo
addikt
válasz
kidnou #11112 üzenetére
Sőt még ennél is kevesebb volt mivel volt hozzá kupon
Az más kérdés hogy sztem annyira nem nagy szám ez a tok, ezzel a bumperral sokkal elégedettebb vagyok
-
D4ni
őstag
válasz
csocsoszán #11111 üzenetére
Áh, köszönöm
-
adrian94
őstag
válasz
csocsoszán #11107 üzenetére
Igen ezt akartam linkelni csak véletlenül másikat linkeltem
-
adrian94
őstag
Sziasztok.
Eddig úgy néz ki, hogy jövőhéten veszek Én is egy Redmi Note 2-t.
A kérdésem az lenne, hogy ez a tok megéri az árát ? Vagy van esetleg jobb olcsóbban vagy kb ilyen árban ? A telefont is az eustock-tól veszem majd.. Megbízható oldal ?
Ha meg lesz a készülék akkor érdemes valamit frissíteni rajta ?
-
Buszos
aktív tag
Szervusztok!
Némi csere-bere árán Redmi Note 2 tulaj lettem, kezdek visszaolvasni
TWRP, 6.1.11-es telepítésen túl is vagyok.
-
D4ni
őstag
rendelt már valaki innen?
http://www.spemall.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-4G-LTE-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-5-5-Inch-1920x1080-pixels-Screen-Dual-Cameras-3GB-RAM-32GB-ROM_g.html
tutkó a 3gb/32 eset küldik?
-
Czimby
addikt
válasz
Milestone2 #11091 üzenetére
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest