- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stalker-2572
veterán
Amióta szellős házam van és úrjapasztáztam 15°C-al hűvösebb lett (55fok max)
-
Balli
őstag
Szeva, pont a napokban volt egy proci hűtő teszt hátha nem olvastad még:
Bővebben: link
Ott van egy magyar termék, aminek kedvező az ára is. -
amargo
addikt
Halee!
Tudnátok ajánlani egy ilyesmi hűtőt P4 3 prescott lehűtésére? már próbálva lett egy ilyen kütyű, (GlacialTech hűtő 4360 P4 3,2 GHZ (26dB)) de nem igazán hűtötte le.. 70fok felé fel ment.
tehát kéne valami kicsit izmosabb ventivel de a 30db, 4-6e ne haladja meg.
tudnátok segíteni?
köszi
amargo -
Stalker-2572
veterán
Nekem is ilyen hűtöm van, de elégedettlen vagyok vele. Hűtése éppen hogy cska elégségeas, de egyáltalán nem halk. Amúgy tuningolható? (gyorításra gondolok)
-
Majstor
senior tag
Na szevasz!
-
lol
senior tag
GlacialTech Igloo 2470 Light >> Bővebben: link
nálam jó a link... nem értem...
[Szerkesztve] -
lol
senior tag
tapasztalatom nincs de nem lehet nehezebb mint a többit (minnyá jön vlaki és megvéd)... de vehetsz egy > Bővebben: link
ez 19dB - silent blade ventivel - és bőven jó a procidra... -
lol
senior tag
ha nem húzod akkor ez neked tökéletes WhisperRock IV > réz mag, 21dB, bartonra 3400+ig bírja >> Bővebben: link 3ezer pénz
-
opr
nagyúr
Most egy SB III-as 5000 Ft körül mozog, enyiért vettem.
-
opr
nagyúr
Alaplapja: MSI kt6 delta
Tápja: Codegen 400W -
opr
nagyúr
A ház szinte teljesen ugyanolyan, az én alaplapom egy Asrock k7s8x, neki v.mi MSI-je van, ezt most nem tom pontosan...
De mindjárt +kérdezem, és leírom, a hűtő oda van berakva, hogy van ugye a proci, kicsivel a táp alatt, és és a ház hátuljába rakta be úgy, hogy a házból kifele fújja a levegőt...
A tápok :
Nekem noname 300W;
Neki nemtom milyen 400W, ezt is megkérdezem, szt mindjárt ideírom... -
Majstor
senior tag
Milyen Házad van...
A tápegység is fontos e téren...nem is kevés szerepet tölt be... -
Majstor
senior tag
Köszi!
Akkor ezek szerint 5E Magyar pénzt lehet ezzell a GlacialTech hütövel megspórólni...
(Zalman AL-Cu) -
Majstor
senior tag
2500+ Barton AthlonXP + SilentBreeze3 = ???temperature???
-
andorpapa
őstag
Rárakhatod a SilentBlade-et, bár valószínűleg kicsit csökken a hűtési teljesítmény, tehát magasabb lesz a CPU-d hőmérséklete, de talán az elfogadható határokon belül.
Az idle és a 100% terhelés között azért van különbség, hőleadástól függően illik minimum 5 fok eltérésnek lenni. -
vtechun
veterán
válasz
andorpapa #181 üzenetére
Hello Andorpapa! Nekem a halkság a lényeg! Épp a mostani PCM-ben általad leírtak hatására kaptam vérszemet, és már meg is vettem egy SilentBlade-et. Tényleg halk! Gyárilag(papíron) a spire 2300 fordulaton megy, de gyakorlatilag ez mindig 2700 felett van, szerintem ezért is tűnik hangosnak, ha aludni akarok mellette
Azon gondolkodom, hogy vegyek-e SilentBreeze-t, vagy rakjak eme spire tetejére egy SilentBlade-et? Szerinted? Az 950-es athlonom 1050-en 49, míg a mostani Applebred 1.8 GHz-esem csak 42 fok.... ezen is meglepődtem...
-
andorpapa
őstag
Igen, halkabb a GT venti, hiszen a WhisperRock IV ventilátora 21 dB, míg a SB 19 dB, tehát elméletileg halkabb, a gyakorlatban azonban nem olyan nagy a különbség, a fül érzékenységétől függ, hogy milyennek érezzük, vannak olyan emberek, akik meg sem hallanák a különbséget. Ha neked hangos a Spire hűtője, akkor lehet, hogy erősen érzékeny vagy, vagy csupán a venti koszolódott/kopott annyit, hogy kezd zajos lenni. Persze a venticserével nem veszthetsz, a légszállítás nem esik túl sokat, a zajszint mindenképpen kisebb lesz, de csodára ne számíts.
A GT SilentBreeze III biztosan befér, én még nem sok inkompatibilitási problémáról hallottam e cooler kapcsán. -
vtechun
veterán
up
-
vtechun
veterán
Nyíregyházán hol lehet ilyet kapni? meg vennék még hozzá SilentBlade-t... Nekem hangos kicsit a whisperrock IV... annál jóval halkabb ugye? ill. ha a Whisperrock 4 befér akkor ez is be fog? K7S5A a lap amúgy....
[Szerkesztve] -
andorpapa
őstag
A paszta teljesen jó, nem kell cserélni, valamint lesarkazásvédőt sem ajánlott használni, mivel a mai bordák egy részénél ez inkább távtartóként működik, megakadályozva a teljes illeszkedést. Szerintem a spacer használata ''pótcselekvés'', helyes felhelyezés esetén nem kell félni a sarkazástól, aki pedig nem bízik magában, inkább ne csinálja.
-
eustace
csendes tag
Hi!
Mi a véleményetek a SilentBreeze III-hoz adott, a borda aljára felvitt pasztáról? Érdemes lecserélni? Lesarkazásvédő használata mennyire befolyásolja a hűtést?
A nyári (NEM kánikula) hőmérsékletek a #162-es hozzászólásban olvashatók.
Kánikulában ház oldalával 58/68, anélkül 51/58 fokokat mértem. -
Horbal
őstag
Na azt nemtom, hogy ez érdekel e még valakit egyáltalán, de tegnap vettem egy SBIII-at. Eddig kettőm volt, a 2500+ Barton 2800+ ra húzva sem lépte át a 60 fokot soha semmilyen progival 4 napos LANparty alatt sem, széttesztelve sem, 2 napos 3D Stúdió Render közben sem és a gép olyan stabil volt mint egy hulla részeg fekvő helyzetben.Farcry alatt majd minden HIGHon 56 fokocska 5órás játék.
Az alap hőfok SBII-vel 39 fok volt (a szoba átlagos hőmérsékletű 22-24-25, nyáron 28 fok), na jó nyáron volt 40-41 is.
Most vettem ezt az SBIII-at, tapasztalataim a következők:
Tökéletes kivitelezés, nem tú dizájnos, de azért van benne valami otromba szépség. (jól van na randa mint a bűn, de bájos kb mint SHREK)
Piszok frankó, polírozott talp!!!
Minőségi anyagok
Pöpec venti 19db és tényleg annyi! (bár ezt mérni sajna nemtom, de halk az tuti)
Feltenni egy 5 éves is feltudja, persz jó irányba kell mert erre érzékeny.
A hőmérséklet 4-5 fokkal visszaesett a konfig a régi. Tehát 34-35 alap ez szar?!
Ja még annyit, hogy kell neki egy jó ház, de 6 ropis ventit ne tegyünk már szar codegen, vagy acorp kutyaólba.
Hülyékkel nem foglalkozik a közgazdaságtan! -
Torry
addikt
Hi all!
5,740 Ft-ért árulják a Kéhalban, de nem tudom, hogy ez most melyik.( Light, SIma, Pro? ).
Annyit írnak csak hogy: GlacialTech Silent Breeze III (AMD 3200+)
Kérdésem az lenne, hogy hogyan hűtené ez nekem a 2500+-omat. -
andorpapa
őstag
-
eustace
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Silent Breeze III hűtőt, egy 2800+-os Athlon XP-t hűt. A ház oldala le van véve. A hűtőt a gyárilag rajtalevő fehér pasztával, lesarkazásvédővel tettem fel.
A proci hőmérséklete: 49/55 fok (idle/terhelt)
Ha rajta van az amúgy nagyon rosszul szellőző ház oldallapja, akkor 55/61 fok.
Ez normális hőmérséklet ettől a hűtőtől? -
Fehérsólyom
aktív tag
Ha gondolod, akkor megoldható az, hogy megveszem neked és feladom postán. Pénzt előre átutalod és minden ok
(A járkáláls költségeitől eltekintek
)
Persze ha neked is megfelel. Ha elnyerte testszésedet akkor az adataimnál lévő elérhetések kövzül válassz egyet és akkor mindent megbeszélünk/egyeztetünk. -
nn687
tag
Az aqua csak futárral szállít vidékre ahogy nézem, de úgy meg drágább a + költség mint maga a cucc. Itt ahol lakom, meg egyik pc üzlet kínálatában sem találtam. Ha valami boltos benéz ide aki ilyet is árul, küldjön már mélt hogy megoldható lenne-e hogy elküldje nekem.
-
andorpapa
őstag
válasz
Sir Fisher #158 üzenetére
Rá lehet, de kicsit le fog lógni, így nem tudod 4 csavarral rögzíteni, csak 2-vel. Rámegy, és még jó is.
-
Sir Fisher
tag
Üdv,
A 2510-re rá lehetne rakni egy Silent Bladet?
[Szerkesztve] -
andorpapa
őstag
válasz
DarkFater #156 üzenetére
Annyi korrekciót engedj meg, hogy elmondjam: a 2450 7 centis ventivel érkezik, a SBIII pedig 8 centissel. Na meg az sem teljesen korrekt megállapítás, hogy az ''SB3 borda ugyanaz mint a 2450'', mert van apró eltérés, de összességében igazad van, a történelmi visszatekintésed is helyes, és a következtetéseidet is jónak találom.
-
DarkFater
tag
Akkor egy személyes tapasztalat:
SB1 & 1,1GHz Athlon: 55-60 között lakáshőmérséklettől függően.
Őszintén szólva nem voltam elégedett vele, de anyámék gépébe jó volt
GT Igloo 2450 light & 1700+: stabilan 40 fok alatt, halk (királyság)
SB3 & 2500+Barton: Üresjárat:44 fok, terhelve 45-55 fok
Lehetne jobb is, de....a borda ormótlansága és az alaplap hülye tervezése miatt egy kondi útban van, így a bordát 180 fokkal elfordítva kellett feltennem, ami az aszimmetrikus bordakiképzés miatt igen hátrányos és féltem is tőle, de megy.
Néhány észrevétel:
Az SB3 borda ugyanaz mint a 2450 !!!!
A különbség csak az, hogy az SB3 réznek tűnik és nem alunak, mint a 2450 és a talp is polírozott, míg a 2450-é nem.
A 2450 esetében furcsállottam, hogy a 8 cm ventillátort csak egyik oldalon fogatták be és a másik oldalon a lamellák közé ékelődik a csavar, mert a venti kisebb mint a borda, így a csavarhely kb. 1 cm-el arrébb van
Persze mindez rögtön értelmet nyert bennem amikor megláttam az SB3 tetején éktelenkedő 9cm-es ventillátort ami tökéletesen illeszkedik
A TAHÓ kollégának meg üzenem, hogy az, hogy 10 hűtőből 4-et visszahoztak:
- lehet, hogy kifogott egy ''hülye'' vevő sorozatot, mert nagy az isten állatkertje ugyebár....
- Lehet, hogy a srácok mindegyike széthajtotta a gépét és ahhoz a silent breeze tényleg kevés, mert azt szerintem nem húzásra tervezték hanem csendességre. -
nn687
tag
Sziasztok, mindenfelé néztem a neten, de sehol sem találtam 2470 lightot ( SB III-nál olcsóbb és ua csendes elvileg). Valaki segítsen rajtam. Tudom h 3tben van, de vidéki vagyok, olyan hely kéne ahonnan postai utánvéttel tudnám rendelni.
-
Andor, mi az emailcímed mostanság? (küldd el esetleg)
-
andorpapa
őstag
válasz
Calogero #150 üzenetére
Ha elégedett vagy a 2510-es coolerrel, akkor felesleges cserélni. Bár az új széria jobban hűt, de neked a hőmérsékleti adataid szerint nincs szükséged erősebb hűtésre. Ha a zajszinten akarsz faragni, akkor meg felesleges egy teljesen új cooler vásárlása 5-6 rugóért, jobban megéri, ha veszel egy 400-500 HUF-os Coolink potmétert, és azzal szabályozod a ventit. Persze értelemszerűen a hő is nőni fog egy kicsit.
Hogy mennyire halk az új sorozat? Tudod, ez nagyon relatív, szerintem kellően csendes a sima 2520 és a SBIII is, utóbbi ventilátora hamarosan különálló egységként is megvásárolható lesz (Bővebben: link), ami szerintem kegyetlenül csendes. Amikor ezeket a cuccokat teszteltem, a vinyónak volt egyedül zavaró hangja. Érzésem szerint a 2520 halkabb a 2510-nél, az új ventilátor-kialakítás is ezt segíti elő. Egy jobb boltban vásárlás előtt meghallgathatod a cuccot, és akkor te is tudsz dönteni.
Teszt itt nem várható, legalábbis nem tőlem, amint látod, már nem vagyok HÁZIGAZDA... -
Calogero
addikt
válasz
andorpapa #149 üzenetére
Varhato a kozel jovobe az uj GlacialTech-hutokrol teszt a itt a PH-n?
Huto csere elott allok.
Most egy 2400+ -om van 2510-el (PH teszt alapjan dontottemakkor is)
Egy viszonylag jo szellozo hazba 35-38fok a idle, fullon pedig meg nem ment 50 fok fole.
Szerinted erdemes lecserelni? SBIII-at vagy 2520-at neztem ki.
2520as kapcsoltaban a hangjara nagyon kivancsi vagyok mert van egy 8 centis hutom (coolink CFY08L-B) arra is 26dbA-t adtak meg es az nekem hangos.
2510 hangajahoz kepes tenleg halkabb?
Ui. csendes es jo huto kepessegu hutot szeretnek
Elore is koszonom szepen. -
andorpapa
őstag
Már csak egy kérdés nyitott bennem: ha flatcoke barátom a Radikaltól, és az összes itt megnyilvánuló felhasználó elégedett volt a SBIII-mal, arról nem is beszélve, hogy az én átfogó tesztem is kiváló cuccnak minősítette, tehát akkor hogyan lehetséges, hogy TAHÓ kománál mindez szar, és még véletlenül sem ajánlja megvételre? Talán más hűtőről beszélünk? Vagy mi van ilyenkor?
-
Alvin_ti4200
félisten
Biztos belinkelték már
Bővebben: link -
nn687
tag
Na én egy sbIIre gyűjtöttem mostanában, de most itt a III, tutti veszek egyet!
-
hunluigi
senior tag
GT SB III Barton 3000+ 41/54 celsius fok
Csak ennyit szerettem volna...
-
fokukac
nagyúr
válasz
KergeBirka #142 üzenetére
na, megvan.
nem sarkaztam le...
persze volt egy kis izgalom.
fordítva raktam fel ugyanis (én neaiv azt hittem, mindegy, milyen irányból rakom fel, úgyis mindkét oldalon 3 pöcök van....)
de hamar rájöttem, hogy nem.
bekapcsoltam a gépet, kb. 10 mp után lekapcsolta magát (a bejelentkezőképernyőnél járt, és azt írta ki, hogy cpu temp : 38-39-41-42-43-44) mindezt nagyon gyorsan, és aztán lekapcsolta magát.
utána szétszedtem, és láttam, h. mivel fordítva raktam fel, nem a pasztás résszel érintkezett a mag...
de hogy ez ennyire durva legyen, hogy 10 mp, és annyi...
hihetetlen. annak idején a duronom alatt még paszta se volt (mert este 8-kor m ár nem tudtam szerezni . haver azt mondta, nem baj, ráér az. így ment két évet...)
nade fenn van. szép, meg jó, meg minden, bár én azért kicsit lejebb tekertem, olyan 1500 körül megy most, és nem is túl meleg a proci.
viszont most már a vinyó hangja zavar. sosem lesz ez tökéletes... -
fokukac
nagyúr
válasz
Fehérsólyom #140 üzenetére
na, már meg is vettem.
7 előtt 2 perccel értem oda, mert dugó volt, s már be is zárták a boltot...
de miattam újra kinyitottak...
na, mindjárt felszerelem.
remélem, nem sarkazom le a procit... -
Sárpac
nagyúr
válasz
strike-force #138 üzenetére
Köszi megvan, megvolt csak hát hát vak vok vagy mi én!
-
-
Sárpac
nagyúr
Antec PlusView 1000 AMG
Honnan mennyiért??? -
fokukac
nagyúr
szerintem is kvajó az e-connect...
ha nincs, és nem beszerezhető, akkor miért lehet rendelni ? b+
----------------------
Tisztelt Megrendelő!
Köszönjük rendelését bizalmát!
Sajnos az Ön által rendelt termék ezen a héten nem beszerezhető,
és az érkezési ideje bizonytalan.
Ezért megrendelését töröltük!
Az esetleges kellemetlenségekért elnézését kérjük!
Tisztelettel: E-connect Sales Team -
fügike
senior tag
Részemről ennyi pénzért - én is 3600+Fa-ért vettem - simán megérte az SB2. És valószínűleg megéri a 3 is, ha van olyan halk, mint a kistesó! Több mint 2x annyi pénzt kiadni egy akármilyen hűtőre is, attól függetlenül, hogy bolond módon jól hűt, ha nincs rá szükség, fölöslegesnek tűnik! látszani nem látszik, tehát mindegy a design, a lényeg, hogy amire vetted, arra jó, meg vagy vele elégedve, kész! Minek fikázni, ha nem tetszik, ne vedd meg!
Nekem bejött, és úgy tűnik, sok más embernek is. de minek húzom magam, hiszen... áhh! -
fokukac
nagyúr
most azon gondolkozom, hogy nem érné-e meg inkább egy 2520-as. az is csak 2200 rpm, kicsit lassítok rajta potméterrel, úgy is van csodálatos előlapi panelem...
hátha tuningolni támad kedvem...
egyáltalán, hol lehet kapni 2520-ast? még nem láttam sehol.
az SBIII-at is csak az e-connectnél láttam elfogadható áron. (5085 Ft) -
andorpapa
őstag
A flame-elést inkább nem minősítem, csak annyit mondok, hogy a napokban járt nálam a teljes garnitúra, és örömmel elbeszélgetnék A TAHÓ fórumtársunkkal, hogy mire alapozza véleményét. Szerintem elég, ha annyit mondok, hogy még a SBIII is vitte a 100 Wattos terhelést (22 fokos szobában).
A GT lefikázását azért nem tartom igazságosnak, mert nem valós alapokra épít. A hazai megjelenés óta két típust leszámítva az összes Igloo ls SB járt nálam, így ha valakinek, hát nekem teljes rálátásom van e hűtőkre és a fejlődés irányvonalára, azt pedig kijelenthetem, hogy az új széria nagyon ütősre sikerült, komolyabb vád nem érheti egyik darabot sem. -
KergeBirka
csendes tag
Én már megleptem vele magam. Jó
Abit AN7/Barton 2500+ alapon, 1,438 V-on, zárt ház, házveni nincs, szobában 21-22 fok:
terheletlenül kb. 32 fok, max terheléssel 41 fok(előtte egy Whisperrock IV volt, azzal 35/49 fokot mértem)
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
lehet, hogy meglepem magam egy ilyen hűtővel.
''Mert megérdemlem'' -
Ödönke2
csendes tag
én komolyan mondom nem értem... 52fokos max terhelve a 2500+os barton egy SB2-vel 3600+fáért vettem tökéletesen meg vagyok vele elégedve nincs fagyás stb..
mennyi is egy zalman? jah 9-10+fa?
fogalmam sincs miért is kell összehasonlítani a kettőt.
persze jobb egy ferrari mint egy opel de ezt minek kijelenteni mondjuk egy opel topicban? ....
[Szerkesztve] -
affli
tag
Igazad van, 1 kicsit felkaptam a vizet
Ha valakinek beletapostam a lelkivilágába, ezúton kérek elnézést
-
F7
tag
Valóban 70 fokos,?
http://www.radikalmod.hu/index.php?p=6&y=52&z=6&st=0
Egy kicsit jobban körbe kellett volna járni a 70 fokot, sztem, de mindegy.
Laikus mit állapít meg, rézmag, nem rézmag, ez sztem erősen felejtő, mert aki látott már hűtőket, tudja nagyon jól, hogy egy alu+réz FalconRock is oda tud vágni egy full réz bordának, mint ahogy az alu Glacial bordák is levertek már sok hűtőt nem egy tesztben.
Ahogy olvasom a fórumot, nem azzal van a gond, hogy van egy vélemény, ami más, hanem az, hogy több hozzászóláson keresztül csak a szapulás megy, ami így már megkérdőjelezhető, pláne, hogy sokan beírták azt, hogy közelében sem járt a 70 foknak.
Ha a rézmag dönt, legyen rézmag, nincs mese -
Én meg úgy vagyok ezzel, hogy az értelmes dolgok, megérik a pénzüket. Ha mindenáron spórolni akarsz, akkor íme itt van az eredménye, halk lesz ugyan a venti, de a hűtés hatásfoka nyomdafestéket nem tűrő jelzőkkel lehet csak illetni. Ráadásul a CNPS7000Cu, alig rosszabb mint egy vízhűtés.
-
affli
tag
Hja, csak van köztük ''pár'' forint különbség...
-
Aki látott már Zalman 7000Cu-t, az nem hiszem, hogy beizgulna egy ilyen miatt, mint a Silnetbreez 3. Speciel, nekem volt SB 1 és 2, tényleg halk meg minden, csak egy kicsit rosszul hűt...
-
affli
tag
A Tahó írta: ''Nos, talán mivel adott egy venti ( ami be kell ismerni csendes) minden bordára azt szerelik, ezért is van, hogy a venti egyik fele a megfelelő kialakítású rögzítőhelyre van becsavarozva, a másik két csavar meg bele van hajtva valahova bordázatba.
Nos, én erről a ''technikai vivmányról'' mondtam azt hogy silány.''
Nem tudom mióta követed figyelemmel az eseményeket, de ha olvastál volna régebbi teszteket, talán meglátod a jó oldalát is a dolognak... Ugyanis, mivel a venti közepe nem pont a procimag fölé esik, hanem kb 1 centivel eltolódik a lapátok felé, ezért ''jóval'' megnő a cooler hűtőteljesítménye. Tehát ezt ezért csinálták.. Mondjuk esztétikailag nem valami szép, de kit érdekel ha jobban hűt??Akinek meg plexi cumója van, az úgysem ilyen hűtőt vesz... Namind1... Szerintem nem sok értelme van ide írogatnod úgy érzem
-
affli
tag
Hi! Háát.... nem fikázni akarok, de sztem Tahó sz*rt sem értesz a hűtőkhöz azaz igazság...
Én is boltos vagyok
és csak és kizárólag glacialtech hűtőket forgalmazunk. Abban igazad van, hogy nem mindig felel meg a valóságnak az érték, ami rá van írva a dobozra, de ha boltos vagy tudhatnád, hogy melyik hűtőnek hol a határa. Az már 1 másik kérdés, hogy ezeket a hűtőket szobahőmérsékleten tesztelték, nem holmi besúvasztott, zárt számítógépházban... Hozzánk az eladott 1000db hűtőből emlékezetem szerint kb 3-at hoztak vissza, hogy fagy vele a proci. Talán kicsit elfogult vagyok, de sztem nagyon jók ezek a hűtők
1ébként megjöttek az új típusok!!! (2470/light; 2520/pro; SB-III) Mail!!!
-
engusz
veterán
Láttam élőben a Silent Breeze III-at. Igen életerős darabnak látszik. Ránézésre sokkal nagyobbnak tűnik, mint a II-es változat. Ha most nem lenne vizem, akkor beneveznék egy SB III-ra.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Volt már GT 2510-esem, SilentBreeze I-em, Falconrock II-m, de életemben először akkor voltam elégedett, amikor föltettem a Zalman 7000a-alcu-t. Tudom, hogy nem egy kategória, de épp ez a lényeg - bizonyos hatátérték alatt hiába vájra az ember a csodát.
-
guminyúl
tag
No, 54 fok fölé nem tudom tornázni, pedig már az összes ablakot becsuktam
Lényegében 3200+ (vagy ezt említettem már
), egy szó, mint száz, nekem bejött. Persze nem vagyok elájulva tőle, mert a bátyám CM Aero4lite-ja egy ezressel olcsóbb és az jóval több fícsörrel rendelkezik, meg dizájnosabb is. Legközelebbi CPU hűtőm valami jól kinéző szépség lesz, mert azt lehet mutogatni az asztal alatt levő, zárt házban
Lehet, hogy szerencsém volt, az Abit-ot is szidják páran, nekem az is jó (NF7-S), az AMD-k is jól működnek a kezem alatt, a RAM-Bo ramok is bírják (266@288, 2-2-2-5) áááááááááá, annyira jó vagyok, igen.
A procihőmérsékletet meg úgy mérem, hogy egy higanyos hőmérőt tok és a proci közé szorítokEz nem jó? Nem elég pontos? Most mi van?
-
-
A TAHÓ
csendes tag
Jó ember lehet(ett)
Egyébként én is figyelgetem már rég a topicot, (nem csak ezt a gt-st), és gondoltam itt az ideje egy kis ellenvéleménynek. Nem csak azért, hogy legyen (bár ha mindenki egyet ért valamivel, az a topic hamar süllyesztőbe kerül) hanem mert nekem (nekünk) télleg ez volt a tapasztalatunk. -
guminyúl
tag
No, 2370 MHz volt most a CPU-m órajele (215*11), hőmérséklet 32 fok, alaplap 14 fok, SilentBreezeII a CPU-n
Az XP bootol, AIDA memóriateszt lefut, de a Prime95 és az XP kilépésnél lefagy, csakúgy, mint a t*köm ebben a k*rva hideg szobában
Félretéve a tréfát (bár amit írtam igaz) jelenleg 3200+ Barton (a legutóbbi hozzászólásom óta - kis megszakítással - így megy a processzor) közben Diablo II, CPU Stability Test 20 percig, FIFA2004, Prime95 most is fut, jelenleg 52 fokos a processzor. Nem a leghűvösebb, de szerintem szép teljesítmény. -
A TAHÓ
csendes tag
Oksa...szerintem sem.
Mindössze azt had jegyezzem meg, hogy olvastam egy csomó értelmes hozzászólásod, más topicokban és nem értettem miért nem érted azt amiről én beszélek.Csak azért forszíroztam a Veled való vitát, hogy igenis értsük már meg, hogy én nem embert bántottam meg, hanem egy nyavajás műnyag és aluminiumból készült ipari termékről beszéltem.
Még valami: én nem vagyok ez a fülét-farkát behúzó fajta emberke, és nem riaszt vissza ha többeknek más a véleménye. Viszont soha nem fogok sértegetni senkit sem.
Úgyhogy békejobb neked is divot....ha elfogadod, ha nem. -
A TAHÓ
csendes tag
Rendben, nem érdekel, de azért köszi az infót!
Valami ilyesmiről próbáltam meg gügyögni. Semmi bajom a glasáltek zajszintjével, jobban mondva csendszintjével, mert télleg csendes. Nem is vitattam eddig ezt és nem is fogom. Szvsz ezen coolerek tökéletesek egy socket 370-es CPU-ra, illetve a kisebb AMD-kre. Én a 2500+ a 2800+ és 3200+ CPU-król beszélek, amelyekre vakmerőségnek tűnik szerintem ezeket a coolereket felrakni.
Nem is beszélve ha kicsit túl vannak húzva. Elismerem, hogy számomra is lényegtelen, hogy egy CPU 45 fokon vagy 70 fokon megy....ha egyszer megy.
A gond azzal van, hogy egy csomó embernek nem mind1............
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest