- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
divot
veterán
Volt már GT 2510-esem, SilentBreeze I-em, Falconrock II-m, de életemben először akkor voltam elégedett, amikor föltettem a Zalman 7000a-alcu-t. Tudom, hogy nem egy kategória, de épp ez a lényeg - bizonyos hatátérték alatt hiába vájra az ember a csodát.
-
divot
veterán
A legkevésbé sem érdekel, hogy ki milyen nevet választ magának - de ha olyat, mint te, akkor vállalja annak minden következményét.
Az ingyenreklámra vonatkozó célzásod pedig sértő volt, anager is arra célzott a 33-ban. Olvasd el magad mégegyszer, aztán olvasd el a PH! teszt GT hűtőkre vonatkozó részét, és össze fog állni a kép. -
divot
veterán
Először is: aki A TAHÓ nevet választ magának, az ne csodálkozzon, ha letahózzák.
Másodszor: itt a kezdő hozzászólásod, elemezzük egy picit:
''Talán nem véletlen, hogy ez az egyetlen hűtőnek mondott valami, aminek magyar honlapja is van. Valaki behozta, el kell adni.....talán még fizet is itt-ott.....egy kis ingyenreklámért....brrrrrr''
Ezzel azt állítottad, hogy a hűtő PH! tesztben elért eredményét a forgalmazó cég megvásárolta. -
divot
veterán
Silent Breeze I-et használtam anno, és kb ugyanannyira hűtött (max 1-2 fok eltérés fölfelé), mint a Falconrock II, amit utána vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bittorrent topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest