Új hozzászólás Aktív témák
-
affli
tag
A Tahó írta: ''Nos, talán mivel adott egy venti ( ami be kell ismerni csendes) minden bordára azt szerelik, ezért is van, hogy a venti egyik fele a megfelelő kialakítású rögzítőhelyre van becsavarozva, a másik két csavar meg bele van hajtva valahova bordázatba.
Nos, én erről a ''technikai vivmányról'' mondtam azt hogy silány.''
Nem tudom mióta követed figyelemmel az eseményeket, de ha olvastál volna régebbi teszteket, talán meglátod a jó oldalát is a dolognak... Ugyanis, mivel a venti közepe nem pont a procimag fölé esik, hanem kb 1 centivel eltolódik a lapátok felé, ezért ''jóval'' megnő a cooler hűtőteljesítménye. Tehát ezt ezért csinálták.. Mondjuk esztétikailag nem valami szép, de kit érdekel ha jobban hűt??Akinek meg plexi cumója van, az úgysem ilyen hűtőt vesz... Namind1... Szerintem nem sok értelme van ide írogatnod úgy érzem
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest